0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα και απο εμένα φίλε μου.Πολύ καλό το θέμα που ξεκινάς και μάλιστα με κόκπιτ υπεράνω κριτικής.Καλή συνέχεια εύχομαι και μια ερώτηση.Τα ''remove before flight'' πως τα έφτιαξες;;;
Ευχαριστώ φίλε για τά καλά σου λόγια ..... τα R.B.F TAGS ειναι της Eduard , είναι μιά φθηνή και << τεμπέλικη >> λύση αν θές να τα κάνεις μόνος σου κοίτα στήν ενότητα - Τεχνικές - τού φόρουμ ένας φίλος έχει ανεβάσει κάποια αρχεία . τα κατεβάζεις , τα εκτυπώνεις στην σωστή κλίμακα τα κολλάς σε λεπτό φύλλο αλουμινίου ( εχώ το έχω κάνει σε φύλλο απο συσκευασία δερματολογικής κρέμας ) τα κόβεις και είσαι οκ .... Αυτα της Eduard για την 1/48 μου κάνουν λίγο εκτός κλίμακας αλλά οκ δέν είναι κάτι τραγικό , στά καθίσματα έχω βάλει 1/48 , ενώ στα πλαινά του κόκπιτ 1/72 .... Σε πολλές φωτό αεροσκαφκών της Π.Α έχω δεί ότι τα πιο πολλά r.b.f είναι απλές κόκκινες κορδέλες που δέν γράφουν τιποτα επάνω τούς ....
κ τα μικρα R.B.F για τους διακοπτες τα κανουμε κ μπρελοκ....(κ δεν κανω πλακα εχω κανα 2-3 τετοια οπως κ πολοι αλλοι) πολυ ομορφη δουλεια μεχρι εδω...το εχω κ εγω το κιτ οποτε σε παρακολουθω...(αληθεια το κοκπιτ εχει φωτοετσια???για τον πινακα?δεν το θυμαμαι καθολου)
Μπραγματικά πολύ προσεγμένη δουλειά... ερωτησειςΤην Μπανιερα με την την εβαψες?Το καθισμα? Διακρίνω άλλο χρώμα.Το προσκέφαλο ? ασπρο?
Ωραία δουλεια και μεθοδική,εύγε !!' Μια ερώτηση θα μου επιτρεψεις?τι ειναι το καρμπόν σπρέι,τι το κανεις?
Καλή επιτυχία! Ποιον αερογράφο πήρες;