Για το κομπρεσέρ αγοράζεις κάτι από εδώ και είσαι μια χαρά. Εννοείται ότι δεν ασχολείσαι καν με τις μπουκάλες αέρα!
Σε οτι αφορά τον αερογράφο από την στιγμή πού ήρθε στα χέρια μου ο Iwata Revolution με 0,5 βελόνα (βαρύτητας) βρήκα αυτό που χρειαζόμουνα. Μπεκ που δεν βούλωσε ποτέ, έχει ψεκάσει τα πάντα (ακρυλικά, σμάλτα, βερνίκια, παρκετίνες ) χωρίς πρόβλημα, overspray μηδέν και καθάρισμα στο τσάκα τσάκα! Μάλιστα κάποια στιγμή είχα δύο τέτοιους στην κατοχή μου, ένα βαρύτητας και ένα αναρρόφησης! Και αυτός κάνει την ίδια δουλειά, απλά είναι λίγο πιό απαιτητητικός.
Το site που γράφεις δεν το ξέρω. Συμφωνώ ότι οι Badger μιας και αμερικάνικοι θα είναι πιό φτηνοί εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αν το ψάξεις κι εδώ δεν θα πετύχεις μια καλή τιμή! Οσες φορές αγόρασα από Αμερική πλήρωσα σαφώς υψηλότερα ταχυδρομικά από αντίστοιχες αγορές εντός Ε.Ε, ή από Ασία (Χονγκ Κονγκ). Συν του ότι αν υπερβείς -αν θυμάμαι καλά - τα EUR140 κινδυνεύεις με τελωνείο!( Αλλα κερατιάτικα εκεί...)

. Επίσης καλό είναι σε τέτοια εργαλεία να σκεφτόμαστε με το worst case scenario.Τί θα γίνει εάν κάτι χαλάσει? Θα βγάλεις άκρη με τους Αμερικάνους? Χλωμό. Ενώ εδώ υπάρχουν και καλά μαγαζιά που τόσοι επίσημοι αντιπρόσωποι αλλά και γνώστες των συγκεκριμένων αερογράφων (Iwata και Badger). Και μιας και είμαι παθών σε ζημιά, εξυπηρετήθηκα αμέσως και χωρίς πολλά μα μου...
Γι αυτό και σε τέτοια ευαίσθητα εργαλεία, προτιμώ να τα πάρω από Ελλάδα παρά να μπω σε περιπέτειες με τύπους που δεν ξέρω και δεν με ξέρουν...