ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
Αξιοζήλευτη κατασκευή, στολίδι για κάποιον που ασχολείται με diecast!
Πραγματικά δεν εχει το παραμικρό να ζηλέψει απο "πομπώδεις" κατασκευές που παρουσιάζονται σε αντίστοιχα ξένα μεγάλα forum. Το αντίθετο μάλλον ισχύει...!!!
Πολλα συγχαρητήρια και πάλι για την κατασκευή ! 
Σ΄ευχαριστώ πολύ,
η αλήθεια είναι ότι όσες κατασκευές είδα και μου άρεσαν στο δίκτυο , ήταν "τούμπανο" στα υλικά και τα βελτιωτικά.
Πράγμα που σημαίνει ότι ο φίλος -εις τον οποίο ανήκει- έχει ήδη μία πολύ καλή βάση. Με μικρό σχετικά κόστος θα μπορούσε να προσθέσει μία πλειάδα άλλων υλικών-βελτιωτικών (το e-bay έχει τα πάντα).
Εγώ ως "Αρχιτέκτων" ,"Πολιτικός μηχανικός" και "Εργολάβος"...

έκανα αυτό που έπρεπε...Τώρα ας αναλάβει ο interior designer...

Το διασκέδασα πάντως...Είναι καταπληκτικό hobby , κι' εγώ -λόγω τραίνων- αντιλαμβάνομαι και την αντικειμενική αξία ενός ακριβού μοντέλλου, όπως αυτή προκύπτει από την ποιότητα κατασκευής ή την σπανιότητα.Θα μου άρεσε να ξεκινήσω σοβαρά μία στοχευμένη συλλογή ,όταν και εάν περάσει ο "πόλεμος"...
Η 1:18 (λόγω μεγέθους του μοντέλλου) είναι απαιτητική ως κλίμακα για να εκθέσεις αξιοπρεπώς μία συλλογή.Μία επίτοιχη κατασκευή μακέτας που θα απεικόνιζε ένα πολυόροφο υπόγειο parking και κάθε όροφος θα ήταν "κλώνος" του προηγούμενου , είναι πάντα στο μυαλό μου...