0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ
Παράθεση από: mmaker στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 01:35:18 μμΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ Τι εννοείς, ότι δεν κυκλοφορεί Viggen σε καμμία κλίμακα τώρα; Φτου και θυμάμαι πιτσιρικάς να υπάρχει συνέχεια το Matchbox στο ψιλικατζίδικο...
Παιδιά, αυτό είναι μοντέλο για την Academy...
Ερωτηση απο εναν αρματα......Γιατι η παραλλαγη του ειναι τοσο εντονη με τοσες γωνειες??Απ'οσο εχω δει γενικοτερα οι παραλλαγες ειναι οσο πιο απαλες γινεται για να χανονται στον χωρο-φοντο.Εδω κανει μπαμ το πραγμα!!
Παράθεση από: Yiannis L. στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 02:40:58 μμΠαράθεση από: mmaker στις Σεπτεμβρίου 26, 2006, 01:35:18 μμΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ Τι εννοείς, ότι δεν κυκλοφορεί Viggen σε καμμία κλίμακα τώρα; Φτου και θυμάμαι πιτσιρικάς να υπάρχει συνέχεια το Matchbox στο ψιλικατζίδικο...Το έχω εγώ σε Matchbox Αλλά από ποιότητα μάπα!!!!! Τα κλασσικα κιτ της Matchbox YOU Know!
Το εχετε δει το νεο απο την Airfix σε 1/48?Ψαχνωντας στο Ebay επεσα πανω του και πωλειται κατι παραπανω απο 14 λιρες δηλ 22 και κατι Ευρω.Οποιος βιαζεται ας το ψαξει στα μαγαζια του εξωτερικου αλλιως ας περιμενει λιγο...