Αποστολέας Θέμα: 32ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2013)  (Αναγνώστηκε 77458 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
Απ: 32ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2013)
« Απάντηση #500 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 07:19:21 μμ »
Καταιγισμος απο Μπραβο σε ολους οσους ασχοληθηκαν με το διοργανωτικο κομματι.
Πολλα Μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες!

Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους  οσους με τιμησαν την σημερινη μερα  ::salut::

Ενα ιδιαιτερο Μπραβο στον παρακατω κυριο γνωστο σε ολους...........Φιλιππακο να εισαι παντα καλα φιλαρακι

Αλλη μια εκθεση λοιπον εφτασε στο τελος .......και το μονο που εχω να πω ειναι να ειμαστε ολοι καλα και να ξαναβρεθουμε ολοι μαζι και του χρονου.

THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος GeZo

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Athens
  • Γιώργος Ζώης
« Απάντηση #501 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 08:27:19 μμ »
Συγχαρητήρια στους διοργανωτές, συγχαρητήρια στα παιδιά που διακρίθηκαν, να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου στην επόμενη έκθεση.
Από τον τόσο κόσμο που είδα σήμερα (κάποια στιγμή δεν χωράγαμε να περάσουμε στους διαδρόμους) καταλαβαίνει κανείς ότι το hobby έχει μεταδοθεί και συνεχίζει να μεταδίδεται με γοργούς ρυθμούς στην Ελλάδα.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ σε όλους!

Spoiler (hover to show)

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πειραιάς
« Απάντηση #502 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 08:35:41 μμ »
Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι στην Αθήνα και να έρθω στην έκθεση, αλλά μια φωτογραφία που είδα στο Facebook με μαμάδες με τσάντες και παιδιά σχεδόν πάνω από τα μοντέλα με τρομοκράτησε ομολογώ...
να μην σε τρομοκρατεί καθόλου......γιατι παρα την ελειψη μεγάλων διαρόμων των αιθουσών και τον υπερογκο αριθμό των εκθεμάτων πίστεψε με δεν άνοιξε ουτε ρουθουνι (μια κεραία μονο που επιδιορθώθηκε). αρα στα 600+ εκθεματα είναι μηδαμινο το γεγονος.
το "γαβγισμα" που ρίχναμε έπιασε τοπο.

υ.γ. κατα την ταπεινη μου προσωπικη αποψη ....... για να είναι ξεκάθαρο προσωπικη.
θα ηθελα να επισημάνω οτι κανόνες λειτουργίας της εκθεσης εχουν φτιαχτει για να μην υπαρχουν προβληματα και απωλειες. αρα μερικοι καλα ειναι να σεβονται και να μην δημιουργουν εντασεις αλλιως BAN για 3 χρονακια απο την εκθεση ως εκθετες για να στρωσουν χαρακτηρα. αντε γιατι μερικοι την εχουν δει.

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #503 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 08:37:02 μμ »
παντως το ευχαριστηθήκαμε...παρόλο που δεν είδαμε εκθεση....
παιδία και του χρόνου. να ειμαστε καλα. ::salut:: :wink:
πάντως πολύ spitfire & BF-109  :mrgreen:χεχεχε.

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
« Απάντηση #504 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 08:48:04 μμ »
Αντί να βρίσκομαι στα γραφεία και να βοηθάω στο ξεφόρτωμα, είμαι στο σπίτι...δυστυχώς τα πόδια πλέον δεν με κρατάνε δώδεκα ώρες όρθιο επί τρεις μέρες...
Ας πω λοιπόν δυό κουβέντες κι εγώ...
Η έκθεση διοργανώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού προέκυψε στο και πέντε το πρόβλημα με την αίθουσα των δύο προηγούμενων εκθέσεων... αυτό το λέω γιατί είναι πραγματικά δύσκολο μέσα σε μιά μέρα σε έναν άγνωστο χώρο να αποφασίσεις για την διαρύθμιση...
Φυσικά για κορδέλα ούτε λόγος αφού ήδη ο χώρος ανάμεσα στους διαδρόμους ήταν ήδη μικρός... ούτε βέβαια μπορούσαμε να πούμε στις μαμάδες να αφήσουν τα παιδιά στην είσοδο μαζί με τις τσάντες τους... γιαυτό και προσπαθούσαμε με συμβουλές και υποδείξεις να κρατάμε τους επισκέπτες σε εγρήγορση όσον αφορά την κίνηση τους στον χώρο... το ότι δεν είχαμε παράπονα για ζημιές σημαίνει οτι πετυχαμε σε μεγάλο βαθμό τον σκοπό μας... αν μάλιστα σκεφτούμε οτι είχαμε επισκέπτες άσχετους με το αντικείμενο που κυριολεκτικά είδαν φως και μπήκαν λόγω του οτι το Ελληνικό έχει γίνει χώρος βόλτας για πολύ κόσμο.
Κατά τα άλλα ευχαριστώ τους φίλους για τις όμορφες στιγμές και εύχομαι του χρόνου ακόμα καλύτερα...

