Nα ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους για τα καλά τους λόγια.
Αρχικα να σε ενημερωσω οτι εχεις κανει τραγικα λαθη!!
Ξεκινωντας,
1.να σε ενημερωσω οτι υπαρχουν αρκετες μελετες που επιβεβαιωνουν πλεον,οτι οι ζεβρες ειναι μαυρες με λευκες ριγες κι οχι λευκες με μαυρες ριγες!
Εξ'ορισμου λοιπον και συνεπαγωγικα,το βαψιμο σου ειναι ΛΑ-ΘΟΣ!
2.επειτα,ακομη και τα playmobil ερχονται με ντουφετσι και μαλιστα με διοπτρα...
δεν θα συνεχισω γιατι συγχιζομαι..
Κατα τα λοιπα,για παπατρεχας και αδιαβαστος(βλ.1) και για αγυριστο κεφαλι(βλ.2) φτιαχνεις ...νάρες διοραματακια!!!

1. Κατ΄ αρχήν να σε ενημερώσω ότι, στην εποχή μου, οι Ζέβρες ήταν ερυθρόλευκες και βόσκαν στο Φάληρο...
2. Η επιλογή μου, να μη βάλω ντουφετσι, ήταν μονόδρομος, αλλιώς το κατασκεύασμά μου δύσκολα θα ξεχώριζε από το playmobil του κυρ
Pz-Panos...
3. Να συνεχίσεις να συγχύζεσαι διότι οσονούπω ξεκινάω το project-ακι και έχεις να φας βρίσιμο...
Οταν ξαναρθω αυτο κρυψτο.Θα τρεχουμε στην κατηφορα ενας χαριτωμενα ευτραφης
με ενα περιεργο ζεβρε πραγμα στα χερια και απο πισω να τον κυνηγαει ενας μουστακιας
.Φιλε δεν μπορω να προσδιορισω συγκεκριμενα τον λογο,αλλα ετουτη σου τη δουλεια την εχω ερωτευτει

...μάλλον δεν πήρες είδηση ότι η νέα μου βιτρίνα ανοίγει με κωδικό ίριδας ματιού... άσε που θα τρέχεις χαριτωμένα και πίσω θα σε κυνηγάνε τρία αμούστακα σκυλάκια...

Πάντως, προετοιμαστείτε και για μερικά ακόμη Land Rover, μη μου λέτε μετά ότι δεν προειδοποίησα!