Θα ξέρω το απόγευμα όπου θα χρησιμοποιήσω τα σήματα για τα σημεία πλήρωσης καυσίμων και θα ενημερώσω ανάλογα.
Τελικά δεν έκανα χρήση σημάτων από την καρτέλα του κιτ, σε όσες φωτογραφίες είδα στα Cavalier όλα τα stencils είχαν πάει περίπατο...
Λοιπόν τέλος. Αν και συνήθως γκρινιάρης, το αποτέλεσμα μου αρέσει. Για το κιτ θα πω πως είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσει κανείς, το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε μοντελιστές κάθε εμπειρίας. Σίγουρα θα φιάξω ακόμα ένα από την ίδια σύρραξη. Ή μήπως το κατάμαυρο Negrito; (όπου δυστυχώς θα έχω σα μέτρο σύγκρισης το άψογο
μοντέλο του Wildcat). Αφήστε που με τρώει και εκείνο το βολιβιανό Ju 52 με όλα τα πρασινοκαφέ χρώματα του κόσμου... και μιας και το έφερε η κουβέντα είναι και το ρημάδι το παρακάτω, άντε να διαλέξεις...

Καλύτερες φωτογραφίες από αύριο που θα μαζέψω τον πάγκο για να στήσω χαρτόνια και όλα τα παρελκόμενα. Μετά από μελέτη φωτογραφιών είδα πως επικρατούσε μεγάλος κανιβαλισμός για να παραμείνουν σε πτητική κατάσταση τα αεροσκάφη, οπότε, σύμφωνα και με τις οδηγίες της Aztec decals, η καλύπτρα είναι από άλλο P-51D. Ομοίως το ένα κάλυμα του ΣΠ έχει το μέσα μέρος zinc chromate green ενώ τα υπόλοιπα όχι.Τα δύο πράσινα δύσκολα ξεχωρίζουν αλλά και στο πραγματικό αεροσκάφος ισχύει το ίδιο. Για τα πρακτικά να πω πως τα δύο πράσινα είναι τα Humbrol 116 και 117 που είναι τα πράσινα της SEA.
Αυτά. Πυροβολάτε!