Αποστολέας Θέμα: AH-64A+ 1/48: Απο την πορεια προς την ανακυκλωση,στην πορεια προς την βιτρινα.  (Αναγνώστηκε 10535 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thunderflash

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
Εχοντας τελειωσει το εργαστηριο τον περασμενο Σεπτεμβριο,εκανα τις αναλογες διαμορφωσεις του χωρου,βαζοντας τα πραγματα μου ,εργαλεια και συναφη στις θεσεις τους.Οσπου στο δωματιο εμφανιζεται η συζηγος με μια κουτα ανα χειρας."την θελεις αυτη;" ρωτησε.....'Μισο να την τσεκαρω',απαντησα και ανοιξα με περιεργεια να δω το περιεχομενο.Γεματη απο παλαια τευχη του modelling,της  πτησης και του Tamiya model magazine...Και στο βαθος ενας φακελος που εγραφε απο εξω 'τεχνικες εκδοσεις'.Ανοιγοντας το αντικρυσα το 48αρι apache που καποτε εδινε η πτηση στους αναγνωστες.Ολα στα σακουλακια τους,σηματα σε ικανοποιητικη για την ηλικια τους κατασταση,ακομη και η χαρτονενια βαση που αποικονιζε τον διαδρομο υπηρχε ανεπαφη.Μου θυμησε τα στρατιωτικα χρονια,στην Καρωτη,τοτε που η συζηγος εστελνε καθε μηνα το νεο τευχος του περιοδικου γιατι εκει τα εφερναν με καθυστεριση ενος τευχους.Πεταξα τον φακελο στον παγκο,αδιαφορωντας για την  τυχη του,συνεχιζοντας την διαδικασια συμμαζεματος που -μεταξυ μας-τελειωμο δεν ειχε.Μετα απο καιρο γραφτηκα στο Modelclub γιατι με εκεινα και με τα αλλα με ετρωγε το χερι μου να φτιαξω κατι.Η αληθεια ειναι οτι μολις ειχα τελειωσει το F-84F της Kinetic ,το οποιο παλευα πανω απο -ναι αληθεια- 1 1/2 χρονο.Και εκει που χανομουνα στα F-4 στα F-5 και στα F-104 (ναι καλα μαντεψατε οτι εχει σχεση με Ελληνικο θεμα) βρεθηκα να ξανακοιταω το apache.Μετα απο συζητησεις στο Forum ,και ευχαριστω πολυ οσους μου προτειναν πραγματα,τον phantomakia για την καθοδηγιση , τον melpas1013 για την αποτρωπη επενδυσης,καθως και τους κατασκοπο και gkontog ,αποφασισα να το ξεκινησω.Αλλα επειδη δεν μου εφτανε η προκληση του κιτ, οσον αφορα τα θεματακια της εφαρμογης,ηθελα να φτιαξω και κατι διαφορετικο,αποφασισα λοιπον  να επενδυσω χρονο στο κοκπιτ,και χρημα στο βελτιωτικο του verlinden(για το εν λογω κιτ της Monogram) .Και ετσι ειμαι καπου εδω.

......και εκει που περιμενα να στεγνωσουν χρωματα και στοκοι ,Thunderflashαρω και λεω' δεν φτιαχνεις και κανα κρανος' .....και ιδου:

....to be continued......... ::salut::
....Το πουλακι τσιου,το γκολακι πιου,το μοντελακι τι;......

Αποσυνδεδεμένος Κατάσκοπος

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Καρδίτσα
  • The other Caveman
Ωραίος!

Μπήκες δυνατά με τον Ινδιάνο!

Μία φήμη μόνο που δεν την έχω επιβεβαιώσει: ίσως το μοντελάκι τελικά να μην είναι Monogram αλλά Hobbycraft.

Καλή συνέχεια!

Μ. Μπέλλος

Αποσυνδεδεμένος STARFIGHTER

• Scale 1/35
  • *
  • Ελληνικη Ομαδα Διασωσης Αττικης
ρε φιλε τι μου θυμισες....το ειχα φτιαξει και εγω και τωρα το αφησει σαν δικοσμητικο στο πατρικο μου σπιτι...καλη συνεχεια....

υγ....παντα ειχα την απορια....μηπως δεν ειναι ακριβως 48αρι..;..γιατι εμενα μου φανηκε μεγαλυτερο;
ΧΑΙΔΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
πατησια/αθηνα

Αποσυνδεδεμένος phantomakias

• DUM SPIRO MODELARUM MODELARUM ERGO SUM
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • PHANTOM PHOREVER / ...ΟΛΑ HAFif
Καλη αρχη Κωστα και μην βιαστεις ,οπως ειπαμαν,φεεεεεετααααααα.
Και συνεχεια να τσεκαρεις!
Θα γινεις και πολυιιι τσεκ μασιιιιιιιιιν
Γιαννη σου φαινεται μεγαλο ,γιατι ΕΙΝΑΙ μεγαλο σκαφος.
Μονο δια ζωσης συνειδητοποιεις το μεγεθος

Κατασκοπε δεν ειναι φημη ειναι ΟΝΤΩΣ Hobbycraft.
Μονο που η Ηobbycraft αντεγραψε οπως ηταν το Μονογκραμ,με μονες διαφορες:
Στο μονογκραμ οι ενδειξεις στους πινακες ειναι αναγλυφες ομορφες και φαινονται.
Στο Hobbycraft χαθηκαν στην μεταφραση..................εεεεεεεεεε αντιγραφη.
Και επισης καταφερε την ηδη κακη εφαρμογη του Μονογκραμ να την κανει χειροτερη.ΠΟΛΥ χειροτερη.

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
Οχι μόνο το διέσωσες από τον κάδο αλλά το βελτιώνεις, ανοίγεις καπάκια, εν ολίγοις το πας για υπερπαραγωγή. Πάντως αν αληθεύουν όσα έχω ακούσει θα χρειαστείς υπομονή.

Καλή συνέχεια!
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

• Scale 1/72
  • *
Παιδια ευχαριστω πολυ.Οτι το πραμα εχει πολυ Villariba,ειναι γεγονος.Αλλα θα το παλεψω.Εχει τεραστια κενα στις ενωσεις,αλλα με τοσο flash που εχουν τα κομματια απο τα καλουπια,δεν περιμενα και κατι διαφορετικο.Οσον αφορα τις μικροεπεμβασεις,γινονται με σκοπο να φτιαξω κατι περα απο την πεπατημενη.....Τα καθισματα αποφασισα να τα ξαναφτιαξω απο την αρχη ,και αυτο γιατι ψαχνοντας βρηκα φωτογραφιες "διαμαντια"(εδω κολλαει το check machine  του φιλου Μιχαλη-παρεπιπτοντως Μιχαλη ισχυει το F-5 που λεγαμε).

Τα καθισματα στο πλαι ειναι βαμενα ανοικτο γκρι.Τα ελληνικα τι χρωμα εχουν;
Και υπαρχουν τιποτε φωτογραφιες απο κινητηρες,γιατι τρωγοντας ερχεται  και η ορεξη........

Ευχαριστω Κωστας ::salut::

Αποσυνδεδεμένος stathis_am

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 1974 - Α^2
  • Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Xalandri 4
  • ΑΘΗΝΑ
Πολυ καλο μπραβο !! και εγω πιτσιρικάς το ειχα παρει και το ειχα φτιαξει !!

• Scale 1/72
  • *
Οπως ανεφερα και παραπανω,αποφασισα να ξαναφτιαξω λιγο τα καθισματα.(το πρωτο σταδιο βελτιωσης δεν αρκουσε,οποτε ειπα να περασω στο δευτερο.)Ξηλωσα οτι ειχα αρχισει τις προηγουμενες ημερες

και με λιγο ψαξιμο στο internet ,βρηκα καποιες φωτογραφιες-οδηγους και αρχισα να επεμβαινω.Πρωτα απ'ολα και αφου ξηλωσα τα αλουμινοφυλλα που ειχα κολλησει,με τον ταχυτροχο 'εφαγα' την πλατη ,το προσκεφαλο,και το καθισμα.Επειδη ειχαν γεμισει πολυ λιωμενο πλαστικο  τα καθισματα,πλυθηκαν με σαπουνονερο και οδοντοβουρτσα , και αφου στεγνωσαν τα περασα ενα χερι με υγρη μοντελιστικη κολλα και ηρθαν στα 'ισα' τους.Μετα εκοψα λωριδες απο φυλλο πλαστικου παχους 0.5 mm, σε διαστασεις  10mm μηκους και 0,2 mm πλατους,προκειμενου να φτιαξω τα αλεξισφαιρα προστατευτικα στα πλαινα του καθισματος.

τα αφησα στη ακρη για να στεγνωσουν οι κολλες,και θα τα συνεχισω τριβοντας το πλαστικο φινιροντας τα.Και θα τα ολοκληρωσω φτιαχνοντας με εποξικο στοκο τα 'μαξιλαρια' των καθισματων και των προσκεφαλων,αλλα και την τοποθετιση ζωνων ασφαλειας...
Ψεκασα το κοκπιτ και τους πινακες οργανων με λευκο ασταρι της Citadel,και αφου στεγνωσαν τα εβαψα με το 71.056 black grey της Vallejo ,απο την σειρα της Model air.Τελος εβαψα το σκιαδιο του πινακα οργανων με το chaos black της Citadel.

....to be continued ::salut::

• Scale 1/72
  • *
Συνεχιζοντας λοιπον μετα απο οληγοημερη διακοπη λογω υποχρεωσεων,ασχοληθηκα με το κοκπιτ.Αφου λοιπον το εβαψα ολο ,πινακες και μπανιερα με το 71.056(οπως βεβαια προανεφερα),συνεχισα βαφοντας τις κονσολες και τα οργανα με το chaow black της citadel.Οταν στεγνωσε με το νιστερι εξυσα  με προσοχη (οσο μπορουσα) τις αναγλυφες λεπτομεριες τοσο ωστε να αφαιρεθει το χρωμα και να φανει το υποστρωμα,το οποιο ειναι το λευκο ασταρι της citadel.Επειτα με λευκο ,κιτρινο και κοκκινο εβαψα κουμπια ,αλλα και οργανα του πινακα οργανων,ενω με το transparent green 70.936 εβαψα την οθονη στον  πισω πινακα οργανων.Τελος με την χρηση sprue προσθεσα μοχλους και ασφαλειες στον πισω πινακα και στην πισω κονσολα.το κερασακι στην τουρτα ηταν τα remove before flight απο την καρτελα αυτοκολλητων του Verlinden .

Ασταρομενο  κοκπιτ

Βαμενο  κοκπιτ

ολοκληρωμενο κοκπιτ

Τοποθετησα τα χειριστηρια μπρος και πισω,βαφοντας τα διαφορα κουμπια τους ,και αφησα στην ακρη το κοκπιτ για να ασχοληθω με τα καθισματα.Σε προηγουμενα ποστ αναφερω την τοποθετηση λεπτομερειας της θωρακισης των καθισματων,ενω με τον ταχυτροχο αφαιρεσα  και το τμημα της θωρακισης στο κεφαλη του πιλοτου.Με φυλλο πλαστικου εφτιαξα την θωρακιση περιμετρικα του κεφαλιου (0.50 mm παχους) .Το μονο που απομενει τωρα να ανοιξω την τρυπα απο την οποια περνα ο ιμαντας οδηγος των ζωνων των χειριστων,και βεβαια να φτιαξω τα προσκεφαλα των καθισματων και η επενδυσεις αυτων.

Το καθισμα του κιτ

Η πρωτη επεμβαση

Μπα δεν......(αν και ειχα θετικα feedback)

Η δευτερη επεμβαση

Σε λιγες μερες θα επανελθω με ολοκληρωμενα καθισματα.
...to be continued... ::salut::
Υ.Γ.Επειδη οποιος ψαχνει βρισκει,ΝΑΙ το κιτ ειναι της Hobbycraft..... ::kerasma::Βρηκα και manual .....αμ' πως!

Αποσυνδεδεμένος opelcorsa-a

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Λουτσα-Αρτεμις
  • R/C,slot cars και αυτοκινητομοντελισμος
    • HELLENIC-SLOT-CAR-CLUB
Κουμαρακι μεχρει τωρα σε βαθμολογο με αρηστα το 10' με 10''''''''''''''''''''''''''''''''''''......................
Αλλα θελουμε και παρουσιασει Subboteo :lol: :lol: :lol:

• Scale 1/72
  • *
Κουμαρακι μεχρει τωρα σε βαθμολογο με αρηστα το 10' με 10''''''''''''''''''''''''''''''''''''......................
Αλλα θελουμε και παρουσιασει Subboteo :lol: :lol: :lol:

Οτι θελει το κουμπαρακι μου.............Ωσονουπο. ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Τι κανεις εκει μωρε νυχτιατικα,θα παρουμε τους δρομοι και τα βουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα που εινα χρεπι,αμα ηταν κανα καλο κιτ..............τι;  :roll:
Τα χειριστηρια γιατι τα αφησες γκρι; μαυρα δεν ειναι;
Παει τρενο,καλη συνεχεια Κωστη !!!  ::salut::

Εγω παλι λεω ασε το σουμπουτεο γιατι ειδες τι επαθε ο αγαπουλας......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Στο 0:30  :wink:

• Scale 1/72
  • *
Τι κανεις εκει μωρε νυχτιατικα,θα παρουμε τους δρομοι και τα βουνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα που εινα χρεπι,αμα ηταν κανα καλο κιτ..............τι;  :roll:
Τα χειριστηρια γιατι τα αφησες γκρι; μαυρα δεν ειναι;
Παει τρενο,καλη συνεχεια Κωστη !!!  ::salut::

Εγω παλι λεω ασε το σουμπουτεο γιατι ειδες τι επαθε ο αγαπουλας......... :lol: :lol: :lol: :lol:

Στο 0:30  :wink:
Ευχαριστω φιλε.Προσπαθω και το παλευω το πραμα,αν και οταν κανω dryfit αναρωτιεμαι προς τα που να το στειλω:Ορος Αιγαλεω η' Παρνηθα(Βλεπεις εχω εργαστηριο με θεα!)......Τα δυσκολα ερχονται,αλλα δεν σπαει ο βραχος.......
Σουμπουτεακι το ΣΚ παιζουμε κυπελλο Ελλαδας.....Εχει γινει χαμος στο FB με το βιντεακι...........Αρτιον.........
Τα χειριστηρια ειδα σε πολλες φωτο αυτη την δυχρωμια.Και την υοθετησα...........

• Scale 1/72
  • *
....Υστερα απο μια κουραστικη εβδομαδα,οι εργαζομενοι - γονεις με καταλαβαινουν(πρωι δουλεια,απογευμα αθλοπαιδιες,φροντιστηρια,μπαλετα(οχι δεν κανω μπαλετο!)),εφτασε η ωρα να ξανασχοληθουμε δυμαμικα με τον 'ινδιανο"(παρεπιπτοντως, "κατασκοπε", πολυ ευστοχο).Ολη την εβδομαδα,dryfit,ρετουσαρισματα,σκεψεις για το επομενο βημα.Και εκει που οι αποφασεις εχουν παρθει,σε ενα απο τα απειρα dryfit ,αποκαλυπτεται κενο στη ενωση της μπανιερας του κοκπιτ και των μισων της ατρακτου.Χμμμμμ.......let's see......οι φωτο που εχω αποκαλυπτουν στο εμπρος τμημα καλωδιωσεις και διακοπτες,και στο οπισθιο μονωση........και ανοιγουμε ενα γιαουρτακι για την λιγουρα...και ως δια μαγειας το αλουμινοφυλλο μας δινει ιδεα!Να το τοποθετησουμε στα πλαγια τμηματα του κοκπιτ και συναμα να εξαλιψουμε και το κενο που δημιουργειται......Και εγενετο η κινηση.....

