Καλημέρα σε όλους!!!
Προχώρησα λοιπόν στο παρασύνθημα....

Βάφτηκε το κάτω μέρος με azure blue της model master και αφού στέγνωσε ξανοιχτηκε για να κάνω το εφέ του fading
Στο πάνω μέρος τώρα..
Βάφτηκε πρώτα όλο με middle stone της humbrol κ έπειτα μασκαρίστηκε με παταφιξ για τα όρια κ ταινια....
κ έβαψα το υπόλοιπο με το dark earth της humbrol το οποίο πάνω στο middle stone κ παίζοντας λίγο με τον αερογράφο (επιδή μου άρεσε οπτικά το αποτέλεσμα) το άφησα έτσι όπως φαίνεται στις φωτό:

Να το αφήσω έτσι ή να περάσω άλλο ένα χέρι κ στο τέλος όλη την παραλλαγή fading???
Η καλύπτρα έχει ένα θεμα...ευτυχώς που θα μείνει ανοιχτή...αλλιώς σε κλειστή θέση δεν εφαρμόζει αφήνει κενά..έπεσε υγρό γυαλισματος της ταμιγια κ τρίφτηκε με τζιν κ έπειτα παρκετινώθηκε,μασκαρίστηκε με ταινία αλλά έκανα πατάτα (σαν ασχετος που είμαι με τα αεροπλάνα αυτά) κ δεν σκέφτηκα να ψεκάσω πρώτα με interior green για να φαίνεται απο μέσα κ μετά απο πάνω να ρίξω την παραλλαγή...τώρα 2 λύσεις σκέφτομαι:ή να την καθαρίσω με μπατονέτα με white spirit με ρίσκο βεβαια να μην περάσει κ την θολώσει ή να βάψω εσωτερικά με ψιλό πινέλο..τι λετε???
ʼλλη απορία...για τις εξαγωγές έχω το burnt iron.. αλλά πως θα πετύχω αυτό το κεραμιδί να το πώ?που βλέπω σε διάφορες φωτό???
(Y.Γ:Κάτω μέρος φωτό μετά το ξεμασκάρισμα

)
Παιδιά σχολιάστε, ρίξτε ελεύθερα

στο ''στραβάδι'' για να μάθω

και τίποτα!
Ευχαριστώ!