Μετά από κάποιες μέρες μοντελιστικής απραξίας λογω επαγγελματικού φόρτου , το Σ.Κ έπεσα με τα μούτρα !!! Τέλος τα τριψίματα τα σκοκαρίσματα τα κολλήματα , και πέρασα στην πιό δύσκολη για εμένα φάση της κατασκευής .... Αρχή με το αστάρι της Humbrol σε μορφή σπρέι . Ενα υλικό που τα χέρια μου τρόμαξαν να δουλέψουν , ψεκάζοντας απο απόσταση και πιέζοντας το κουμπί με μεγάλη προσοχή , κατάφερα να κάνω μια λεπτή και ομαλή στρώση ασταριού .... Κατόπιν τα άγνωστα !!! αγορασμένος καποια στιγμή το 92 , ο Grapho Tech GP130 περίμενε στο κουτί του , περιμένοντας τον κατοχό του να τον πιάσει στα χέρια του . Η στιγμή έφτασε !! και μετα απο πολλές , μά , πολλές δοκιμές , και αρκετό πεταμένο χρώμα , κατάφερα να κάνω μια αξιοπρεπής , λεπτή δεσμη , και να δοκιμάσω για πρώτη φορά το preshading . Νομίζω πώς το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό ( θέλω την γνώμη και την συμβουλή σας . )
Ερωτηση !!! κάποιες στιγμές κατά την διάρκεια του ψεκάσματος το χρώμα ήταν σαν να άλλαζε σύνθεση ... από <καλό > σε αραιό , που οφείλεται αυτό ?? Το χρώμα είναι της Gunze αραιωμένο με τον διαλύτη της ίδιας εταιρίας
Ερώτηση 2 !!! έχω το μεταλλικό χρώμα ακρυλικό με κωδικό Η8 της gunze . Σέ κάποια δοκιμή , όσο και να το ανακάτεψα , δεν παρουσιάζει ομοιογενής μεταλλική όψη , μεσα στο χρώμα υπάρχουν καποια μαύρα νερά .. είναι κάτι ?? με τον διαλύτη θα φύγουν ??
Ερωτηση τέλος ..... το χρώμα Smoke , έχει επικαλυπτική ικανότητα ?? ή δημιουργεί μιά διάφανη επιφάνεια ?? Θέλω να βάψω με αυτό την εξαγωγή ... να το κάνω ή να βάλω απλό μάτ μαυρο .....
Ευχαριστώ για το κουράγιο σας με την πάρτη μου