Melpa, καλησπέρα,
Στο φούρνο το έβαλα για να αποφύγω να μυρίζει η κουζίνα μου με Φόρνετ. Μίλησα για 12 ώρες γιατί τόσο χρειάστηκε στην δική μου περίπτωση για να "σηκωθεί" το χρώμα από το πλαστικό - μην ξεχνάμε πως το κίτ της Μόνογκραμ είναι αρκετά παλιό. Το είχα φτιάξει πρίν από 20 χρόνια, οπότε καί δεν θυμόμουν απο ποιές εταιρείες χρώματα είχα χρησιμοποιήσει ούτε τους συνδυασμούς. Νομίζω πως το είχα βάψει πρώτα με τα χρώματα που πρότεινε η εταιρεία καί μετα αντι να το ξεβάψω, απλά "έβγαλα" τις χαλκομανίες από πάνω καί το έβαψα με την Ισραηλινή παραλλαγή.
Για την οδοντόβουρτσα που γράφεις, όντως ξέχασα να την αναφέρω. Το ξέπλυμα το έκανα με χλιαρό νερό καί παρ΄'ολα αυτά το χρώμα ειδικά στα σημεία που υπήρχε ασημί μπογιά δεν "έφευγε". Εκεί έπρεπε να επέμβω δυστυχώς με μία λεπίδα για να βγούν τα όποια υπολείματα.
Τώρα όσο αφορά την ανάγλυφη λεπτομέρεια αναγκαστικά πρέπει να την χαράξω γιατί δεν ήταν αρκετά υπερηψωμένη οπότε με την παραλλαγή που θέλω να το βάψω σίγουρα θα χανόταν σε κάποια σημεια.
Ούτως ή άλλως, αυτή είναι μία πάγεια τακτική που ακολουθώ, ειδικά σε κάποια μοντέλα όπου η γράμμωση είναι αναγλυφη και όχι καί τόσο ικανοποιητική.