Με την βοηθεια κυανοακρυλικης κολλας τοποθετισα το αλουμινοφυλλο στα 2 μισα,και τα ψεκασα με το 71.056 της Vallejo,οπως αλλωστε και ολο το κοκπιτ.Βεβαια ολο αυτο φαινεται ελαχιστα οταν ενωσω την ατρακτο με το κοκπιτ,αλλα το κενο δεν φαινεται.Το τερπνον, λοιπον, μετα του οφελιμου.........
......to be continued  ::salut::.......

• Scale 1/72
  • *
Ετσι λοιπον ,με αυτα και αυτα ,ολοκληρωσαμε τα καθισματα.

Αφου τοποθετησα  φυλλο πλαστικου για την θωρακιση,με εποξικο στοκο εφτιαξα το προσκεφαλο και το καλυμα του καθισματος.Επειτα με φυλλο αλουμινιου εφτιαξα τις ζωνες των χειριστων,και με μικρα κομματια πλαστικου τις πορπες.Σε φωτογραφιες ειδα οτι η δεξια ζωνη και των δυο καθισματων κρεμεται στο πλαι του καθισματος,προφανως για να υπαρχει καλυτερη προσβαση των χειριστων στο κοκπιτ.Τα καθισματα ψεκαστηκαν με το Νο 30 Matt -Dark Green- ενω τα μαξιλαρια και το προσκεφαλο με μιξη των LC- 17(FS 30108 το λεει) της LifeColor ,LC-03 Matt Yellow(FS 33591) και του LC-01 Matt White (FS 37925).Βεβαια μην με ρωτησετε για αναλογια.Η κλασσικη μοντελιστικη μεθοδος -βαλε λιγο και βλεπουμε- ειχε την τιμητικη της!!!!.Οι ζωνες βαφτηκαν  με μιξη Chaos Black και Skull White της Citadel.(Λιγο σκουρες μου φαινονται και  λεω να τις ξαναρετουσαρω με πιο ανοικτο γκρι.Αποψεις ,βεβαια ,καλοδεχουμενες).Το συνολο περαστηκε με γυαλιστερο ακρυλικο βερνικι της Vallejo,Και εγινε wash με λαδι ζωγραφικης.(Αλλα μου φαινεται υπερβολικα υπερβολικο.Αποψεις και εδω ,σας παρακαλω ,να το συνεφερω).Τελειωνοντας τα περασα με Matt βερνικι της Talens και να το αποτελεσμα.........

Ετσι λοιπον ,και αφου αρχισα να κουραζομαι που δεν εβλεπα τα δυο μισα της ατρακτου  να κλεινουν,εφτασε η στιγμη να παρω μια γευση του τι εχω κανει μεχρι στιγμης....

To be continued................... ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Ωραια παει η κατασκευη μεχρι τωρα Κωστη!
Εγω ομως γιατι συνεχιζω να πιστευω οτι τα καθισματα ειναι μαυρα;Και σκελετος και υφασμα;
Σπασμενο μαυρο δηλαδη.Το πρασινο δεν μου παει καθολου.
Για δες το λιγο ακομα πριν εγκλωβιστουν μεσα στην ατρακτο!
Καλη συνεχεια! ::salut::

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
Καλημέρα Κώστα!!
Πολύ όμορφη η κατασκευή σου έως εδώ!!!

Για τα καθίσματα τώρα απ όσο βλέπω..και σε μερικές φώτο που έχω δεί...
Μήπως είναι olivedrab?Δεν είναι πάντα μαύρα!!!
Εκτός αν αναφέρουν κάτι άλλο οι οδηγίες...(νομίζω οτι της Academy δεν δίνουν Drab αλλά Χακί :roll:)

Να και μια ωραία φωτογραφιούλα!!

Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
Και μια απο μένα για τα δικά μας Απάτσι

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

• Scale 1/72
  • *
Δημητρη,Μιχαλη,Γιωργο,ευχαριστω για τις παρεμβασεις -συμβουλες σας.Το σχεδιο λεει κοκπιτ λεει satin black για πινακες οργανων και olive drab για μπανιερα και καθισματα.Σε φωτογραφιες που ειδα,ακομα και καλλιτεχνικες απεικονισεις 3D,ειδα πανδεσια χρωματων και διαφοροποιησεων ....Σε τετοιο βαθμο που μπερδευτικα,οπως φαινεται, αρκετα! ::eusa_wall::
Λετε να το ξαναπαρω απο την αρχη;Γιατι ενας μοντελιστης λεει "If it's look right,it's right" ενω ενας αλλος "αν ειναι να το κανεις ,καντο σωστα"...Εσεις τι λετε;
Βασικα λεω να πιασω μονο τα καθισματα,και αυτα με αρετη και τολμη!
Ακουω γνωμες................................. ::pc024::
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος HARTMANN7

• MC crew
  • Scale 1/35
  • In Cats We Trust
Κώστα ακολούθα τις φωτογραφίες που σου έδωσε ο Δημήτρης!!!
Πίστεψε με κάτι ξέρει περισσότερο απο έμας...
Γιώργος Γιαννόπουλος.
IPMS 1282

• Scale 1/72
  • *
Κώστα ακολούθα τις φωτογραφίες που σου έδωσε ο Δημήτρης!!!
Πίστεψε με κάτι ξέρει περισσότερο απο έμας...
Ευχαριστω hartmann-ix(ξερεις εσυ Γιωργη).....Θα πραξω τα δεοντα..........

• Scale 1/72
  • *
Και μια απο μένα για τα δικά μας Απάτσι

(Image removed from quote.)
Ευχαριστω Δημητρη ακομη μια φορα για την φωτο...Δεν μου λες, σε παρακαλω ,και κανενα κωδικο χρωματων,οχι τιποτε αλλο ,αλλα να το διορθωσουμε λιγο το πραμα;
 ::salut::

Αποσυνδεδεμένος dsamba

• d-ημήτρης samba-νης
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Πεύκη
  • NH-90 TGRA
    • ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΥ (ανεπίσημη ιστοδελίδα)
Για τα "υφάσματα" δεν υπάρχουν κωδικοί

Για τις επιφάνειες ναι. Νομίζω οτι για την ατρακτο ξέρεις οτι είναι το FS34031 Helo Drab, επίσης το μαύρο. Αυτά οταν το Ε/Π είναι εργοστασιακό, μετα αναλαμβάνουν οι φωτο και το μάτι...  :wink: (για τις φθορές λόγω καιρού).

Νομίζω πάντως οτι οι αρχικές "σκιές" των καθισμάτων ήταν πολύ έντονες!

Καλή συνέχεια.

ΤΟ ΙΠΤΑΣΘΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΝ
 http://armyaviation.wordpress.com

• Scale 1/72
  • *
Για τα "υφάσματα" δεν υπάρχουν κωδικοί

Για τις επιφάνειες ναι. Νομίζω οτι για την ατρακτο ξέρεις οτι είναι το FS34031 Helo Drab, επίσης το μαύρο. Αυτά οταν το Ε/Π είναι εργοστασιακό, μετα αναλαμβάνουν οι φωτο και το μάτι...  :wink: (για τις φθορές λόγω καιρού).

Νομίζω πάντως οτι οι αρχικές "σκιές" των καθισμάτων ήταν πολύ έντονες!

Καλή συνέχεια.
Ευχαριστω πολυ.Για τις επιφανειες εχω παρει το Helo Drab της Modelmaster που διαβασα οτι ειναι και το πιο σωστο......
Ξαναρετουσαρω τα καθισματα και θα σε ξαναενοχλησω .......... ::salut::

• Scale 1/35
  • *
Αφου ανελαβε ο Δημητρης οι αλλοι μεριαζουμε!
Οσον αφορα τα ελικοπτερα και ειδικα της Α.Σ. πρυτανης
 ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut:: ::salut::
Αυτο με τα καθισματα ,το υφασμα εννοω,πρεπει καποια στιγμη να το λυσουμε.Ειναι μαυρο υφασμα ;(που ξεθωριαζει με τονκαιρο) ή αλλο χρωμα,σκουρο μεν αλλα αλλο!
Δημητρη,φωτα!!!! ::thanks_smilie::

Tags: