Αποστολέας Θέμα: GERMAN INFANTRY -RUSSIAN FRONT -WW2 1/10  (Αναγνώστηκε 1749 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
GERMAN INFANTRY -RUSSIAN FRONT -WW2 1/10
« στις: Ιανουαρίου 13, 2013, 02:52:38 μμ »
To μπουστο εναι της Young Miniatures στην κλιμακα 1/10 ειναι βαμμενη αποκλειστικα με ακρυλικα,
αν και αρκετες φορες μπηκα στον πειρασμο να δουλεψω τα αγαπημενα μου λαδια
Σιγουρα οι φωτο δεν αποδιδουν το ζωντανο, ελπιζω να σας αρεσει

::salut::

Αποσυνδεδεμένος Giorgos G

• Αλανθαστος μοντελιστης ειναι αυτος που δεν κανει μοντελα.
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: θεσσαλονικη
  • Μοντελαρετε γιατι.......χανομαστε!
Απ: GERMAN INFANTRY -RUSSIAN FRONT -WW2 1/10
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 13, 2013, 03:36:52 μμ »
To μπουστο εναι της Young Miniatures στην κλιμακα 1/10 ειναι βαμμενη αποκλειστικα με ακρυλικα,
αν και αρκετες φορες μπηκα στον πειρασμο να δουλεψω τα αγαπημενα μου λαδια

(Image removed from quote.)

Να τα δουλεψεις,να τα δουλεψεις μην ακους το Λακη :mrgreen: :lol: :lol: ::glossa::Το field gray σου πολυ καλο,το προσωπο ηθελε λιγο πιο ανοιχτους τονους(κατα τη γνωμη μου παντα). ::salut:: ::salut::
ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ GROUP BUILT.

Αποσυνδεδεμένος Salonikios

• Scale 1/35
  • *
  • Μια ζωή την έχουμε!
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 13, 2013, 06:16:05 μμ »
συμφωνώ με τον γερο-λαδά ανωτέρω για το πρόσωπο, δεν παύει να είναι μία πολύ καλή δουλειά απο σένα Γιάννη, μου αρέσουν τα μάτια ενώ είναι πολύ αληθοφανές το πίσω μέρος ενώ και το ξύλο της κάνης ωραίο. Πάντως πλέον τα πάς πολύ καλά με τα ακρυλικά πρόσθεσε και τα διακριτικά της Βέρμαχτ στο κράνος και είσαι άψογος!
Αναλυτικά οι δουλειές μου εδώ:
http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,21161.0.html

Αποσυνδεδεμένος δημοσθενης μιχαηλ

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • modelclub.gr
« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 13, 2013, 08:17:24 μμ »
Γι αννη νομιζω οτι τα δερματινα ειναι οτι καλλιτερο εχω δει σε στρατιωτες.
Οι σολες απο τα αρβυλα πολυ καλες χρωματικα,αλλα ισως θελανε λιγες φθορες.
Τα
   φωτισματα στο προσωπο με λιγο ανοιγμα θα κολακευσουν το συνολο του μπουστου.
Τελευταιο  αφησα το καλλιτερο.Ηεκφραση του προσωπου εδεσε με τις διεσταλμενες κορες των ματιων.Ο Γερμαναρας βλεπει κατι που τον ξαφνιαζει,τον σοκαρει.Τι αραγε!!!!
Ειδες που φοβοσουνα τα ακρυλικα?Μια χαρα τα πας.

Αποσυνδεδεμένος Θεόδωρος Γιαννακόπουλος

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Σ.Ε.Μ για πάντα
GERMAN INFANTRY -RUSSIAN FRONT -WW2 1/10
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 05:43:27 μμ »
Γιάννη, πολύ καλά τα δέρματα της εξάρτησης, όπως επίσης και το field grey της στολής που επεσήμανε ο Δημοσθένης. Εχεις βάψει προσεκτικά, ένα άσχημο μπούστο (ο έπαινος του βαψίματος πάει σε σένα, ο ψόγος της σχεδίασης στον Young, φυσικά).

Εξηγούμαι : Το μπούστο, από μόνο του είναι σχεδόν αδιάφορο. Δεν έχει το ¨κάτι¨ που θα σε κάνει να το κοιτάξεις και να το περιεργαστείς. Οι μπότες στερεωμένες στο στήθος είναι εξαιρετικά άσχημο ¨αξεσουάρ¨ που καλύπτει τον εξοπλισμό του πολεμιστή και τα στοιχεία εκείνα που θα έκαναν το μπούστο να ¨έχει χαρακτήρα¨.  Αυτό -είπαμε- είναι ζήτημα του σχεδιαστή και δεν το χρεώνεσαι...

Οπότε, για να γίνει πιο ενδιαφέρον το θέμα σου, προτείνω να διαφοροποίησεις τουλάχιστον το χρώμα του κράνους, για να σπάσει η μονοτονία του field grey κράνους και χλαίνης, που κυριαρχει.´Αλλαξε την τονικότητα ή δείξε πως το είχε βάψει με άσπρο καμουφλάζ, το οποίο έχει τώρα αλλοιωθεί. Στη συνέχεια ταλαιπώρησε με φθορές (λάσπες, αίμα, σκόνη, σκισίματα) τη χλαίνη. Επίσης, μπορείς να αλλάξεις το χρώμα του κασκόλ-κουκούλα, το οποίο συντηρεί τη μονοτονία έτσι όπως ειναι τώρα. Το πρόσωπο είναι είναι ήδη μπαρουτοκαπνισμένο και μου αρέσει, έτσι μουντό.  Πιθανώς με σκουρότερα φρύδια, θα είχε πιο έντονη ματιά.
Εξέφρασα φιλική γνώμη και όχι κριτική.

**  Ο πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων **

facebook.com/StarClubAthens
** O πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων ! **

Αποσυνδεδεμένος Βασιλακης Ιωαννης

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 14, 2013, 09:20:11 μμ »
Να τα δουλεψεις,να τα δουλεψεις μην ακους το Λακη :mrgreen: :lol: :lol: ::glossa::Το field gray σου πολυ καλο,το προσωπο ηθελε λιγο πιο ανοιχτους τονους(κατα τη γνωμη μου παντα). ::salut:: ::salut::
Γιωργο σε ευχαριστω ,για το προσωπο ηθελα να το βγαλω λιγο παλαιμαχου και μπαρουτοκαπνισμενου οπως
ανεφερε και παρακατω ο Θεοδωρος,φυσικα και ειναι δεκτη η γνωμη σου

συμφωνώ με τον γερο-λαδά ανωτέρω για το πρόσωπο, δεν παύει να είναι μία πολύ καλή δουλειά απο σένα Γιάννη, μου αρέσουν τα μάτια ενώ είναι πολύ αληθοφανές το πίσω μέρος ενώ και το ξύλο της κάνης ωραίο. Πάντως πλέον τα πάς πολύ καλά με τα ακρυλικά πρόσθεσε και τα διακριτικά της Βέρμαχτ στο κράνος και είσαι άψογος!
Σε ευχαριστω Θεοφιλε για το προσωπο αυτα που ειπα παραπανω και στον Γιωργο,φιλε βαρεθηκα
να κανω τα διακριτικα ηθελα να τελειωνει ,αλλα θα γινει και αυτη η προσθηκη
Γι αννη νομιζω οτι τα δερματινα ειναι οτι καλλιτερο εχω δει σε στρατιωτες.
Οι σολες απο τα αρβυλα πολυ καλες χρωματικα,αλλα ισως θελανε λιγες φθορες.
Τα
   φωτισματα στο προσωπο με λιγο ανοιγμα θα κολακευσουν το συνολο του μπουστου.
Τελευταιο  αφησα το καλλιτερο.Ηεκφραση του προσωπου εδεσε με τις διεσταλμενες κορες των ματιων.Ο Γερμαναρας βλεπει κατι που τον ξαφνιαζει,τον σοκαρει.Τι αραγε!!!!
Ειδες που φοβοσουνα τα ακρυλικα?Μια χαρα τα πας.

Δημοσθενη ευχαριστω για τα σχολια ,αρχιζω και συνηθιζω ταακρυλικα  χρωματα ,αλλα με βλεπω το
επομενο μπουστο να το βαφω με λαδια  :lol:

Γιάννη, πολύ καλά τα δέρματα της εξάρτησης, όπως επίσης και το field grey της στολής που επεσήμανε ο Δημοσθένης. Εχεις βάψει προσεκτικά, ένα άσχημο μπούστο (ο έπαινος του βαψίματος πάει σε σένα, ο ψόγος της σχεδίασης στον Young, φυσικά).

Εξηγούμαι : Το μπούστο, από μόνο του είναι σχεδόν αδιάφορο. Δεν έχει το ¨κάτι¨ που θα σε κάνει να το κοιτάξεις και να το περιεργαστείς. Οι μπότες στερεωμένες στο στήθος είναι εξαιρετικά άσχημο ¨αξεσουάρ¨ που καλύπτει τον εξοπλισμό του πολεμιστή και τα στοιχεία εκείνα που θα έκαναν το μπούστο να ¨έχει χαρακτήρα¨.  Αυτό -είπαμε- είναι ζήτημα του σχεδιαστή και δεν το χρεώνεσαι...

Οπότε, για να γίνει πιο ενδιαφέρον το θέμα σου, προτείνω να διαφοροποίησεις τουλάχιστον το χρώμα του κράνους, για να σπάσει η μονοτονία του field grey κράνους και χλαίνης, που κυριαρχει.´Αλλαξε την τονικότητα ή δείξε πως το είχε βάψει με άσπρο καμουφλάζ, το οποίο έχει τώρα αλλοιωθεί. Στη συνέχεια ταλαιπώρησε με φθορές (λάσπες, αίμα, σκόνη, σκισίματα) τη χλαίνη. Επίσης, μπορείς να αλλάξεις το χρώμα του κασκόλ-κουκούλα, το οποίο συντηρεί τη μονοτονία έτσι όπως ειναι τώρα. Το πρόσωπο είναι είναι ήδη μπαρουτοκαπνισμένο και μου αρέσει, έτσι μουντό.  Πιθανώς με σκουρότερα φρύδια, θα είχε πιο έντονη ματιά.
Εξέφρασα φιλική γνώμη και όχι κριτική.

**  Ο πρωταθλητισμός σε ρίχνει στα αναβολικά. Απαλλάξου από το άγχος των μεταλλίων **

facebook.com/StarClubAthens
Θεοδωρε σε  ευχαριστω για τη γνωμη σου πανω στο μπουστο ,και χαιρομαι πραγματικα τα οσα
ειπες πανω σε αυτο και κατασκευαστικα αλλα και βαφτικα,σιγουρα μπορουσα να παιξω και αλλο
πανω σε αυτο, το σκεφτηκα να βαψω το κρανος με ασπρο χρωμα και να το φθειρω αλλα επειδη
το εφτιαξαν οι πιο πολλοι ετσι ,ειπα να το κρατησω μονοχρωμο,γενικα  το ολο συνολο το κρατησα
σε χαμηλους τονους , μπορει να επεμβω και στο κασκολ και στα φρυδια ποτε μην λες ποτε

αυτο με τις μποτες ειναι αστοχο, αλλα εκει ειναι το περιεργο σε αυτο το μπουστο,παντως κατι μου
εκανε κλικ ,και το αγορασα , ισως το βλεμμα του

Tags: