Αποστολέας Θέμα: JUNKERS JU87-B Airfix  (Αναγνώστηκε 940 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pipikikinos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
JUNKERS JU87-B Airfix
« στις: Ιανουαρίου 21, 2013, 09:01:25 μμ »
Ειναι η πρωτη μου αποπειρα επειτα απο 20+ χρονια. Οχι πως και στα 14 μου ασχολιομουν εντατικα ή κατασκευαζα αριστουργηματα , απλως το ξαναπηρα το θεμα ολο απο την αρχη με Ιντερνετικη μελετη τεχνικων . Βαψιμο ολα με πινελο .

Αποσυνδεδεμένος raziera

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Κωστας
Απ: JUNKERS JU87-B Airfix
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 21, 2013, 09:43:55 μμ »
Για πρωτο μοντελο μετα απο 20 χρονια ... Πολυ καλο .
Σιγα σιγα θα μπορεσεις να αναδειξεις περισσοτερο τα μοντελα σου με φθορες και βρωμα (απο κατω ειναι πολυ καθαρο).
Νομιζω πως δεν ειναι Β εκδοση αλλα R αυτην με τις δεξαμενες στα φτερα.

::salut:: Κωστας

Αποσυνδεδεμένος heinkel

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: αθηνα
  • modelclub.gr
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 21, 2013, 10:22:49 μμ »
Ειναι η πρωτη μου αποπειρα επειτα απο 20+ χρονια. Οχι πως και στα 14 μου ασχολιομουν εντατικα ή κατασκευαζα αριστουργηματα , απλως το ξαναπηρα το θεμα ολο απο την αρχη με Ιντερνετικη μελετη τεχνικων . Βαψιμο ολα με πινελο .

διαλεξες ενα αγαπημενο μου αεροπλανο,και για μετα απο 20 χρονια τα πηγες θαυμασια.....σιγα-σιγα και με τις φθορες θα ειναι σπεσιαλ......     

Αποσυνδεδεμένος pipikikinos

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 21, 2013, 10:33:31 μμ »
Ευχαριστω. Φοβηθηκα να μπλεξω με τις βρωμιες μην το χαλασω....Εχω κατι νερομπογιες για αυτην την δουλεια.
Η εκδοση ειναι η Β. Ειχε επιλογη των δεξαμενων ή 4 βομβων.
Παντως η ποιοτητα στο συγκεκριμενο και η λεπτομερεια δεν ηταν οτι καλυτερο. Η ατρακτος απο κατω εφαγε πολυ στοκο και το κοκπιτ ηταν λιτο και απερριτο. Το ενισχυσα αλλα δεν φαινεται τπτ. Η απογοητευση ηταν παντως τα αυτοκολλητα. Λογω της επιφανειας καποια δεν μου κατσανε καλα. Δεν χρησιμοποιησα και καποιο διαλλυμα για την εφαρμογη τους.

Tags: