Σας ευχαριστώ όλους για την προσοχή και τα σχόλιά σας. Πάμε λοιπόν:

Το πράσινο και το (έντονο) καφεκίτρινο είναι προσωπικές επιλογές, βασισμένες στο σενάριο ότι τούτο εδώ το απομεινάρι, έχει βαφτεί με γαλλικά χρώματα (δείτε σχετικά στα πρώτα πόστς)

Η κλειδούμπα δεν ξέρω τι

ξεβίδωνε - υποθέτω ότι έχει να κάνει με τους τροχούς, ή την ανάρτηση

Το λαστιχένιο μέρος των τροχών, δύσκολα πιάνει λάσπη στα πλαινά, εφόσον το όχημα κινείται. Πιό πιθανό είναι να έχει πιάσει στα πέλματα των τροχών. Να και μια φωτό από το (λειτουργικό) Centaur Dozer του Βovington για να δείτε τι εννοώ:

Μετά την παραπάνω φωτό, θα πρέπει να ξαναβάψω τα δόντια της ερπύστριας και ότι άλλο έχω βάψει με μεταλλικό (καλά να πάθω)

. Ίσως αργότερα να κάνω μια προσπάθεια "μεταλλοποίησης" με μολύβι.

Chipping, δεν κάνω ποτέ!!! Θεωρώ ότι είναι κάτι εντελώς έξω από την πραγματικότητα και έχει μόνο "εικαστική αξία". Επίσης πιστεύω ότι η εφαρμογή του θα πρέπει να γίνεται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις (έρημο, άντε και ρώσικα)

Για τη λάσπη, η οποία όντως τελειώνει κάπως απότομα, τι προτείνετε???

Το κιτ είναι πολύ καλό, αλλά έχει 237.564 κομμάτια - όρεξη να έχεις να κόβεις και να κολλάς - και είναι σχετικά μπερδεμένο από άποψη engineering. Σε κάθε περίπτωση πάντως, στην 1/72 τα κιτ της Mirage, είναι μονόδρομος για πρώιμα "4άρια", αφού κανείς άλλος δεν έχει φιλοτιμηθεί να μας τα προσφέρει

Last but not least: Οι φωτογραφίες μου είναι εκπληκτικές - εσείς δεν έχετε καλλιτεχνικό μάτι

ΔΚ