0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ετσι μπράβο νέε μου.Και μην φοβάσαι τίποτα λέω τότε να κατέβω για να σε φυλάξω από τα θηρία.Από τις 11:30πμ-12:00μμ μαζευόμαστε εμείς τα χασαπόσκυλα
,άσχετα αν ύστερα μερικοί πάνε στο παρακάτω σουβλακερί για την σαββατιάτικη δίαιτα τους.
Να τρεξω .Το αλλο με τον τοτο το ξερεις....Δεν παιζει,δεν αντεχω.Αλλα θα ερθω προπονημενος καλα...20 χρονια με την ιδια γυναικα βλεπεις!Αντεχω..........
ΗΡΩΑ ΜΟΥ ΕΣΥ τότε δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι τίποτα ούτε το ξύλο του πεζοδρομίου.
Με παρεξηγήσατε Εγώ λέω ότι θα φύγει τρέχοντας από αυτά που θα ακούσει μόλις μας γνωρίσει
να υποθεσω ,κατι ξερεις;συναδερφος,συναδερφος.;;;;;
σωστα.....έχεις δει κανένα να τρέχει με πιτόγυρα ανα χείρας.....δεν νομιζω.
Καλα τα γλυκα ,παει στο καλο,την γλυτωνεις.Το καταστατικο τι αλλο επιβαλει;Γιατι αν ειναι να ξεκινησουν τιποτε καψονια,ασε ......χαρηκα που τα ειπαμε.Ειμαι χοντρος και δεν αντεχω
Μην ανησυχείς καθόλου. Μετά την τελετή μύησης θα έχεις πάρει τουλάχιστον 15 κιλά.
έκανα μια μικρή διόρθωση... Η τελετή μύησης αποφάσισα να περιλαμβάνει υποχρεωτική κατανάλωση τριών ροπαλακίων ή ένα ροπαλάκι και τρία τυλιχτά τουλάχιστον...
Δώρο της διαχείρησης το τριπλό by-pass.
Φάε τη γλώσσα σου βρε κατσικανιάρη ΜΦΧ
Αγαπούλα, τα ζορίζεις τα νιούβια νομίζω
Παχαίνει η γλώσσα.
Καλά τότε... εσύ ΝΑ ΦΑΣ Σ...Α (ξέρεις εσύ) ΜΦΧ
Αγαπούλα ότι τρώω κι εγώ... τίποτε παραπάνω...
καλησπερα σε ολους.Διαβαζω για την συναντηση του σαββατου.Βασικα οταν βλεπω φαγητο καθομαι...αλλα σας διαβαζω αγριεμενους( :lol:χαχαχαχααχαχαχα).Να κατεβω καi εγω η' θα τις φαω ;
Δυστυχως αυτο το Σαββατο δεν θα κατεβω κι ετσι δεν θα γνωρισεις τη θεα του Μοdelclub...
AAAAAAAA!!!!!!!Ολα κιολα.....εγω δεν ξερω τιποτα......Πληροφοριακα μολις εκτελεστηκε η "παραγγελεια" του jim-eta(ατιμε σταφυλιτη-λεμε τωρα).....Εγω δεν ξερω τιποτα...αναθεωρησε.....