Αποστολέας Θέμα: Dragon 6001 - Nashorn 1/35  (Αναγνώστηκε 5197 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Greg Filos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: THESSALONIKI
Απ: Dragon 6001 - Nashorn 1/35
« Απάντηση #25 στις: Μαρτίου 24, 2013, 07:20:56 μμ »
Φίλε μου συμφωνώ και εγω με τον Barkman... Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλους.. Ξεβαψε το και ξαναπροχώρα!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #26 στις: Μαρτίου 29, 2013, 04:37:59 μμ »
Μια πρώτη προσπάθεια να κάνω τρεξίματα.
Χρησιμοποίησα λάδια και συγκεκριμένα titanium white, black και red oxide

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Πώς σας φαίνεται? Σκέφτομαι να περάσω πάλι ένα χέρι παρκετίνη και να κάνω και άλλα τρεξίματα με άσπρο ή να το ξεπλύνω και να ξαναδοκιμάσω τα τρεξίματα

Το πάτωμα το έχω κάνει χάλια  :mrgreen: :mrgreen:
Παίζει να πάει για βάψιμο πάλι!

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος fotis panagiotopoulos

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
    • F.T. Models
« Απάντηση #27 στις: Μαρτίου 29, 2013, 08:16:31 μμ »
Γεια σου zb00p ::salut:: Παντα με καλη προθεση για να βοηθησω οσο μπορω θα σου ελεγα να αποφευγεις την μιξη χρωματων απο διαφορετικες εταιρειες γιατι συνηθως δεν γινεται σωστη αναμιξη λογω αλλης συνθεσης, οπως και το να χρησιμοποιεις χρωμα που εχεις φυλαξει  για μεγαλο χρονικο διαστημα και εχεις ηδη διαλυσει η προερχεται απο μιξη, γιατι το πιο πιθανο ειναι να εχεις προβλημα επειδη το χρωμα σιγα-σιγα καταστρεφεται. Βεβαια οπως πολλοι  εχουν αναφερει στο forum αλλα λιγοι το ακολουθουν, παντα πρεπει να κανουμε δοκιμες αν δεν ειμαστε σιγουροι για κατι σε ενα παλιο μοντελο πρωτα, και μετα στο τελευταιο μας δημιουργημα για να μην εχουμε δυσαρεστες εκπληξεις  :( Το ιδιο ισχυει και για μια νεα τεχνικη που θελουμε να εφαρμοσουμε και  δεν γνωριζουμε καλα. Τελος για το μοντελο σου θα σου ελεγα οτι το αποτελεσμα μεχρι στιγμης  δεν ειναι και τοσο ρεαλιστικο και μαλλον χρειαζεται αλλη προσεγγιση για να φτασεις σε αυτο που θελεις να παρουσιασεις. Αυτα ειχα να σου πω και ελπιζω να μην σε κουρασα. Εννοειται βεβαια οτι αν εσενα σου αρεσει το αποτελεσμα αφησε το οπως ειναι, γιατι ο καθε μοντελιστης κανει οτι θελει με τα μοντελα του. ::salut::

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #28 στις: Μαρτίου 29, 2013, 10:49:07 μμ »
Και εγώ νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολικό, το πιο πιθανόν είναι να πάει για ξέπλυμα και θα περιοριστώ σε pin wash και chipping

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #29 στις: Μαρτίου 29, 2013, 11:56:35 μμ »

Πώς σας φαίνεται? Σκέφτομαι να περάσω πάλι ένα χέρι παρκετίνη και να κάνω και άλλα τρεξίματα με άσπρο ή να το ξεπλύνω και να ξαναδοκιμάσω τα τρεξίματα

Το πάτωμα το έχω κάνει χάλια  :mrgreen: :mrgreen:
Παίζει να πάει για βάψιμο πάλι!
Το πάτωμα μου φαίνεται μια χαρά άλλα το εξωτερικό θα έλεγα ότι  δεν μου κάθετε κάλα. Περίμενε κάποιος με περισσότερες γνώσεις θα σου δώσει τα φώτα του για το αν μπορείς να το διορθώσεις και πως :wink:
 ::salut:: ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #30 στις: Μαρτίου 30, 2013, 12:38:00 πμ »
Τα τρεξιματα σου ειναι πολυ πλατια για αυτο και φαινονται περιεργα.Επειδη ειναι λαδι λογικα προλαβαινεις να τα ξεβαψεις.Αν θελεις να κανεις τρεξιματα με λαδια μια μικρη τελιτσα χρωματος αρκει για να σου φτιαξει ενα ωραιο τρεξιμο,αν την τραβηξεις προς τα κατω και μετα κανεις και blending.Δοκιμασε το και για οτιδηποτε εδω ειμαστε.Το πατωμα οντως ειναι καλο μεχρι εδω και με λιγη εξτρα δουλεια θα δειξει πολυ ομορφο ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #31 στις: Μαρτίου 30, 2013, 01:04:35 πμ »
τελίτσες ε? Εγώ έκανα γραμμές, έτσι διάβασα στο μπλογκ του μιγκ και σήμερα, αφού κατάλαβα ότι κάτι πήγε στραβά, διάβασα ότι με τελίτσες γίνεται η δουλειά!

Θα το πλύνω αύριο και θα ξαναδοκιμάσω

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος gtets

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδιτσα
  • Γιώργος Τέτσιος
« Απάντηση #32 στις: Μαρτίου 30, 2013, 08:45:42 πμ »
Καλα διαβασες,αλλα ο Μιχαλακης το κανει με εναμελ και μαλιστα αραιωμενο,για να φτασει σε αυτο το αποτελεσμα.Ειναι και αυτο μια επιλογη και μαλιστα αν θες τη γνωμη μου,πιο διαχειρισιμη απο τα λαδια.Δοκιμασε το και αυτο και δες τι σου ταιριαζει καλυτερα για το αποτελεσμα που εχεις σκεφτει ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #33 στις: Μαρτίου 30, 2013, 11:30:33 πμ »
Αφού ξέπλυνα, ότι μπορούσε να ξεπλυθεί, ξανα έκανα τρεξίμα μόνο με άσπρο:

Click to see the original size. Click to see the original size.

Νομίζω πως είναι αρκετά καλύτερο το αποτέλεσμα

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #34 στις: Απριλίου 14, 2013, 01:12:35 μμ »
έκανα πολλά στον ρινόκερο και νομίζω πως έχει τελειώσει.

Εν ολίγοις, πρώτα κόλλησα διακοσμητική άμμο με ατλακολ στο κάτω μέρος του άρματος, μετά το έβαψα με ένα μείγμα ανοιχτού καφέ παστέλ και ματ βερνικιού και μετά στα χαμηλότερα σημεία έβαψα με ένα μείγμα σκούρου καφέ παστέλ και γυαλιστερού βερνικιού σε μια προσπάθεια να δείξω ότι το άρμα έχει και ξεραμένη και υγρή λάσπη. Τέλος, έκανα και λίγο pin wash σε κάποια σημεία.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Έχω την αίσθηση ότι καταπιάνομαι με πολλά πράγματα, που είναι πέρα από τις δυνατότητες μου και το αποτέλεσμα δεν βγαίνει τόσο καλό. Αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις!

υ.γ. το κανόνι είναι λίγο στραβό, αφού έπρεπε να κόψω και να ράψω για να έρθει ίσια, αφού ο φλογοκρύπτης είχε μια πολύ αισθητή περιστροφή σε σχέση με το υπόλοιπο κανόνι

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #35 στις: Δεκεμβρίου 03, 2014, 09:51:15 πμ »
Επειδή έκανα αναδιοργάνωση στο αρχείο μου στο picasa και χάθηκαν όλες οι φωτογραφίες, όποιος θέλεις να δεί τις φωτογραφίες από το στάδιο της κατασκευής και το τελειωμένο μοντέλο υπάρχουν όλες εδώ

Χρήστος

Tags: Nashorn