Χαίρομαι που σας άρεσε και σας ευχαριστώ για τα σχόλια.

...και πιστεύω οτι με τις απαραίτητες φθορές θα είναι πολύ όμορφο. Χαλάλι η υπομονή σου !

Διονύση τα χρώματα που βλέπεις είναι ήδη ξανοιγμένα με άσπρο της ίδιας εταιρίας για να κάνω post shading με την αρχική απόχρωση.
Αυτό όμως είναι το πλάνο για το F-16D της 343 που θα έρθει αργότερα.
Σε φωτογραφίες που έχω δει, τα 52Μ δεν έχουν αρχίσει τις πανέμορφες φθορές των F-16 πέραν από ελαφρές διαρροές στο κάτω μέρος της ατράκτου, πίσω από τα κύρια σκέλη. Αυτές θα γίνουν με λάδια, όπως και στις απορριπτόμενες δεξαμενές. Είδα το δικό σου D της 347 για να πάρω ιδέες για το δικό μου.
... Τώρα μου δίνεις κουράγιο και για χρήση με τον αερογράφο!!
! ...
Δεν ξέρω τι αερογράφο έχεις, αλλά στον δικό μου προεξέχει του σώματος κατά πολύ η βελόνα και λίγο το μπεκ και έτσι με μπορούσα εύκολα και γρήγορα να αφαιρώ το στεγνό χρώμα. Θα ήταν πολύ πιο δύσκολο αν έβαφα παράδειγμα με τον 200άρι badger, του οποίου το spray regulator "προστατεύει" τη βελόνα.
Οπότε οπλίσου με υπομονή, γιόγκα τάι τσι κτλ...

Αγαπητοί μου Αγρινιώτες σας ευχαριστώ
Δημήτρη αν χρησιμοποιείς σμάλτα και δεν έχεις πρόβλημα στο σπίτι με τις μυρωδιές, θα σου έλεγα να παραμείνεις σε αυτά.
Χωρίς να έχω την εμπειρία άλλων μελών, έχω βάψει με humbrol, Gunze - Tamiya, xtracrylics και lifecolor.
Βγάζοντας έξω τα πρώτα ως σμάλτα, από τα "ακρυλικά" έχω δεινοπαθήσει να βγάλω ψιλή δέσμη δίχως overspray με τα Gunze-Tamiya χρησιμοποιώντας το δικό τους διαλυτικό. Πρόσφατα όμως ξαλάφρωσα την εταιρία από λίγο isopropanol με το οποίο φάνηκε να αραιώνονται καλύτερα.
Αν πετύχει η χρυσή ζύμη με τα Lifecolor - όλο το πακέτο με βερνικώματα, αντοχή σε λάδια κτλ

- τότε θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν είμαι Αθήνα να ξεφορτωθώ το στοκ που έχω από τα Gunze.
Σίγουρα τα life έχουν μεγαλύτερη αντοχή στο άγγιγμα.
Επίσης ως γνωστόν τα Gunze τα αφαιρείς πανεύκολα λούζοντας το μοντέλο με άζαξ, το οποίο είναι καλό αν έχεις κάνει μεγάλη πατάτα.
Δοκίμασα να αφαιρέσω με τον ίδιο τρόπο τα life και ήθελε τρίψιμο για να βγούνε από το δοκιμαστικό.