Αποστολέας Θέμα: 32ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2013)  (Αναγνώστηκε 77496 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
Απ: 32ος Διαγωνισμός - Έκθεση της IPMS Ελλάδος (2013)
« Απάντηση #75 στις: Αυγούστου 09, 2013, 11:07:15 πμ »
αυτοκόλλητα ή ταμπελάκια είναι καλή ιδέα, αλλά ...ποιος την υλοποιεί ...

Μια ιδέα:  αν υπάρξει κάποιο template σχεδιασμένο από την IPMS, και σταλεί μαζί με οδηγίες και διαστάσεις σε όλους, να το τυπώσει ο καθένας μόνος του σε αυτοκόλλητο.
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος architect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Doha Qatar
  • modelclub.gr
« Απάντηση #76 στις: Αυγούστου 09, 2013, 11:09:39 πμ »
Είχα προτείνει πέρσι να αναλάβω να εκτυπώσω και να πλαστικοποιήσω τέτοια ταμπελάκια με το username και το όνομα (και όσοι θέλουν και επώνυμο) των μελών που το επιθυμούν, αλλά δεν βρήκα ανταπόκριση...
Ίσως προλαβαίνουμε ακόμα...  Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο, απλά θα πρέπει να συγκεντρωθούν τα ονόματα.
Εγώ πάντως επειδή σας βλέπω και σπάνια, όπότε οποίον δεν θυμάμαι απλά κουνάω το κεφάλι μου και χαιρετάω υποκρινόμενος ότι τον θυμάμαι...  :mrgreen: :lol:
Ε!! αυτό δεν είναι δύσκολο νομίζω, αν δοθούν τα στοιχεία από τo site.......συγκινητική προσφορά πάντως.
THEY CALL ME CAPTAIN SLOW

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #77 στις: Αυγούστου 09, 2013, 11:20:46 πμ »
Μπορώ αν θέλετε να το κάνουμε και επιτόπου στην έκθεση κατά την υποδοχή για όσους το επιθυμούν.
Ο πλαστικοποιητής είναι μικρός και ελαφρύς.  Από πλαστικά για πλαστικοποίηση καρτών έχω καμιά 100στή, αλλά και άλλα τόσα μεγαλύτερου μεγέθους που μπορούν να χωρέσουν πάνω από μία "καρτούλα" και να κοπούν μετά.
Ίσως να συζητήσουμε την πιθανότητα από κοντά σε κάποια συνάντηση εθελοντών που θα γίνει στο προσεχές μέλλον;
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος orck

• .
  • Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: .
« Απάντηση #78 στις: Αυγούστου 09, 2013, 11:35:08 πμ »
Απλα μια σκεψη μου (θα ερθω στην εκθεση σαν επισκεπτης δεν ειμαι μελος της IPMS, μην παρεξηγησετε την σκεψη).

Μερικες φορες τα πιο απλα πραγματα ειναι τα καλυτερα.
Απλες αυτοκολλητες ετικετουλες για την απλοτητα τους και για τους νοσταλγους των σχολικων χρονων τους, 20 τεμαχια 0,5EUR.

.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #79 στις: Αυγούστου 09, 2013, 11:43:25 πμ »
Μόλις προσπάθησα να κάνω προ-εγγραφή του πρώτου μέρος από τα μοντέλα που σκοπεύω να φέρω φέτος.
Με την ολοκλήρωση πήρα το παρακάτω μήνυμα:
"There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management "
Χρησιμοποιώ Firefox 22 με όλα τα scripts της σελίδας να είναι ενεργά (έχω το NoScript).
Όταν μπορέσετε μπορείτε να μου πείτε αν το λάθος είναι απλά πληροφοριακό και αν μπήκαν όντως οι συμμετοχές ώστε να συνεχίσω;
Ευχαριστώ.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Βαγγέλης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χαλάνδρι
« Απάντηση #80 στις: Αυγούστου 09, 2013, 11:52:19 πμ »
Καλώς να μας έρθεις στην έκθεση.
Εγγραφες θα γίνονται κανονικά (όπως πάντα)
Η συνδρομή πλέον είναι για ένα χρόνο (365 μέρες), από την ημέρα εγγραφής / ανανέωσης.
Οχι για ενα ημερολογιακό έτος.
ΠΧ. Εαν γραφτείς (ή ανανεώσεις, στις 11/12/2013, η συνδρομή σου θα ισχύει μέχρι τις 10/12/2014)
 ::salut::
Σ.Σ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση ::salut::
Βαγγέλης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #81 στις: Αυγούστου 10, 2013, 08:59:27 πμ »
Μόλις προσπάθησα να κάνω προ-εγγραφή του πρώτου μέρος από τα μοντέλα που σκοπεύω να φέρω φέτος.
Με την ολοκλήρωση πήρα το παρακάτω μήνυμα:
"There is no form with this name or may be the form is unpublished, Please check the form and the url and the form management "
Χρησιμοποιώ Firefox 22 με όλα τα scripts της σελίδας να είναι ενεργά (έχω το NoScript).
Όταν μπορέσετε μπορείτε να μου πείτε αν το λάθος είναι απλά πληροφοριακό και αν μπήκαν όντως οι συμμετοχές ώστε να συνεχίσω;
Ευχαριστώ.

Γιώργο λειτουργεί κανονικά. Μόλις έτρεξα δοκιμαστικό με Firefox και εγώ. Πιθανά στιγμιαίο λάθος της βάσης. Ξαναδοκίμασε. Υποθέτω ότι χρησιμοποιείς το link από δεξιά...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #82 στις: Αυγούστου 10, 2013, 10:11:26 πμ »
Σωστά, το "Pre-Registration"...
Δηλαδή να τα ξαναγράψω όλα υποθέτω... Οοοοκκκκ...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #83 στις: Αυγούστου 10, 2013, 01:10:15 μμ »
Ενώ με ένα μοντέλο δούλεψε κανονικά, όταν πήγα να καταθέσω τη φόρμα με όλα τα πεδία γεμάτα είχα πάλι το ίδιο λάθος...
Ένα ένα πρέπει να τα γράψω;...  :evil:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #84 στις: Αυγούστου 10, 2013, 01:15:17 μμ »
OK.. Μάλλον το βρήκα το κόλπο... εγγραφή παρά εγγραφή ΔΕΝ θέλει σχόλια!!!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #85 στις: Αυγούστου 11, 2013, 10:06:56 πμ »
Ευχομαι ολα να πανε οπως περυσι και ακομη καλυτερα.Μια ενσταση εχω μονο οσον αφορα τις ωρες προσελευσης των μοντελων.Το 20:00 της Παρασκευης ειναι πολυ νωρις για μοντελιστες εκτος Αττικης

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #86 στις: Αυγούστου 11, 2013, 11:38:46 πμ »
Ευχομαι ολα να πανε οπως περυσι και ακομη καλυτερα.Μια ενσταση εχω μονο οσον αφορα τις ωρες προσελευσης των μοντελων.Το 20:00 της Παρασκευης ειναι πολυ νωρις για μοντελιστες εκτος Αττικης

«Εξαιρούνται τα μοντέλα για τα οποία θα έχει εγκαίρως υπάρξει ειδική συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή σχετικά με τις ώρες παράδοσης και επιστροφής τους καθώς και με τα εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα.»

Δηλαδής Γιωργάκη σκόπευες να έρθεις και να μην μας το έχεις πει να στρώσουμε τραπέζια; Να ντρέπεσαι...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος costastdm

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Σαλαμινα
« Απάντηση #87 στις: Αυγούστου 11, 2013, 01:06:21 μμ »
Θα ήθελα να ρωτήσω, ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής της συμμετοχής?

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #88 στις: Αυγούστου 11, 2013, 01:16:50 μμ »
Στην έκθεση μετρητά.

Για τις συμμετοχές ισχύει: «Τα μέλη όπως και οι νέοι κάτω των 16 ετών συμμετέχουν δωρεάν. Τα μη μέλη θα πρέπει να καταβάλλουν 10EUR ανά μοντέλο. Για συμμετοχές άνω των 2 μοντέλων, θα καταβάλλουν 5EUR ανά επιπλέον μοντέλο. Για τις ομαδικές συμμετοχές το αντίτιμο της συμμετοχής ορίζεται σε 5EUR ανά μοντέλο.»

Για τα μέλη η συμμετοχή είναι δωρεάν, αρκεί να είναι ταμειακώς εντάξει, δηλαδή η τελευταία ανανέωση ή η εγγραφή να έχει γίνει εντός ενός ημερολογιακού έτους από την ημερομηνία της έκθεσης. Πιο αναλυτικά, αν κάποιος έκανε ανανέωση πέρυσι στις 5/11/12 είναι ταμειακώς εντάξει και για την έκθεση. Αν κάποιος έκανε ανανέωση στις 15/10/12 πρέπει να ανανεώσει την συνδρομή του.

Για να γίνει κάποιος μέλος στην ένωση για πρώτη φορά: http://www.ipms-hellas.gr/joomla/index.php?option=com_content&view=article&id=130&Itemid=78&lang=el

Ανανεώσεις συνδρομών θα μπορούν να γίνονται και στην έκθεση όπως και εγγραφές μελών.

Εγώ θα πρότεινα έστω κι ένα μοντέλο να φέρει κάποιος να γίνει μέλος στην ένωση.

Αν κάποιος φέρει μόνο μία συμμετοχή τον συμφέρει όπως βλέπετε να πληρώσει τα 10 ευρώ. Γιατί λοιπόν να γίνει μέλος στην ένωση:

Γιατί πολύ απλά βοηθά εμάς να επαναλάβουμε τις δραστηριότητες της ένωσης, με αποκορύφωμα την έκθεση. Όσοι έχουν έρθει σε έκθεση καταλαβαίνουν γιατί μιλάω. Μην ξεχνάτε ότι όλοι μας δουλεύουμε σε εθελοντικό επίπεδο και αφιερώνουμε πολύτιμο προσωπικό χρόνο. Επίσης με την εγγραφή το καινούργιο μέλος αποκτά και συνδρομή στο περιοδικό της ένωσης το οποίο, αν και αρχικά κι εγώ ο ίδιος δεν πολυπρόσεχα, έχει φοβερό όγκο πληροφοριών και φωτογραφιών, ειδικά σε Ελληνική μοντελιστική θεματολογία.

• Scale 1/32
  • *
« Απάντηση #89 στις: Αυγούστου 11, 2013, 01:19:56 μμ »
Α, και που είστε παιδιά:

::sprechende_015:: ::director:: 80 και σήμερα λέμε!!!! Φτιάχνετε....  ::mastigoma:: ::mastigoma:: ::mastigoma::

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Διαχειριστής
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #90 στις: Αυγούστου 11, 2013, 01:30:14 μμ »
OK.. Μάλλον το βρήκα το κόλπο... εγγραφή παρά εγγραφή ΔΕΝ θέλει σχόλια!!!

Γιώργο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δοκίμασα προεγγραφή με όλα τα πεδία συμπληρωμένα, αγγλικούς και ελληνικούς χαρακτήρες, και τα δέχθηκε όλα μια χαρά...

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #91 στις: Αυγούστου 11, 2013, 01:36:49 μμ »
Γιώργο δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δοκίμασα προεγγραφή με όλα τα πεδία συμπληρωμένα, αγγλικούς και ελληνικούς χαρακτήρες, και τα δέχθηκε όλα μια χαρά...
Χμμμ... Βρίθει εκτενούς debug αλλά που χρόνος...

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #92 στις: Αυγούστου 11, 2013, 03:12:41 μμ »
«Εξαιρούνται τα μοντέλα για τα οποία θα έχει εγκαίρως υπάρξει ειδική συνεννόηση με την Οργανωτική Επιτροπή σχετικά με τις ώρες παράδοσης και επιστροφής τους καθώς και με τα εξουσιοδοτημένα προς τούτο άτομα.»

Δηλαδής Γιωργάκη σκόπευες να έρθεις και να μην μας το έχεις πει να στρώσουμε τραπέζια; Να ντρέπεσαι...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Για να το στρωσετε δεν ξερω,αλλα μια ενισχυση να σηκωσει το βαρος των πιατων :mrgreen:.Εννοειται οτι θα ρθω ρε,θα χασω εγω την παλιοπαρεα φετος?Οπως και περυσι μαλλον ετσι και φετος θα ερθω απο Πεμπτη,δεν ειμαι εγω το θεμα,Απλα λεω πως αφου καθομαστε που καθομαστε τις Παρασκευες μεχρι τις 10 παρα ετσι κι αλλιως,μηπως να το τραβουσαμε λιγο.Οπως και να χει αυτος που θελει,θα τα καταφερει,πολυ λογο καναμε ηδη.Επισης εχω κι ενα παραπονο απο την οργανωτικη επιτροπη.Δεν εχουμε ενημερωση φετος,για τη στελεχωση των μικρων επιχειρησεων,περιξ της εκθεσεως.Ισχυουν τα ιδια με περυσι?Θα εχουμε παλι βελτιωση οπως και περυσι?Μηπως φετος θα ειναι τρεις? ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::Καμμια ενημερωση...  :( :( :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #93 στις: Αυγούστου 11, 2013, 03:59:07 μμ »
...Δεν εχουμε ενημερωση φετος,για τη στελεχωση των μικρων επιχειρησεων,περιξ της εκθεσεως.Ισχυουν τα ιδια με περυσι?Θα εχουμε παλι βελτιωση οπως και περυσι?Μηπως φετος θα ειναι τρεις? ::eusa_pray:: ::eusa_pray:: ::eusa_pray::Καμμια ενημερωση...  :( :( :mrgreen:

Ο Κοντός πάντως φέτος θα το πάει ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά... ετοιμάζετε να τους δώσει μέχρι και βραβείο IPMS "το χρυσό λουκάνικο" ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :wink:

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #94 στις: Αυγούστου 11, 2013, 06:48:28 μμ »
Ο Κοντός πάντως φέτος θα το πάει ένα βήμα ακόμα πιο μπροστά... ετοιμάζετε να τους δώσει μέχρι και βραβείο IPMS "το χρυσό λουκάνικο" ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :wink:
Συγγνώμη αλλά το 2012 πήραν κανονικά επώνυμα αναμνηστικά!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #95 στις: Αυγούστου 11, 2013, 06:53:16 μμ »
Συγγνώμη αλλά το 2012 πήραν κανονικά επώνυμα αναμνηστικά!

Καπου παει το μυαλο μου... ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Skylane

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Κ.Πατήσια
  • Άκης IPMS 1287
« Απάντηση #96 στις: Αυγούστου 11, 2013, 07:33:18 μμ »
Πιστευω οτι θα ηταν καλύτερα να εχουμε και δυο κατηγοριες στα ελικόπτερα 144 και 72 η μια και  48 με 32 -35 η άλλη.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #97 στις: Αυγούστου 11, 2013, 07:43:01 μμ »
Πιστευω οτι θα ηταν καλύτερα να εχουμε και δυο κατηγοριες στα ελικόπτερα 144 και 72 η μια και  48 με 32 -35 η άλλη.
Δε θα διαφωνήσω μαζύ σου αλλά εκθέματα θα έχει; Οι αριθμοί είναι: 2012, δηλώθηκαν 8, ήρθαν 6, 2011, δηλώθηκαν 14, ήρθαν 13, 2010, δηλώθηκαν 6 ήρθαν 6. Δεν το βλέπω εύκολο με τέτοια συμμετοχή να σπάσει η κατηγορία των ελικοπτέρων σε περισσότερες...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Dimitris 72

• Braille Scale Oddity
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ηλιούπολη Αθήνα
« Απάντηση #98 στις: Αυγούστου 11, 2013, 10:17:09 μμ »

Έλα αηδίες!!!!!! Επειδή δηλαδή, χάρισα στο κορίτσι (που παραπονέθηκε) ένα αρματάκι, για να το παρηγορήσω, το κάναμε θέμα...

Ρε ουστ!!!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

ΔΚ

Αποσυνδεδεμένος Nikos Tsitsos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #99 στις: Αυγούστου 12, 2013, 12:09:15 πμ »
Έλα αηδίες!!!!!! Επειδή δηλαδή, χάρισα στο κορίτσι (που παραπονέθηκε) ένα αρματάκι, για να το παρηγορήσω, το κάναμε θέμα...

Ρε ουστ!!!!  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

ΔΚ

... και εγώ σου παραπονέθηκα ότι δεν με έφτασαν τα δυο hot dog αλλά δεν σε είδα και πολύ πρόθυμο.... ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: