Αποστολέας Θέμα: Mοντελιστικη ξεπετα SU-27B 1/48 τελος...  (Αναγνώστηκε 9439 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ARMED AND READY

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ
  • ΕΔΩ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ.....(ορεστης π.)
Απ: Mοντελιστικη ξεπετα SU-27B 1/48 σχεδον τελος...
« Απάντηση #75 στις: Μαΐου 11, 2013, 10:25:36 μμ »
Ωραίο το βάψιμο της παραλαγής ,πολύ καλά τα μέταλα ,εγώ θα έβαζα ένα χέρι παρκετίνη επιμέρους για να γυαλίσουν λίγο και να κάνουν μπαμ με το ματ δίπλα της παραλαγής ,έχεις ένα θέμα με το στοκάρισμα του αλεξινεμίου .Εγώ στο αλεξινέμιο βάζω λίγο στόκο τοίχου τον οποίο πριν στεγνώσει τον σκουπίζω με βρεγμένη μπατονέτα και οταν στεγνώσει τρίβω ελαφρά με στεγνό 1000αρι ντουκόχαρτο ....βάφω επιμέρους με πολύ ψιλή δέσμη!
Τα όπλα όντως τα ξεπέταξες και χαλάνε λίγο τη γενική πολύ καλή εικόνα!
Αυτά αν θέλεις να δώσεις λιγο χρόνο παραπάνω ,νομίζω οτι του αξίζει !

σ'ευχαριστω φιλε μου. τα μεταλα χανουν στις φωτο. απο κοντα ειναι καλυτερα. τις καλυπτρες δεν τις στοκαρω (τις φοβαμαι βασικα) κ τις βαζω στο τελος οποτε εκει οντως γενικα ενα θεμα υπαρχει σε σχεδον ολα μου τα μοντελα....τα οπλα....ναι τα ξεπεταξα :mrgreen: :mrgreen:...αλλα δεν ειναι τοσο ασχημα οσο δειχνουν στις φωτο.

"ΜΟΝΤΕΛΑ"-ΚΥΝΗΓΙ-ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ-Α/ΦΗ

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #76 στις: Μαΐου 11, 2013, 10:30:41 μμ »
σ'ευχαριστω φιλε μου. τα μεταλα χανουν στις φωτο. απο κοντα ειναι καλυτερα. τις καλυπτρες δεν τις στοκαρω (τις φοβαμαι βασικα) κ τις βαζω στο τελος οποτε εκει οντως γενικα ενα θεμα υπαρχει σε σχεδον ολα μου τα μοντελα....τα οπλα....ναι τα ξεπεταξα :mrgreen: :mrgreen:...αλλα δεν ειναι τοσο ασχημα οσο δειχνουν στις φωτο.
Ορέστη και εγώ πολλές φορές μετά στοκάρω τα αλεξινέμια και αυτό για να είμαι ελευθερος να το σκίσω το μοντέλο χωρίς να χαλάσω τα διάφανα η τεχνική που σου περιγράφω παραπάνω με τον ακρυλικό στόκο τοίχου είναι για μετά το βάψιμο ,ξέχασα να σου οτι πρέπει να βάλεις ταινία στο αλέξινέμιο και κάτω από αυτό και να αφήσεις ελευθερο μόνο το σημείο που θα στοκάρεις ,θα τραβίξεις το στοκο με την υγρή μπατονέτα μερικά λεπτά αμέσως αφού στοκάρεις ...και όταν στεγνώσει ,αφαιρείς την χαρτοταινία και τρίβεις στεγνά ...μετά δύο ψεκασματάκια δεξια και αριστερά και είσαι έτοιμος !

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #77 στις: Μαΐου 11, 2013, 10:38:16 μμ »
Ορέστη και εγώ πολλές φορές μετά στοκάρω τα αλεξινέμια και αυτό για να είμαι ελευθερος να το σκίσω το μοντέλο χωρίς να χαλάσω τα διάφανα η τεχνική που σου περιγράφω παραπάνω με τον ακρυλικό στόκο τοίχου είναι για μετά το βάψιμο ,ξέχασα να σου οτι πρέπει να βάλεις ταινία στο αλέξινέμιο και κάτω από αυτό και να αφήσεις ελευθερο μόνο το σημείο που θα στοκάρεις ,θα τραβίξεις το στοκο με την υγρή μπατονέτα μερικά λεπτά αμέσως αφού στοκάρεις ...και όταν στεγνώσει ,αφαιρείς την χαρτοταινία και τρίβεις στεγνά ...μετά δύο ψεκασματάκια δεξια και αριστερά και είσαι έτοιμος !

στο επομενο...θα δοκιμασω. ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
Απ: Mοντελιστικη ξεπετα SU-27B 1/48 τελος...
« Απάντηση #78 στις: Μαΐου 12, 2013, 01:58:49 μμ »
λοιπον. η ξεπετα ελαβε τελος. ειχα τα προβληματακια στην διαρκεια της κατασκευεης...αναποδα τα ουραια με ταλαιπωρησαν οι χαλκομανιες μου εφυγε απο τα χερια με αποτελεσμα να σπασει ο κωνος του ρανταρ ο οποιος επανακολληθικε απλα δεν εγινε τελειος....κ στο τελος ενα μικρο θωλομα στην καλυπτρα απο την κυανοακρυλικη στην προσπαθεια να βαλω εκει καποιες ρητυνες...α...καποιος φωναξε κ για τα οπλα...αλλα εγω ειμαι των καθαρων οπλων... :mrgreen:....any way το 1ο μου ρωσικο ελαβε τελος κ νομιζω το τελικο αποτελεσμα ειναι αρκετα αποδεκτο εως ικανοποιητικο. φωτο τελικες (κ σχολια σχολιανα ολα δεκτα....)
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #79 στις: Μαΐου 12, 2013, 02:02:19 μμ »
Τίμια ξεπέτα, αλλά στο επόμενο θα πέσει πολύ μαστίγωμα...  ::glossa:: ::glossa::

Δώστο στον ξάδερφο τώρα να κάνει γούστα... Και ξεκίνα διάβασμα.  :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #80 στις: Μαΐου 12, 2013, 02:03:56 μμ »
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ ,ένα δυο πραγματάκια να είχαν κάτσει καλύτερα θα ήταν τέλειο,βέβαια είχες και τις ατυχίες με τα πεσίματα σπασίματα ,άλλος θα το είχε στείλει ,μπράβο λοιπόν για το αποτέλεσμα και την επιμονή σου ,είμαι σίγουρος οτι το επόμενο θα βγει τέλειο ,άλλωστε το χέρι σου φαίνεται σε τούτο εδώ τι μπορεί να κάνει!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #81 στις: Μαΐου 12, 2013, 02:23:18 μμ »
Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ ,ένα δυο πραγματάκια να είχαν κάτσει καλύτερα θα ήταν τέλειο,βέβαια είχες και τις ατυχίες με τα πεσίματα σπασίματα ,άλλος θα το είχε στείλει ,μπράβο λοιπόν για το αποτέλεσμα και την επιμονή σου ,είμαι σίγουρος οτι το επόμενο θα βγει τέλειο ,άλλωστε το χέρι σου φαίνεται σε τούτο εδώ τι μπορεί να κάνει!!!

Τίμια ξεπέτα, αλλά στο επόμενο θα πέσει πολύ μαστίγωμα...  ::glossa:: ::glossa::

Δώστο στον ξάδερφο τώρα να κάνει γούστα... Και ξεκίνα διάβασμα.  :wink: ::salut::

:oops: :oops: :oops: :oops: σας ευχαρισρτω πολυ....(τελικα ειναι πιο καλο απο κοντα  απο οτι  στις φωτο σαν γενικο συνολο....θα κοψω την ρυθμιση macro μου φαινεται.... :mrgreen: :mrgreen:)

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #82 στις: Μαΐου 12, 2013, 03:29:14 μμ »
Αν κ ξεπέτα κ παρά τις ατυχίες που είχες Ορέστη το τελικό αποτέλεσμα πιστεύω αποζημιώνει...αν λάβουμε υπ'οψιν ότι δεν έδωσες το 100% σου! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #83 στις: Μαΐου 12, 2013, 06:36:09 μμ »
Πολύ όμορφη η ξεπέτα σου!Σίγουρα το επόμενο θα βγεί καλύτερο. :wink: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #84 στις: Μαΐου 12, 2013, 09:59:23 μμ »
Πολυ ομορφο εινα το ρημαδι,,πολυ καλη δουλεια.
Και αβαφτο να το αφηνες παλι πανεμορφο θα ηταν. :wink: ::salut::

Tags: