Βλέποντας αποσπασματικά το μεγάλο video, είδα κάποια σημεία που μου κίνησαν την περιέργεια σε βαθμό που να πιστεύω πως οι σκηνές "μάχης" είναι μάλλον σκηνοθετημένες. Απαριθμώ και θα ήθελα τη γνώμη σας ως πρακτικά άσχετος με το θέμα.
- 2:36 => Στενό δρομάκι, ψηλά κτίρια, ότι πρέπει για να τη στήσεις σε μία ταράτσα με ένα RPG και να κάνεις ζημιές. Και όμως, το άρμα δε δείχνει να συνοδεύεται από πεζικό και ένα μέλος του πληρώματος έχει το κεφάλι του έξω από τον πύργο, δίπλα ακριβώς στα πλακίδια του ERA, όχι καλή πρακτική θα έλεγα. Επίσης μόλις το πυροβόλο ρίχνει τη δεύτερη βολή, προσέξατε πως το πάνω μέρος του παρακείμενου μαντροτοίχου φεύγει ολόκληρο; Ας το έχουν υπ' όψη τους αυτό όσοι φιάχνουν διοράματα με σκηνές μάχης...
- 3:10 => Αν ο κύριος αυτός θέλει να πιστεύει πως είναι ελεύθερος σκοπευτής, ας φροντίσει τουλάχιστον κάθε βολή του να μην σηκώνει τόση σκόνη και να πάει 1-2 μέτρα πίσω μέσα στο δωμάτιο γιατί κάθε φορά που εκτελεί βολή διαφημίζει τη θέση του.
- 16:36 => Αν και βρίκεται σε τουλάχιστον ύποπτη περιοχή και γίνετε εκπομπή πυρών, το BMP σταματάει σχεδόν κολλητά με το προπορευόμενο όχημα.
- 16:49 => Κουνήθηκε επιτέλους το BMP αλλά πήγε και σταμάτησε ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στη γραμμή πυρός του T-72. Εγώ τουλάχιστον, ακόμα και μέσα από την εικόνα του υπολογιστή, ομολογώ πως αγχώθηκα...
- 47:10 => Το Τ-72 αποσύρεται ταχύτατα δείχνοντας τα νώτα του (!) στον αντίπαλο. Επίσης αφήνει ένα εντυπωσιακό παραπέτασμα καπνού αλλά κινείται συνεχώς σε ευθεία διευκολύνοντας τη σκόπευση του αντιπάλου παρά τον καπνό.
Αυτά. Μπορεί να είναι και βλακείες, απλά μου έκαναν εντύπωση.