Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΓΡΑΦΩΝ  (Αναγνώστηκε 953 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stelios_ath

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΓΡΑΦΩΝ
« στις: Ιανουαρίου 05, 2013, 10:42:55 μμ »
βλεπωντας ολες αυτες τις μερες που ειμαι και εγω στην αναζητηση αερογραφου απο το εξωτερικο οτι αρκετοι το εχετε τολμησει, ηθελα να ρωτησω εσας που εχετε ηδη αγορασει απέξω αν οι εταιρειες-αντιπροσωπιες στην ελλαδα σας καλυπτουν με την εγγυηση που δινει ο κατασκευαστης εστω και αν το προιοιν δεν ειναι αγορασμενο απο ελλαδα..

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΓΡΑΦΩΝ
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 12:10:52 πμ »
Στέλιο σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω για δυο λόγους.

Πρώτον διότι και οι τρεις badger που αγόρασα από το εξωτερικό δεν παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα και δεύτερον επειδή αγόρασα και πολλά ανταλλακτικά από μαγαζί (πάλι του εξωτερικού) με αποτέλεσμα να έχω πολλές επιλογές και λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα μου δημιουργηθεί. Είτε μιλάμε για μπεκ, είτε για βελόνες, είτε για βαλβίδες αέρα είτε για στεγανοποιητικά τεφλόν.

Αποσυνδεδεμένος stelios_ath

• Scale 1/144
  • *
  • modelclub.gr
Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΕΡΟΓΡΑΦΩΝ
« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 06, 2013, 10:36:49 μμ »
απλα ρωταω γιατι κλεινω προς τον neo και οπως ειδα δεν ειναι αυθεντικος iwata,αλλα φτιαχνετε απο μια αλλη εταιρεια για λογαριασμο της iwata-σαν μια low cost σειρα για να χτυπησει τον ανταγωνισμο- και η οποια iwata τον καλυπτει με 5 χρονια εγγυηση..

Tags: