Αποστολέας Θέμα: DREMEL GRAND-PRIX MODEL COLLECTORS EDITION  (Αναγνώστηκε 1800 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
DREMEL GRAND-PRIX MODEL COLLECTORS EDITION
« στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 02:28:03 μμ »
Παιδιά καλησπέρα. Αυτό το μοντέλο ήταν σε κάποια ντουλάπα εδώ και περίπου 7 χρόνια. Και μιας και μόλις πριν από κανά μήνα αποφάσισα να αρχίσω και πάλι το χόμπυ, το ξέθαψα. Περιττό να σας πω ότι το σκυλομετάνιωσα. Δε θυμάμαι να έχω δει χειρότερα αυτοκόλητα. Εκτός του ότι διαλύονται εύκολα είναι και τεράστια. Και αν σκεφτείτε ότι έχει χαλκομανίες παντού, και όταν λέω παντού εννοώ παντού, καταλαβαίνετε ότι τα νεύρα μου έχουν παίξει τελείως. Αλλά δε θα του περάσει. Θα το ολοκληρώσω όπως και να'χει. Για το γαμώτο δηλαδή.

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
Απ: DREMEL GRAND-PRIX MODEL COLLECTORS EDITION
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 03:03:20 μμ »
Δεν θέλω να σε αποκαρδιώσω!!

Είδα τις χαλκομανίες. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. :roll: :roll:

Αυτό είναι η επιτομή του χρεπιού φίλτατε! Δεν βάψεις. Καλύπτεις με χαλκομανίες τα πάντα.
Πρέπει να έχεις ταλέντο ταπετσιέρη για να πεις ότι κάνεις κάτι.

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 03:18:41 μμ »
ʼστα να πάνε. Από ότι βλέπεις σε όλα τα ψαλίδια μπαίνουν χαλκομανίες μπρος - πίσω. Και είναι τεράστιες μιλάμε. Περισσεύουν από παντού.

Αποσυνδεδεμένος Est.1976

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Amiens
  • Λιάτης Σταύρος
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 03:24:33 μμ »
ʼστα να πάνε. Από ότι βλέπεις σε όλα τα ψαλίδια μπαίνουν χαλκομανίες μπρος - πίσω. Και είναι τεράστιες μιλάμε. Περισσεύουν από παντού.

Εγώ στη θέση σου δεν θα το ακουμπούσα.

Για να μήν γίνουν τα νεύρα μου φιδές!!!

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 03:41:08 μμ »
Πολύ αργά φίλε μου. Απλά το βλέπω να γίνεται πεδίο δοκιμών. Στο μεταξύ δεν ασχολούμαι και τόσο με αυτοκίνητα. Περισσότερο με στρατιωτικά θέματα. Αλλά αυτό ήταν δώρο με το dremel που είχα αγοράσει τότε, και τώρα μέ έχωσε ο πιτσιρικάς μου που το θέλει να το βάλει στο γραφείο του. Αν δεν ήταν οι χαλκομανίες είναι εύκολο μοντέλο. Αλλά τώρα δε μου κάνει κέφι να το προχωρήσω. Βάζω μία χαλκομανία την ημέρα και μετά ασχολούμαι με άλλα πράγματα. Να σκεφτείς ότι σε μερικά σημεία πέφτουν οι χαλκομανίες πάνω σε άλλες χαλκομανίες. Οι άνθρωποι μιλάμνε είχαν τεράστια έμπνευση. Και το άλλο το κορυθαίο είναι ότι και στα λάστιχα ακόμα, που είναι όντως λάστιχα και όχι πλαστικά, έχουν από 4 χακομανίες το καθένα, και οι χαλκομανίες δεν έχουν τη μάρκα του ελαστικού, αλλά γράφουν DREMEL!

Αποσυνδεδεμένος Kostis Pap

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
    • coarse landscapes
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 08:13:27 μμ »
Και γιατί δεν τις χ...ς τις χαλκομανίες να το βάψεις όπως θες. Θα είναι συνδρομητικό( ...χωρίς διαφημίσεις :mrgreen:)

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 02:21:10 μμ »
Λοιπόν... όλα τα προβλήματα με το κιτ αυτό λύθηκαν απλά και μέσα σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα. Το είχα να στεγνώσει γιατί είχα βάψει κάποια μέρη προκειμένου να μη βάλω εκεί τα κωλοαυτοκόλητα. Μπήκε στο γραφείο ο μικρός υιός (2,5 χρονών) και όταν βγήκε όλα ήταν οικόπεδο. Έτσι πετάχτηκε στα σκουπίδια μαζί με τις υπόλοιπες χαλκομανίες...

Αποσυνδεδεμένος mirrage

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Χανιά
« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 27, 2013, 02:27:42 μμ »
 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Φαντάζομαι πόσο σε είχε ταλαιπωρήσει ώστε να ευχαριστείς που το έκανε κομάτια ο μικρός.

Παναγιώτης Ελ Σισι

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 09:26:54 πμ »
Η αλήθεια είναι ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ κι εγώ και ο μεγάλος μου γιος που περίμενε πως και πως να τη βάλει στο δωμάτιό του. ʼσε που κόντευα να την τελειώσω. Είχα τελειώσει το βάψιμο και πήγαινα για βερνίκι και τις τελευταίες χαλκομανίες. Οπότε πολύς κόπος πήγε χαμένος. Αλλά τι να του κάνω; Θα ξεκινήσω λοιπόν κάτι άλλο. Και πλέον θα μπαίνουν όλα ψηλά.
Η πλάκα είναι ότι ο μικρός έκανε επαγγελματική δουλειά. Νπήκε κρυφά στο γραφείο, ενώ ξέρει ότι δεν επιτρέπεται, ανέβηκε στη γυριστή καρέκλα και πήρε το μοντέλο να το δει. Όταν του έπεσε και έσπασε, αγχώθηκε να φύγει γρήγορα και πήδηξε από την καρέκλα και προσγειώθηκε πάνω στα κομμάτια. Έτσι ακόμα και αν αρχικά είχαν απλά ξεκολλήσει κάποια κομμάτια, φρόντισε να τα σπάσει τελείως.
Νίκος ο εξολοθρευτής!

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά 90% - Χαλάνδρι 10%
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 28, 2013, 09:33:26 πμ »
Θα πρότεινα την τιμωρία του μικρού, αγοράζοντας ένα ίδιο μοντέλο και κρατώντας το μέχρι να μεγαλώσει οπότε και θα του το χαρίσετε  :mrgreen: Πέρα απο την πλάκα, είναι λυπηρό να χάνεται τόσος κόπος. Παρόλα αυτά, κίτ πολλά υπάρχουν, θα φτιαχτεί κάποιο άλλο.
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος galant

• Scale 1/72
  • *
  • Γαλενιανός Αντώνης
    • ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ
« Απάντηση #10 στις: Ιανουαρίου 29, 2013, 02:14:10 μμ »
Ήδη με τον μεγάλο (λέμε τώρα) ξεκινάμε το επόμενο εγχείρημα, το οποίο θα είναι με δική του δουλειά κυρίως. Ένα κιτ της airfix, αεροπλάνο, από αυτά που έρχονται με τις μπογιές μέσα και είναι εύκολα για τους αρχάριους. Αρκετά καλό για να μάθει τα βασικά του χόμπυ. Βέβαια, το μεγάλο projectεδώ θα είναι η απόκρυψή του από τον taz.

Tags: