Στην Παρακάτω φωτογραφία τα κομμάτια δεν είναι χαραγμένα, πώς μπορώ να τα κόψω;;
Έχω προσπαθήσει να τα κόψω με μαχαιράκια....στην αρχή τα κατάφερα,
αλλά τώρα έχει πιο πολύ πάχος το ξύλο και είναι πολύ δύσκολο....

Καλημέρα Μάριε,
Το μοντέλο που έχεις διαλέξει δεν είναι και από τα πιο εύκολα και έχει διαφορά από τα κιτ αρχαρίου όπως αναφέρει πιο πάνω ο Θανάσης.
Δυστυχώς αυτή η εταιρεία στα παλιά μοντέλα της δεν έκοβε με laser ή CNC οπότε τέτοια κομμάτια αναγκαζόσουν να τα κόψεις εσύ.
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι το εξής, με το κοπίδι σου και με λάμα νούμερο 11 χάραξε σιγά σιγά το περίγραμμα στο κομμάτι που θέλεις να κόψεις. Στη συνέχεια χάραξε πάλι και πάλι πολλές φορές ώστε να κοπεί το κομμάτι. Μην προσπαθήσεις να κάνεις αυτό με την πρώτη χρειάζεται πολλές φορές.
Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις πριονάκι ξυλογλυπτικής και με προσεκτικές κινήσεις να κόψεις το περίγραμμα.
Υπάρχει και η λύση της επιτραπέζιας σέγας αλλά νομίζω ότι στερείσαι αυτού του εργαλείου.
Πάντως με τον πρώτο τρόπο εάν είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, χαράξεις απαλά το περίγραμμα με το κοπίδι όπως σου λέω παραπάνω, τότε θα έχεις μια χαρακιά του περιγράμματος οπότε οι επόμενες χαρακιές θα ακολουθούν την πρώτη.
Απλά από την αρχή έπρεπε να επιλέξεις άλλο μοντέλο πιο εύκολο.
Καλή επιτυχία,
Βασίλης