Γεια σας και καλώς σας βρήκα.
Νέος στο Forum αλλά πανάρχαιος στο χώρο. Είμαι μοντελιστής τα τελευταία 40 χρόνια. Έχω φτιάξει ολόκληρο τον ΒΠΠ σε 1/72 (άρματα, αεροπλάνα κλπ), όλα τα μαχητικά του ΒΠΠ σε 1/48 και όλα τα τζετ της ΠΑ, της ΕΣΣΔ, ΗΠΑ και τα υπόλοιπα φαβορί

Καμιά 15αριά διοράματα με αεροπλανικά θέματα σε 1/48 και αρματικά σε 1/35.
Μετά που ωρίμασα έφτιαξα καμιά 20αριά φιγούρες 75άρες και 90άρες με ελληνικά, βυζαντινά και ρωμαϊκά θέματα.
Αφού παραωρίμασα άρχισα τα ξύλινα καράβια και έχω στη συλλογή μου 9 υπέροχα έργα.
Τα 3 πρώτα ήταν κιτ και τα υπόλοιπα είναι πειραματική αρχαιολογία, διαβάζοντας όλη την ελληνική γραμματεία και πολλές περισσότερες εστιάστηκα στα σημεία που αναφέρονται για καράβια, σε συνδυασμό με την καλή μελέτη των αγγείων και διαφόρων μαρμάρων, τοιχογραφιών και νομισμάτων που μας δείχνουν πως ήταν τα καράβια, έκατσα και σχεδίασα και κατασκεύασα ΠΑΝΤΑ σκεφτόμενος λειτουργικά αρχαία καράβια διαφόρων εποχών από την Μυκηναϊκή περίοδο την γεωμετρική την κλασική και ελληνιστική... και συνεχίζω.
Μπορεί να μην είμαι ναυπηγός αλλά ήμουν μηχανικός αεροσκαφών και αυτό με βοήθησε πολύ στην δημιουργία των σχεδίων.
Νομίζω πως αναφέρθηκα όπως έπρεπε.