Αποστολέας Θέμα: Jet αεροσκάφη στην 1/144  (Αναγνώστηκε 902 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος darpomorza

  • Scale 1/144
  • *
  • Μηνύματα: 75
  • Age: 42
Jet αεροσκάφη στην 1/144
« στις: Μαρτίου 24, 2013, 04:55:06 μμ »
Τις καλησπέρες μου, αν και καραβίσιος πάντα είχα λόξα με τα αεροσκάφη και γι' αυτό το λόγο είπα να αρχίσω με κατι εύκολο γιατι δεν είμαι πολύ εξικιωμένος με τα πλαστικά κιτ.
Γι αυτό και λοιπόν αγόρασα στην κλίμακα 1/144 6 κιτ, τα 4 της dragon (F-117 stealth fighter, F14A black bunny, F16 night falcon και Su-27) και της revell (phantom και mig-29).
Να πω οτι σε αυτήν την κλίμακα τα κιτ της revell μπορεί ναι είχανε καλύτερα σχέδια, υστερούσανε στην εφαρμογη των πλαστικών και στην λεπτομέρεια αφου δεν είχανε φιγούρες.
Το βάψιμο έγινε με πινέλο με χρώματα της italeri και πέρασμα φλατ clear.




Παρακαλώ κριτικές δεκτές ::salut::

Αποσυνδεδεμένος Νασος

  • Scale 1/35
  • *
  • Μηνύματα: 1069
  • modelclub.gr
Απ: Jet αεροσκάφη στην 1/144
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 25, 2013, 11:16:13 πμ »
Όμορφη εργασία φίλε μου.Πολύ καλή προσπάθεια όμορφο και το βάψιμο που έχεις κάνει κάτι πολύ σημαντικό αφου βάφεις με πινέλο.Μπράβο σου.Γενικότερα σαν κιτ πώς θα τα έκρινες;;

Αποσυνδεδεμένος darpomorza

  • Scale 1/144
  • *
  • Μηνύματα: 75
  • Age: 42
Απ: Jet αεροσκάφη στην 1/144
« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 25, 2013, 03:19:08 μμ »
Ευχαριστώ Νάσο  ::salut::. Όσο αφορά τα κιτ, οτι πληρώνεις παίρνεις, δεν μπορώ να πω ότι αντιμετώπισα σοβαρό πρόβλημα σαν πρωτάρης αν εξαιρέσεις τα ακαταλαβίστικα σχέδια της dragon.. ευτυχώς δλδ που είναι μικρά τα κιτ με μετρημένα κομμάτια συναρμολόγησεις που τα κολλάς με κλειστά μάτια. Κατά τα άλλα είναι ότι πρέπει σαν αρχή για έναν που θα ασχοληθεί για πρώτη φορά ή και για έναν έμπειρο μοντελιστή που θέλει κάτι χαλαρό και εύκολο για να τον κρατάει με κάτι απασχολημένο.

Tags: