ʼλλη μια υπέροχα κουραστική μέρα (μιλάω εγώ που καθόμουν και σε καρέκλα αρκετές ώρες...) πέρασε...
Λοιπόν... Επισήμως, πέρασαν 606 (έξι-μηδέν-έξι) συμμετοχές, πολλές από αυτές θεματικές οπότε μιλάμε για περίπου 640-650 μοντέλα μόνο από πλευράς IPMS. Ομοίως με πολλές συμμετοχές και το Star Club (δυστυχώς δεν γνωρίζω αριθμό).
Οι κριτές συνεργάστηκαν άψογα με τη γραμματεία και τα αποτελέσματα περάστηκαν εν ριπή οφθαλμού και η αρχική διαδικασία ολοκληρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ από το τέλος της "κρίσης". 12:38 για την ακρίβεια περάστηκε η τελευταία βαθμολογία.
Α, και για να μην το ξεχάσω, ανέβασα ακόμη 394 φρέσκες φρέσκες σημερινές φωτογραφίες από όλα τα αεροπορικά, πλοία, αυτοκίνητα και τρένα (αίθουσα 1)
στο υπάρχον slideshow που είχα ανεβάσει από χτες.
Αν τυχόν θέλετε κάποια από τις φωτογραφίες σε υψηλή/αρχική ανάλυση 6Mp μου λέτε το filename/αριθμό της και φέρνετε ένα USB να σας την περάσω ή σας στην στέλνω με email που θα μου δώσετε μέσω ΠΜ.
Αυτά... πάμε να ισιώσω την κορμάρα μου στο κρεβάτι και να δω Nickelodeοn μέχρι να με πάρει ο ύπνος, δηλαδή κανένα 5λέπτο...!