Το Μirage ΙΙΙ Β είναι το επόμενο πρότζεκτ που θα με καθυλώσει στο μοντελιστικό πάγκο.......
Τα στοιχήματα σε αυτό το κιτ πάρα πολλά μια και το κιτ θα πρέπει να έχει τη ηλικία μου!
Ο ορισμός του χρεπιού!!!Τα γουστάρω όμως κάτι τέτοια ,είναι ωραίο να τα μεταμορφώνεις εσύ σε μοντέλα....η γραμμωση ανάγλυφη .
Οχι δε θα το επαναχαράξω ,βαφοντάς το μεταλικό ,μπορεί κάλλιστα να σταθεί έτσι ....σας παραθέτω φωτο του πραγματικού για να καταλάβαιτε περί τίνος και ποιάς ομορφιάς πρόκειτε και μετά θα δείτε τη μέχρι τώρα πρόοδο!!!

Ανοίγοντας το κιτ ,νιώθεις μια μελαγχολία ...οχι για την ποιότητα του κιτ ,που αυτή ήταν σχεδόν γνωστή πολύ πριν φτάσει στα χέρια μου , και μια νοσταλγία για τις εποχές που πέρασαν ....για αυτά τα μοντέλα που στην εποχή τους ηταν εκπληκτικά και που τώρα για κάποιους ίσως να μην αξίζουν μία.....
Βλέποντας όμως τη γράμμωση ,είπαμε υπερυψωμένη ,τη βρήκα πολύ λεπτή και διακριτική και χωρίς πριτσίνια ...έτρεξα γρήγορα να βρω φώτο του πραγματικού.....κάτι μου έλεγε οτι οι Γάλλοι παρόλο που δε διέθεταν τη σημερινή τεχνολογια χύτευσης και πρεσαρίσματος ,είχαν κάνει καλή δουλειά ...τι διάολο στα πόδια τους το είχαν!!!Πιστευω λοιπόν οτι επαλληθευτηκαν οι υποψίες μου ...το μοντέλο είναι πολύ καλό για σήμερα και τέλειο για τότε ...με λίγα καλούδια θα γίνει υπέροχο!
Και συν όλων των άλλων μιλάμε ....για τη διθέσια έκδοση!!!Αξίζει λοιπόν με το παραπάνω το χρόνο και την προσοχή μας και για τα χρόνια που πέρασαν μοντελάροντας με ΄τετοια κιτ.....

Το κοκπιτ του κιτ ας μην το συζητίσουμε .....θα χρησιμοποιήσω τα έτοιμα βαμμένα φωτοχαραγμένα τις eduard και μάλιστα επί 2....
Επίσης τα καθήσματα ,τα δικά του δεν είναι κακά με λίγη έξτρα δουλειά θα μπορούσαν να σταθούν μια χαρά ,εγώ όμως θα βάλω της Pavla models που είναι σκέτη ...παυλα!

Πολύ ωραία λοιπόν τα καθήσματα και με εκπληκτική λεπτομέρεια ....λίγο μεγάλα λέω είναι ,θα χωρέσουν μέσα στη ''μπανιέρα ''και αν ναι μήπως θα στέκονται πολύ ψηλά ,ώστε φαινομενικά να μην κλείνει η καλύπτρα;.....δεν έπαιζα και ένα λόττο !Μπίνγκο!!!
Ανακατσκευή της μπανιέρας με όλα τα πλαινά ......μονόδρομος!

Φύλλα πλαστικό παντού λοιπόν στην ουσία χωρίς να υπάρχει μαπανιέρα ,ώστε να εκμεταλέυτώ όλον το κενό χώρο του κόκπιτ ,πίνακας οργάνων πλαινές κονσόλες για το εμπρόσθιο κόκπιτ σχεδόν έτοιμα!