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
« Απάντηση #505 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 09:42:36 μμ »
Γύρισα το απόγευμα από την πρώτη μου παρουσία στην έκθεση και μπορώ να πω ότι ήταν φανταστικά. Γνώρισα μερικά από τα παιδιά του MC (γιατί οι υπόλοιποι έτρεχαν από εδώ και από εκεί για να είναι τα εκθέματά μας ασφαλή) είδα φανταστικές δουλειές στα αεροσκάφη, πλοία και αυτοκίντητα, πιο φανταστικές στους ντενεκ...  :mrgreen: ερρρ.... στα άρματα ήθελα να πω και ακόμη πιο απίστευτες δουλειές στους φιγουράδες του Star Club.

Μπράβο παιδιά για τη δουλειά σας, το ακούραστο πνεύμα και το πολύ καλό κλίμα. Και του χρόνου με ακόμη περισσότερα μοντέλα, συμμετέχοντες και σεμινάρια!

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να είμαι στην Αθήνα και να έρθω στην έκθεση, αλλά μια φωτογραφία που είδα στο Facebook με μαμάδες με τσάντες και παιδιά σχεδόν πάνω από τα μοντέλα με τρομοκράτησε ομολογώ...

... Μια απορια που ηθελα να μου λυσει καποιος. Το να μπει μια κορδελα να μενει ο κοσμος σε μια αποσταση απο τα μοντελα (μιλαω σαν πολυ προσφατο θυμα heavy hand contact) για να αποφευχθουν εγκεφαλικα κ καρδιακα ειναι δυνατο? Ειδα μια φωτο και ο κοσμος ηταν σε αποσταση τριχας απο τα εκθεματα.

Καλη συνεχεια σε ολους. Keep modelling!!!

Όπως είπα και μερικά ποστ παραπάνω τα παιδιά είχαν τα μάτια τους τριαντατέσσερα και προλάμβαναν τις καταστάσεις πολύ πριν συμβούν, όπως για παράδειγμα το κουτάκι μου σε επικίνδυνη θέση την παρασκευή. Με ευγένια σου επισήμαναν τον κίνδυνο και το θέμα διευθετούνταν επι τόπου. Βέβαια αυτό δεν με εμπόδισε σήμερα να έχω την κοιμισμένη μου κόρη αγκαλιά και να χαζεύω... από απόσταση φυσικά  :wink: (και έτσι γλύτωσα την παρατήρηση από τον πάντα vigilant Hartmann). Είναι πάντα και θέμα ανθρώπου, όπως είπε και ο gtdeath13, υπάρχουν πολλά ζώα εκεί έξω. Για το θέμα της κορδέλας δεν υπήρχε τέτοια δυνατότητα, γιατί ο χώρος ήταν στενός και επιπλέον για να είναι τα μοντέλα ασφαλή θα πρέπει οι κορδέλες να απείχαν τουλάχιστον 75 εκατοστά από τα τραπέζια (για να μη φτάνουν τα τεντωμένα χέρια, εκτός και αν είναι τα χέρια του Βράνκοβιτς  :mrgreen: :mrgreen:)

Οπότε παιδιά μην αγχώνεστε, Α.Ο.Κ.!

Καλή ξεκούραση σε όλους και καλή επιστροφή σε όσους κατέβηκαν στο κλεινόν άστυ.

Μαθιός

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος VM

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘήνα
« Απάντηση #506 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 10:44:33 μμ »
Ηταν ολα παρα πολυ καλα οργανωμενα.. Μου αρεσε ο διαχωρισμος των δυο αιθουσων αν και οταν ειχε κοσμο ηταν λιγο δυσκολα να μελετησεις τις λεπτομερειες στα μοντελα.. Πραγματικα θελει να δινεται λιγο προσοχη απο τον κοσμο ωστε να μην προκληθει κανενα ατυχημα... ειναι κριμα γιατι τα παιδια που κατεβαζουν τα μοντελα εχουν αφιερωσει πολυ χρονο και κοπο...
Το τμημα με τις φιγουρες αν και μικρο ηταν απιστευτο.. Τοση λεπτομερια...Αυτο θα πει καλλιτεχνεια...
Επισης μου αρεσαν το φυλακιο, οι στολες και ολο το σκηνικο που ειχε στηθει στο εξωτερικο της εισοδου...Αξιεπαινη προσπαθεια.. Μπραβο σας... Και του χρονου με περισσοτερα εκθεματα και κοσμο....::salut:: ::salut::

Α και να μην ξεχασω το κιοσκι με τα hot dog... :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος tankrou

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #507 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 10:47:29 μμ »
ολα αψογα ,πολλα μπραβο,μερικα εκθεματα ηταν απιστευτα,και του χρονου.Ευχαριστω για την εμπειρια.
ο μοντελισμος ειναι ΧΑΡΑ.

Αποσυνδεδεμένος Christos VNV

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Aθηνα
  • Victory Not Vengeance
« Απάντηση #508 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 10:47:50 μμ »
Επειδη καποια πραγματα πρεπει να μπουν στη θεση τους και να ακουστουν καποιες αληθεις θα ηθελα να καταγγειλω τους ανθρωπους που ειχαν αναλαβει την ασφαλεια των εκθεματων διοτι επετρεψαν σε επισκεπτη να ακουμπησει μοντελο για αρκετη ωρα μπροστα στα ματια τους χωρις να τον εμποδισουν και χωρις να κανουν εστω μια παρατηρηση!
Αφου κυριολεκτικα στηριχτηκε πανω στο μοντελο,συγκεκριμενα στο f-104 ολυμπος 1/32,με χερια και με ποδια,ανενοχλητος εφυγε σαν κυριος οταν βαρεθηκε.
Αισχος!Και μαλιστα δεν μιλαω χωρις στοιχεια!Εχω τραβηξει φωτογραφιες!

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
« Απάντηση #509 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:01:37 μμ »
Με την απονομή του Βραβείου Καλύτερου Εκθέματος (Best of Show), στον κ.Χρήστο Παναγιωτόπουλο, για το έργο του ¨Μerchant of Cairo¨, ολοκληρώθηκε η 14η Έκθεση-Διαγωνισμός Ιστορικής Μινιατούρας, που συνδιοργανώθηκε με την 32η Έκθεση-Διαγωνιςμό της Ipms Hellas.

Η Οργανωτική Επιτροπή της ´Εκθεσης, το ΔΣ και τα μέλη του Star Club, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν :
o τους συναδέλφους μοντελιστές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα συμμετοχής για την Μεγάλη μοντελιστική γιορτή της Χρονιάς. Κατα γενική ομολογία συμμετείχαν  με μοντέλα υψηλής καλλιτεχνικής αξίας, καρπό του μόχθου τους και της επισταμένης ενασχόλησής τους με την Ιστορία, τη γλυπτική και τη βαφή. Ιδιαίτερα δε, ευχαριστούμε τους φίλους και τους Συλλόγους από την Καβάλα, τη Θεσσαλονίκη, την Σπάρτη και την Κρήτη.
o τους συναδέλφους της IPMS Hellas, για την ταχύτατη επίλυση του ζητήματος της αίθουσας, τα γρήγορα αντανακλαςτικά απέναντι σε όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα, τα events και την άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Επιβεβαιώσαμε για δεύτερη συνεχή χρονιά την εμπεδωμένη αλληλοκατανόηση, εκτίμηση και εμπιστοσύνη μεταξύ μας.
o τους εκατοντάδες επισκέπτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους, το χαμόγελο και τα θερμά τους σχόλια.

Η ευχή μας : να είμαστε γεροί όλοι και ορεξάτοι για μοντελάρισμα, έως το επόμενο αντάμωμά μας...!
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος Stavros

• Stavros Soulis - IPMS Hellas #228
  • Εκπρόσωποι Συλλόγων
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Αθήνα - IMFLandia
  • save the last kit for me
    • http://www.ipms-hellas.gr
« Απάντηση #510 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:07:46 μμ »
΄κι εγώ στη φετινή έκθεση εκθεση παίδες είδα .... δράκους, τέρατα λευκούς λαγούς και ...μονόκερους ....
α... είδα και ελάφια !!!
 ::brancard::
 ::mastigoma::
 ::salut::
Σ.Σ.

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #511 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:10:06 μμ »
Επειδη καποια πραγματα πρεπει να μπουν στη θεση τους και να ακουστουν καποιες αληθεις θα ηθελα να καταγγειλω τους ανθρωπους που ειχαν αναλαβει την ασφαλεια των εκθεματων διοτι επετρεψαν σε επισκεπτη να ακουμπησει μοντελο για αρκετη ωρα μπροστα στα ματια τους χωρις να τον εμποδισουν και χωρις να κανουν εστω μια παρατηρηση!
Αφου κυριολεκτικα στηριχτηκε πανω στο μοντελο,συγκεκριμενα στο f-104 ολυμπος 1/32,με χερια και με ποδια,ανενοχλητος εφυγε σαν κυριος οταν βαρεθηκε.

Αγαπητε φιλε αν μου επιτρεπεις με ολο τον σεβασμο και εντελως φιλικα σχετικα με το περιστατικο που αναφερεις.....εσυ εκεινη την ωρα τι εκανες αφου οι υπευθυνοι της περιφρουρησης δεν εκαναν καλα την δουλεια τους....εκτος απο το να βγαζεις φωτο για αποδεικτικα στοιχεια;
     Φιλικα Γιωργος Μεφσουτ.
THANKS FOR ALL "GIO"

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #512 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:18:43 μμ »
΄κι εγώ στη φετινή έκθεση εκθεση παίδες είδα .... δράκους, τέρατα λευκούς λαγούς και ...μονόκερους ....
α... είδα και ελάφια !!!
 ::brancard::
 ::mastigoma::
 ::salut::
Σ.Σ.
Θες να πεις ότι έχασες το UFO που πέρασε;;;;!!!! Όχι ρε γμτ... Κρίμα...  :roll: :?
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #513 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:21:21 μμ »
ηταν αυτο που απηγαγε τον φορτιστή μου...  ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #514 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:22:12 μμ »
ηταν αυτο που απηγαγε τον φορτιστή μου...  ::glossa::
Μάλλον τον χρειάστηκε για να φορτίσει τις κυψέλες του... ::glossa::
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

• Scale 1/144
  • *
  • Victory Not Vengeance
« Απάντηση #515 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:23:36 μμ »
[quote εσυ εκεινη την ωρα τι εκανες
[/quote]
Mα του ειπα φυγε απο κει,μην ακουμπας αλλα δεν ακουγε.Μπορει να μην μιλουσε ελληνικα,να ηταν τουριστας.

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #516 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:25:43 μμ »
όταν κατηγορούμε......βάζουμε και αποδεικτικα στοιχεια..... αλλιως οι κατηγοριες ειναι αβασιμες.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #517 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:26:02 μμ »
[quote εσυ εκεινη την ωρα τι εκανες

Mα του ειπα φυγε απο κει,μην ακουμπας αλλα δεν ακουγε.Μπορει να μην μιλουσε ελληνικα,να ηταν τουριστας.
Και η ερώτηση γίνετε πιο συγκεκριμένη... Ενημέρωσες κάποιο από τα παιδιά στα κόκκινα ή έστω στα γαλάζια που ήταν πανταχού παρόντα;

Αποσυνδεδεμένος mmaker

• Scale 1/32
  • *
  • modelclub.gr
    • Ελληνική Μοντελιστικη Κοινότητα
« Απάντηση #518 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:29:35 μμ »
Πως και δεν μίλησες σε κανένα παιδί της οργανωτικής,ώστε να κάνει παρατήρηση?
Βάλε και φωτό να δούμε φάτσες!
Γιώργος   
Ναι,φτιάχνουμε και κοσμήματα!Κάντε ένα Like!
www.facebook.com/artnclay.gr

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #519 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:31:12 μμ »
Θα με ενδιέφεραν οι φωτογραφίες αυτές. Φυσικά θα μπορούσες να κάνεις μία υπόδειξη στους ανθρώπους της ΟΕ για το γεγονός, άνθρωποι είμαστε και πολλές φορές το μυαλό παίζει άσχημα παιχνίδια όταν είναι κουρασμένο. Προτίμησες όμως να τραβήξεις φωτογραφίες για να μπορείς μετά να μιλάς για αίσχος. Εντάξει, προτεραιότητες είναι αυτές, βάλε μας και τις φωτογραφίες να τελειώνουμε.

Τώρα, μετά από ενεργή συμμετοχή σε 6 εκθέσεις, μετά από 2700+ μοντέλα, οι μη αναστρέψιμες ζημιές ήταν, αν θυμάμαι καλά, μία, με άλλα λόγια 0,00037% του συνόλου. Και για να μη νομίσει κανείς πως κρύβεται τίποτα, φέτος αγγίξαμε την ολική απώλεια σε μία περίπτωση αλλά τελικά το αποφύγαμε. Πιστεύω πως τα ποσοστά μας είναι εξαιρετικά, κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι σοβαρό, είναι στατιστικά αναπόφευκτο, αλλά προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο.

Πάντως σήμερα μου έτυχε και κάτι πραγματικά πρωτότυπο. Πιάνω με το βλέμα έναν πιτσιρικά ο οποίος πάει να μπει στην αίθουσα με μία μπάλα ποδοσφαίρου παραμάσχαλα :shock: Ζητάω να μάθει τι σκοπεύει να κάνει και μου απαντά:

- Μα δε θα παίξω μπάλα μέσα στην αίθουσα!!!

Φυσικά μπήκε ΧΩΡΙΣ τη μπάλα την οποία παρέλαβε φεύγοντας.

Αυτά, εντυπώσεις, νούμερα, στατιστικά και αναλύσεις από αύριο, τώρα πάω να πέσω σαν μαστούρης ιππόταμος στη λάσπη του Ανω Νείλου.
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #520 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:33:15 μμ »
Αυτά, εντυπώσεις, νούμερα, στατιστικά και αναλύσεις από αύριο, τώρα πάω να πέσω σαν μαστούρης ιππόταμος στη λάσπη του Ανω Νείλου.
Κοίτα μη σε πάρει το ρεύμα προς το δέλτα, το έχω πιάσει εγώ ε...

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #521 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:33:45 μμ »
Σχετικά με την ασφάλεια των μοντέλων: Ναι, έγιναν κάποιες ζημιές σε κεραίες, επισκευάσιμες και ΔΕΝ διατυπώθηκε κάποιο παράπονο για ζημιά σε μοντέλο από κανέναν εκθέτη. Σκοπός είναι να φέρουμε τα παιδιά και όσους περισσότερους γίνεται πιο κοντά στο μοντέλο και την προσπάθεια κατασκευής του. Γι' αυτό και αυτή η «άνεση» σχετικά με την προσέγγιση των εκθεμάτων. Αν είχαμε αποδείξεις ότι μπορούν και οι σκύλοι ή τα δελφίνια να φτιάξουν μοντέλα θα επιτρέπαμε την είσοδο και σε αυτά τα είδη θηλαστικών.

Σχετικά με την κάτωθι καταγγελία:

Δεκτή και παρακαλώ πολύ για τις αποδείξεις - φωτογραφίες που αναφέρατε. Επίσης θα παρακαλέσω να μην ασχοληθεί κάποιο άλλο μέλος μέχρι να διασαφηνιστεί το θέμα.

Ν. Μπρέστας IPMS 1241
Γενικός Γραμματέας IPMS HELLAS.

• Scale 1/144
  • *
  • Victory Not Vengeance
« Απάντηση #522 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:35:27 μμ »
Οριστε κυριοι και οι αποδειξεις που ζητησατε! :lol:

Οσο και αν προσπαθουσε καποιος δεν θα μπορουσε να βρει κατι αρνητικο.
Ηταν ολοι ΑΨΟΓΟΙ!
(Δεχομεθα μπινελικια,βρισιδια,βουρδουλιες και ξυλο οσο θελετε!Αντεχουμε!Μονο ενας ενας ολοι θα παρετε!)

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #523 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:38:07 μμ »

Ηταν ολοι ΑΨΟΓΟΙ!
(Δεχομεθα μπινελικια,βρισιδια,βουρδουλιες και ξυλο οσο θελετε!Αντεχουμε!Μονο ενας ενας ολοι θα παρετε!)
Τώρα μάλιστα!!!
Έτσι... Αλλά και πάλι... έπρεπε να φωνάξεις κάποιο από τα στρουμφάκια ή τα διαβολάκια  Είχε προβλεφτεί αντί-μέτρο ΚΑΙ για αυτό!
(Φιλικό προς το μοντέλο και το περιβάλλον εννοείται)

Αποσυνδεδεμένος GIOMEF

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #524 στις: Νοεμβρίου 03, 2013, 11:41:24 μμ »

Ηταν ολοι ΑΨΟΓΟΙ!

Εγω απλα θα σου πω....οτι δεν υπαρχεις αδελφε!Μας την εφερες και πρωτο απο ολους σε εμενα  ::salut::
THANKS FOR ALL "GIO"