Αποστολέας Θέμα: Museo Storico - Aeronautica Militare (Italy)  (Αναγνώστηκε 753 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Purple Warrior

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Αραπιά!
  • Purple Warrior Creations
    • FACEBOOK - My models album
Museo Storico - Aeronautica Militare (Italy)
« στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 01:45:29 μμ »

Η τοποθεσία Vigna di Valle στη λήμνη Bracciano είναι μια από τις σημαντικότερες τοποθεσίες για την ιστορία της Ιταλικής Αεροπορίας. Μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο βρίσκεται ένα από τα καλύτερα κατά τη γνώμη μου αεροπορικά μουσεία της Ευρώπης για το οποίο αξίζει να ταξιδέψει κανείς στη Ρώμη μόνο και μόνο για αυτό. :mrgreen: Οι φωτογραφίες που παραθέτω πάρθηκαν τον Φεβρουάριο του 2010. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι η πρόσβαση στο μουσείο μιας και η συγκοινωνία (τρένο και ΚΤΕΛ) φτάνει μέχρι το ιστορικό χωριό του Bracciano απο εκεί και πέρα τα πράγματα είναι...δύσκολα για 4km περίπου μιας και το ταξί είναι σπάνιο είδος εκεί!  :evil: Ίσως η καλύτερη επιλογή είναι η ενοικίαση αυτοκινήτου, εφόσον είναι κάποιος αρκετά τολμηρός να οδηγήσει στους Ιταλικούς επαρχιακούς δρόμους! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα στους λάτρεις και μη της αεροπορίας. Αν συνοδεύεστε από το έτερον ήμισυ καλύτερα να την αφήσετε στην Ρώμη για ψώνια!  ::glossa::

Το επίσημο site του μουσείου είναι: http://www.aeronautica.difesa.it/museo_storico_eng/Pagine/default.aspx

Επειδή οι φωτογραφίες μου είναι κάμποσες παραθέτω link: http://s1281.beta.photobucket.com/user/babisyious/library/Museo%20Storico%20-%20Aeronautica%20Militare

Enjoy!  ::salut::

Τις φωτογραφίες μου μπορείτε να τις κατεβάσετε για προσωπική σας χρήση ή να τις βάλετε σε blog και άλλα φόρουμ αρκεί να αναφέρεται τα πρέποντα credits (© Charalampos Giousmpasoglou).
Charalampos Giousmpasoglou

Αποσυνδεδεμένος dimitrisap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πολύκαστρο
Απ: Museo Storico - Aeronautica Militare (Italy)
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 06, 2013, 02:20:23 μμ »
Φανταστικό! Κρίμα που δεν το πήρα χαμπάρι όταν πήγαμε Ιταλία...

Tags: