0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Aφού αποφάσισες να χρησιμοποιήσεις και τους τροχούς που δίνει το κιτ είσαι αρκετά τολμηρός.
γιατί αυτό Φάνη ? έχουν θέμα λόγω "σάντουιτς" ? Σ.Σ.
Όπως εσύ, έτσι και εγώ θα σε παρακολουθώ. Αφού αποφάσισες να χρησιμοποιήσεις και τους τροχούς που δίνει το κιτ είσαι αρκετά τολμηρός.
...και μετά λέτε ότι ασχολούμαι μόνο με τζιπάκια... Δηλαδή εσύ τώρα με τι ασχολείσαι;;; Πάντως κάνεις πολύ καλή και προσεχτική δουλειά Περικλέα!
Καλή επιτυχία και καλή συνέχεια και από εμένα! Από εφαρμογή τι λέει το κιτ της Bronco?
λεπτομέρειες κοινών scratch.επίισης και τους αορτήρες στα όπλα.ευχαριστώ
Για να μην καταλαβαίνεις αν πηγαίνει ή αν έρχεται... Έξυπνη πατέντα...
Κι αυτός τούρμπο ήταν;
Edit:Λάθος μου, τώρα που ξαναδιάβασα το από πάνω μήνυμα, κατάλαβα πως το έγραψες.
Περικλάρα μεγαλουργείς. Όσο ωραίο το θέμα τόσο ωραία και η εκτέλεση μέχρι τώρα. Το μόνο στο οποίο συναγωνίζεσαι τον αψηλό είναι η ατζαμοσύνη στις φωτό, οπότε ή είναι τόσο χάλια ή μήπως παραείναι γαλάζιο το χρώμα και πρέπει να το "συμμαζέψεις" λίγο γκριζάροντάς το ; :
Λίγο το σβήσιμο να διορθώσεις και θα γίνει λουκούμι!
Γίνεται κουκλί μ΄αυτή την παραλλαγή ,Περικλή Οντως το μαύρο δείχνει να ήθελε καλύτερο σβήσιμο ,αλλά στην πορεία θα γίνει καλύτερο το αποτέλεσμα.Καλή συνέχεια φιλαράκι
Δεν έμεινε τίποτα να πώ. Απλά θα συμφωνήσω με τους "αποπάνω" Μια χαρά γίνεται Περικλή, μάζεψε λίγο το fading και είσαι ΟΚ ΜΦΧ