Αποστολέας Θέμα: Hawker Typhoon Mk Ib, Academy 1/72 - ΤΕΛΟΣ  (Αναγνώστηκε 4302 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Palanadine

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
  • Παναγιώτης-Δημήτριος Γρηγορίου
Hawker Typhoon Mk Ib, Academy 1/72 - ΤΕΛΟΣ
« στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 10:45:15 μμ »
 Kαλησπέρα σε όλους!

Μιας και το γύρισα στα 72άρια, το επόμενο θέμα μου είναι το Typhoon της Academy, το οποίο δουλεύω εδώ κι εκεί περίπου ένα μήνα τώρα. Αρκετά καλό μοντέλο, με σχετικά απροβλημάτιστη εφαρμογή (λίγος στόκος κυρίως στην ένωση πτερύγων ατράκτου), καλή για την κλίμακα λεπτομέρια, και σεβαστό... μέγεθος!

Η κατασκευή έγινε ουσιαστικά ΟΟΒ, με μόνη προσθήκη ζωνών στο κάθισμα, φτιαγμένων από αλουμινόφυλλο, ενώ αργότερα θα προστεθούν σωληνάκια στα σκέλη του Σ/Π και τα φυτίλια στις ρουκέτες.

Ξεκινώντας λοιπόν από το πιλοτήριο, βάφτηκε μέχρι το ήμισυ με λαχανί βρεττανικό interior green, αν θυμάμαι καλά χρησιμοποίησα το Η312 της Gunze, και μαύρο το υπόλοιπο. Λεπτομέριες με πινελάκι και ασημί, γκρί και κόκκινο/ κίτρινο, πίνακας με στεγνό πινέλο, ασημί μολύβι και κόκκινο για διακόπτες. Η ράχη του καθίσματος περάστηκε με λίγο 500 υγρό στόκο για να παχύνει, ενώ λίγο πριν στεγνώσει πατήθηκε με οδοντογλυφίδα για να πάρει σχήμα και βάφτηκε με σκούρο καφέ, ενώ οι ζώνες με leather, και τα δύο της Humbrol.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Aφού τελείωσε το πιλοτήριο, έκλεισε η άτρακτος και ενώθηκαν οι πτέρυγες. Να πω εδώ οτι λόγω δικής μου απροσεξίας έμεινε ένα άσχημο σκαλί στο χείλος προσβολής της πτέρυγας, το οποιό για να διορθώσω άνοιξα και πάλι την ένωση, επανακόλλησα πολύ προσεκτικά, και έπεσε αρκετό στοκαροτρίψιμο για να έρθει στα ίσια του. Προτίμησα αυτή τη λύση παρά να χαλάσω πολύ το σχήμα της πτέρυγας με στοκάρισμα και τρίψιμο πάνω στο άσχημο σκαλί της αρχικής συγκόλλησης.

Επειδή η γράμμωση του κιτ είναι αρκετά ρηχή, και για να μην την "ξαναπατήσω" όπως με το 109, έγινε εμβάθυνση όλων των γραμμώσεων του κιτ.

Το μόνο σημείο που χρειάστηκε πραγματικά αρκετή δουλειά ήταν η ένωση μέσα και έξω από την εισαγωγή αέρα για να εξαφανιστεί η επιμήκης γραμμή της ένωσης. Επίσης στοκαρίστηκαν εσωτερικά τα χάσματα στα σημεία των φανών προσγείωσης, βάφτηκαν χακί, τοποθετήθηκε ένα στρογγυλό κομμάτι αλουμινόχαρτου προς αναπαράσταση του προβολέα, και κολλήθηκαν, στοκαρίστηκαν, τρίφτηκαν και γυαλίστηκαν τα διαφανή καλύμματα τους. Επίσης, ένα ανάγλυφο πάνελ κοντά στο πίσω κάτω τμήμα της ένωσης πτερύγων ατράκτου που εξαφανίστηκε κατά το τρίψιμο, αντικαταστάθηκε με κατάλληλα κομμένο φύλλο αλουμινίου.

Οι ιχθυοειδείς ενισχύσεις της ουράς τρίφτηκαν σχεδόν μέχρι εξαφανίσεως, ενώ 2 επάνω και 2 κάτω που ήταν ήδη πολύ αχνές, τρίφτηκαν και αντικαταστάθηκαν από κατάλληλα κομμένο τμήμα αλουμινόχαρτου. Με όλα έτοιμα, το μοντέλο ασταρώθηκε και πήρε το δρόμο για το βάψιμο.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Πηγαίνοντας λοιπόν προς το βάψιμο, και έχοντας ήδη επιλέξει την παραλλαγή με τις λωρίδες D-Day, αποφάσισα να μην χρησιμοποιήσω τα αντίστοιχα σήματα του κιτ, παρά να τα βάψω - το ίδιο και την λωρίδα Sky στην άτρακτο. Έτσι μασκαρίστηκε και ψεκάστηκε πρώτα το λευκό, ξανά μασκάρισμα και ψέκασμα του μαύρου, ξανά μανά μασκάρισμα και ψέκασμα του Sky.

Με τις λωρίδες έτοιμες, ήταν επιτέλους καιρός για το βάψιμο της παραλλαγής, για τα χρώματα της οποίας μετά από αρκετό ψάξιμο, κατέλληξα στα Gunze H330 Dark Green BS-641 και H331 Dark Seagray BS-638 (ως Ocean Gray) για τις επάνω επιφάνειες, και το Η306 Gray FS-36260 (ως Μedium Sea Gray) για τις κάτω.

Δεν έγινε προσκίαση αυτή καθεαυτή, παρά με το χρώμα που ψέκασα πέρασα καλά όλες τις γραμμώσεις, και μετά ελαφρύτερα το εσωτερικό των πάνελ.

Μασκάρισμα έγινε με χαρτοταινία κομμένη στα μεγεθυσμένα σχέδια του κιτ για το γκρι, και μετά με blue tak για το πράσινο, ενώ οι κάτω επιφάνειες (που ψεκάστηκαν πρώτες) και οι λωρίδες ήταν μόνιμα μασκαρισμένες με ταινία της 3Μ και blue tak.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Περνώντας στην παλαίωση του κιτ, η αρχή έγινε με ξεθώριασμα των βασικών χρωμάτων, στην προκειμένη περίπτωση του πράσινου με sandy yellow, και του γκρι με ένα τυχαίο αρκετά ανοικτό γκρι, και ψέκασμα του εσωτερικού των πάνελ, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο.

Επίσης βάφτηκαν οι κίτρινες αναγνωριστικές λωρίδες στα χείλη προσβολής των πτερύγων με κίτρινο Η329, 'σπασμένο' με λίγες σταγόνες Η24 (πορτοκαλοκίτρινο), ενώ με το ίδιο χρώμα βάφτηκαν και οι άκρες των πτερυγίων της έλικας. Αφού τελείωσαν όλα αυτά, το μοντέλο περάστηκε με 2 χέρια γυαλιστερό βερνίκι προς τοποθέτηση των σημάτων.

Αυτά ευτυχώς εφάρμοσαν αρκετά καλά, δεν βγήκαν διαφανή (κάτι που με ανησυχούσε αρκετά), ενώ με τη βοήθεια βελτιωτικών υγρών, του κόφτη, βρεγμένης μπατονέτας και πολλή προσοχή, ακολούθησαν τις γραμμώσεις (ανάγλυφες και εγχάρακτες) του μοντέλου. Να σημειώσω οτι στα μέτρα του δυνατού, αφαιρέθηκε όσο το δυνατόν περισσότερο από το έξτρα φιλμ προς εποφυγή silvering.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Πλέον το μοντέλο έχει την ως άνω μορφή, αναμένοντας το καλό στέγνωμα του γυαλιστερού βερνικιού που περάστηκε για να σφραγιστούν τα σήματα. Έπονται wash με λάδια, αναπαράσταση διαρροών, λεκέδες καπνού από εξατμίσεις και πυροβόλα, και ξέφτισμα χρώματος σε θυρίδες πρόσβασης κτλ.

Παράλληλα θα κατασκευαστούν τα σκέλη του Σ/Π, καθώς και ο οπλισμός, ο οποίος θα αποτελείται από 8 ρουκέτες, 4 ανά πτέρυγα, όπλο σήμα κατατεθέν των Typhoon. Eδώ να πω οτι οι ρουκέτες που δίνει η Academy καθώς και οι φορείς είναι αρκετά καλοί, αλλά θα χρειαστεί τρίψιμο στα πτερύγια των ρουκετών, αλλά κυρίως, κόψιμο τους από τους πυλώνες και επανατοποθέτησή του σχεδόν κολλημένες σε αυτούς - δίνονται με λάνθασμένα μεγάλη απόσταση ως έχουν.

Αυτά! Ελπίζω να μη σας κούρασα! Σχόλια και υποδείξεις πάντα καλοδεχούμενα.

Ευχαριστώ πολύ!  ::salut::
"We cannot direct the winds, but we can adjust the sails"

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Απ: Hawker Typhoon Mk Ib, Academy 1/72
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 10:53:22 μμ »
Ομορφιές! Μου αρέσει πάρα πολύ το βάψιμο και τα ξεθωριάσματα. Καλή συνέχεια!

Αλήθεια τα σήματα της Academy με πιο βελτιωτικό τα συμμάζεψες;
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 18, 2013, 11:05:00 μμ »
Kαταπληκτικο....Το βαψιμο ειναι ολα τα λεφτα..οπως επισησ και η δουλεια στο κοπιτ.
Τετοια βλεπω και σκεφτομαι ,που παω ο καραμητρος με το δικο μου;ειναι και 48αρι τρομαρα μου
Ανυπομονω να το δω τελειωμενο  ::salut:: ::salut::

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 11:47:03 πμ »
Παναγιωτη υπέροχη δουλειά!Πολύ όμορφο το βάψιμο τόσο της παραλλαγής όσο και του cockpit. ::salut:: ::salut::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 12:45:27 μμ »
 Καλημέρα κι ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!

Ομορφιές! Μου αρέσει πάρα πολύ το βάψιμο και τα ξεθωριάσματα. Καλή συνέχεια!

Αλήθεια τα σήματα της Academy με πιο βελτιωτικό τα συμμάζεψες;

Χρησιμοποίησα τα βελτιωτικά της Gunze, Setter και Softer, αλλά ακόμα κι έτσι, σε ορισμένα σημεία χρειάστηκε ένα περασματάκι με τον κόφτη, με οδοντογλυφίδα και με βρεγμένη μπατονέτα για να καθήσουν και να ακολουθήσουνε ακριβώς την λεπτομέρια.

Kαταπληκτικο....Το βαψιμο ειναι ολα τα λεφτα..οπως επισησ και η δουλεια στο κοπιτ.
Τετοια βλεπω και σκεφτομαι ,που παω ο καραμητρος με το δικο μου;ειναι και 48αρι τρομαρα μου
Ανυπομονω να το δω τελειωμενο  ::salut:: ::salut::

Όχι βέβαια, το δικό σου πρώτα πρώτα θα είναι χορταστικότατο στην 1/48! ʼσε που απ'ότι βλέπω, μια χαρά το πας κι εσύ!  ::salut::

Παναγιωτη υπέροχη δουλειά!Πολύ όμορφο το βάψιμο τόσο της παραλλαγής όσο και του cockpit. ::salut:: ::salut::

Να'σαι καλά φίλε Λάμπρο!

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 01:10:33 μμ »
Φοβερη δουλεια σε ολα τα επιπεδα! ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 06:11:45 μμ »
Φοβερη δουλεια σε ολα τα επιπεδα! ::salut:: ::salut::
X2
 ::salut:: Κωστας

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 07:19:34 μμ »
Παναγιώτη πολύ ωραία δουλειά,ωραία ξεθωριάσματα,το χρώμα εκατσε πολύ καλά κ γενικά πολύ καλή-αναλυτική περιγραφή! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος c.nemo

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Κερκυρα ...Τόπος των απήδαλων πλοίων των Φαιακων.
  • σταμάτης άνθης
« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 07:27:24 μμ »
Παναγιώτη υπέροχο ,οταν πέσουν τα wahes και ματαριστεί θα είναι μούρλια!!!

"Νίκησα; Νικήθηκα; Τούτο μονάχα ξέρω: είμαι γεμάτος πληγές και στέκομαι όρθιος."
Ν. Καζαντζάκης, 1883-1957

Αποσυνδεδεμένος Jet72

• Scale 1/35
  • *
  • The Caveman :-)
    • Image
« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 19, 2013, 11:02:51 μμ »
Είναι η ιδέα μου ή πλέον στην 72άρα βλέπουμε ευρεία θεματολογία και καταπληκτικά μοντέλα;

Πολύ ωραίο το βάψιμο! Β'ΠΠ και 1/72 με αερογράφο (φαντάζομαι πως) δεν είναι και ό,τι το απλούστερο!

Αποσυνδεδεμένος felix

• Scale 1/35
  • *
  • The 3rd Caveman
« Απάντηση #10 στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 11:01:25 πμ »
Και η κατασκευη αλλα ειδικα το βαψιμο ειναι ολα τα λεφτα!!! Υπεροχο βγαινει  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Νώντας

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #11 στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 12:21:35 μμ »
Φιλε Felix απο κοντα που ετυχε να το δω, ειναι ακομα καλυτερο. Το βαψιμο αλλα και η αποδοση της παραλαγης σε ακριβεια σε αυτη την κλιμακα ειναι εκπληκτικη...
 ::salut::

Χρηστος

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #12 στις: Φεβρουαρίου 20, 2013, 03:01:00 μμ »
 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια παιδιά! Πιστεύω σχετικά σύντομα θα ολοκληρωθεί η κατασκευή, οπότε ελπίζω να σας αρέσει και το τελικό αποτέλεσμα!  :)

Είναι η ιδέα μου ή πλέον στην 72άρα βλέπουμε ευρεία θεματολογία και καταπληκτικά μοντέλα;

Πολύ ωραίο το βάψιμο! Β'ΠΠ και 1/72 με αερογράφο (φαντάζομαι πως) δεν είναι και ό,τι το απλούστερο!

Nαι, με αερογράφο το έβαψα, πολύ μασκάρισμα το άτιμο μέχρι να έρθει στα ίσια του...  ::eusa_wall::

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 07, 2013, 09:31:34 μμ »
 Καλησπέρα! Μετά από αρκετές ημέρες, η κατασκευή φτάνει σχεδόν στο τέλος της.

Έγινε wash με λάδια, και ψέκασμα με matt βερνίκι.

Ακολούθησαν διαρροές (με λάδια), καπνιές κινητήρα (με ξηρά παστέλ) και περιορισμένο ξέφτισμα του χρώματος σε επιλεγμένα σημεία (με ασημί σμάλτο και ασημί μολύβι), ενώ συγκολλήθηκαν το Σ/Π και η έλικα:

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.

Απομένει η συναρμολόγηση και βάψιμο των ρουκετών και των πυλώνων τους, καθώς και η τοποθέτηση της κεραίας του α/φους στη ράχη της ατράκτου.

Αυτά προς το παρόν, σύντομα η ολοκλήρωση της κατασκευής. Ευχαριστώ πολύ!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 07, 2013, 09:36:08 μμ »
Μπράβο Παναγιώτη πολύ ωραίο βγήκε!Έκανες κ κάποιο φίλτρο ή με τα λαδάκια έδεσαν τόσο ωραία τα χρώματα? ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 07, 2013, 09:39:40 μμ »
Μου αρεσει πολυ ..τι να λεμε τωρα.
Τι εχει το μενου (επομενο) ?

Αποσυνδεδεμένος labros87

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρίνιο
  • 72scale for ever!
« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 08, 2013, 04:50:49 πμ »
Σκέτη απόλαυση!Μου αρέσει πολύ το λέρωμα και το wash στα εθνόσημα. ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος ΖΑΦ

• ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΑΤΡΙΣ
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΧΙΟΣ - ΞΑΝΘΗ
  • ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ
« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 08, 2013, 06:38:59 πμ »
Σκέτη απόλαυση!Μου αρέσει πολύ το λέρωμα και το wash στα εθνόσημα. ::thumbleft::
x2  ::good_job_smilie:: ::101:: ::101:: ::salut:: ::salut::
GOOD MORNING VIETNAM
Στέλιος

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 08, 2013, 09:27:35 πμ »
72αρι ε;... Κι' όμως φαίνεται για μεγαλύτερο!
Πολύ όμορφο!
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 08, 2013, 09:42:33 πμ »
Πολύ πολύ όμορφο, χίλια μπράβο!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος Δημήτρης Σιόλος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αγρινιο
  • Δημήτρης Σιόλος-IPMS 1314
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 08, 2013, 10:10:42 πμ »
Πολύ όμορφο! Για πες μας αν θες 2 λόγια για το ξεθώριασμα, με τον αερογράφο το έκανες;

Αποσυνδεδεμένος BLACK SHEEP

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Σουρλής Γιώργος
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 08, 2013, 02:21:24 μμ »
Ενα από τα ποιό όμορφα Typhoon που έχω δεί  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Πολύ όμορφο βάψιμο και μου άρεσαν παρα πολύ οι φθορές.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Συγχαρητήρια!!!!

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #22 στις: Μαρτίου 08, 2013, 03:03:15 μμ »
 Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!  ::thanx::

Μπράβο Παναγιώτη πολύ ωραίο βγήκε!Έκανες κ κάποιο φίλτρο ή με τα λαδάκια έδεσαν τόσο ωραία τα χρώματα? ::salut::

Πολύ όμορφο! Για πες μας αν θες 2 λόγια για το ξεθώριασμα, με τον αερογράφο το έκανες;

ʼλεξ και Δημήτρη: το κιτ αφού βάφτηκε, περάστηκε με ξανοιγμένα τα βασικά χρώματα, κυρίως στις επάνω επιφάνειες, με προσοχή ώστε να επιτευχθεί μια διαφορετική τονικότητα ανά πάνελ -> να μην είναι ίδια και μονότονα όλα. Ναι, με αερογράφο όλα τα χρώματα.

Αφού μπήκαν και σφραγίστηκαν τα σήματα με γυαλιστερό βερνίκι, έγινε το wash, το οποίο έγινε πολλά αραιά χέρια, και χωρίς να το σκουπίζω τελείως από ορισμένα σημεία, μέχρι να πετύχω αυτό που οπτικά μου άρεσε.

Μου αρεσει πολυ ..τι να λεμε τωρα.
Τι εχει το μενου (επομενο) ?

Φίλε Κώστα για μετά μάλλον θα καταπιαστώ με κάποιο από αυτά που έχω ξεκινήσει κατά καιρούς αλλά για τον ένα ή τον άλλο λόγο έχω αφήσει μισοτελειωμένα... θα δούμε!

x2  ::good_job_smilie:: ::101:: ::101:: ::salut:: ::salut::

72αρι ε;... Κι' όμως φαίνεται για μεγαλύτερο!
Πολύ όμορφο!

Πολύ πολύ όμορφο, χίλια μπράβο!

Ενα από τα ποιό όμορφα Typhoon που έχω δεί  ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Πολύ όμορφο βάψιμο και μου άρεσαν παρα πολύ οι φθορές.  ::salut:: ::salut:: ::salut::
Συγχαρητήρια!!!!

Να'στε καλά παιδιά!  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος tito

• IPMS 1309
  • Scale 1/35
  • *
  • Χρήστος Μπαλής
« Απάντηση #23 στις: Μαρτίου 08, 2013, 07:20:36 μμ »
Αψωγο φιλε πανεμορφο, στο λεω κι απο εδω!!!  :wink:

Χρηστος

Αποσυνδεδεμένος bill-larisa

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #24 στις: Μαρτίου 08, 2013, 08:22:41 μμ »
Καλα μιλαμε για βαψιμο και κατασκευη να σου τρεχουν τα σαλια...για ρωτα με να δεις :lol: :lol: :lol:

Tags: