0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ο σβέρκος του jim-peta θα σας περιμένει από τις 12 και μετά στο Cafe Lure, στην Ιπποκράτους 44.
Τρομάρα σου, παρακάλα να μη διαβάσει το θέμα ο σφαλιάρας-jim γιατί μετά θέλω να δω πού θα κρυφτείς κακόμοιρε...
ακούς Νικόλα;
Μάλλον αυτό το Σάββατο θα το γλιτώσεις το λιντζάρισμα του σβέρκου σου που αυθαδιάζεις γιατί δεν θα κατέβω,θα πάει με τόκο το παραπάνω καμμένε.Εκτός και αν δώσω διαταγές στον Νικόλα (gtdeath13) να πράξει αντά αυτού και να τον κεράσω και καφεδακι το άλλο Σάββατο,ακούς Νικόλα;ή τέλος πάντων όποιος σε σβερκώνει κερνιέται με φωτογραφικά ντοκουμέντα για να μην πληρώνω τζάμπα και τους τζαμπατζήδες και να δείς χαρά στον σβέρκο σου.Η μάλλον θα αναλάβει την δουλειά όλη ο Σωρότος που έχει και οικονομική ανάγκη το παιδί,Μιχάλη το Σάββατο ανάλαβε τον καμμένο και στείλε μου τον λογαριασμό για πάρτη σου δεν θα χάσεις εντάξει;
Τί έγινε ρε παιδιά :Πλακώσαν τα πουλερικά :Η κότα είναι αλανιάρα σαν τον jim-eta : Όσο για εσάς κε jim-φάπα το πνεύμα μου μια χαρά είναι και σας υπερασπίζεται
καλησπερα σε ολους.Διαβαζω για την συναντηση του σαββατου.Βασικα οταν βλεπω φαγητο καθομαι...αλλα σας διαβαζω αγριεμενους( :lol:χαχαχαχααχαχαχα).Να κατεβω καi εγω η' θα τις φαω ;
Στις διαταγάς σας, αφεντικό
Καλα τα γλυκα ,παει στο καλο,την γλυτωνεις.Το καταστατικο τι αλλο επιβαλει;Γιατι αν ειναι να ξεκινησουν τιποτε καψονια,ασε ......χαρηκα που τα ειπαμε.Ειμαι χοντρος και δεν αντεχω
Πας και εσύ ξεφτιλίστηκες...Ξεπουλήθηκες για μια κολόνια στο Hondos...
Δεν επιβάλλουμε τίποτα δια της βίας και δεν έχει τίποτα άλλο το καταστατικό,είμαστε <<δημοκρατικοί>>άνθρωποι εμείς,και για να μην ξεχνιόμαστε τα γλυκάκια μην ξεχάσεις(διαταγή) μην πέσει και ο σταφυλίτης μας,άσχετα αν ύστερα μερικοί πάνε στο παρακάτω σουβλακερί για την σαββατιάτικη δίαιτα τους.
Τελος....ο κυβος ερριφθη......Οτι λεει ο "νομος".Γλυκακια......γλυκακια λοιπον.Θα σας φιξαρω αγριος!!!!!Μην αρχησετε τιποτα μπουγελα μονο,γιατι εχω και τρια παιδακια........Παντως καλου-κακου θα ειμαι με το κρανος...Ποτε δεν ξερεις........
Φορα και αθλητικα καλου κακου λοτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστεις να τρεξεις...Sent from my HTC Wildfire S A510e using Tapatalk