Να με και πάλι... Σας έλειψα; Μπααα... Δε νομίζω.

Κάποιος είχε την φαεινή ιδέα να μου κάνει δώρο γενεθλίων κατά ένα μήνα νωρίτερα... Τι κι' αν αντιστάθηκα σθεναρά, τίποτα... εκεί... Και επειδή μπορεί να έτρωγα μέχρι και ξύλο, το δέχτηκα.
Πρόκειται λοιπόν για το Τ62 της Trumpeter, ένα πιο ανδρικό άρμα από αυτά που έχω φτιάξει μέχρι στιγμής (το Τ70 δεν μετράει, είναι ακόμα υπό κατασκευή), κυρίως γιατί έχει απίστευτη λεπτομέρεια και τις ερπύστριες κομμάτι κομμάτι.
Το κιτ είναι το γνωστό :

Με μπόλικο και χορταστικό περιεχόμενο:

Και μεταλλική κάνη, και φωτοχαραγμένα (ωχ ωχ...) μέχρι και το καλώδιο ρυμούλκησης.

Κατόπιν (απ)αίτησης του δωροθέτη θα γίνει κλασικό Ρώσικο πράσινο με μπόλικο σκόνισμα αλλά χωρίς λάσπες (ίσως με πολύ λίγες... θα δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα, και εφόσον επιζήσουμε από την 183η καταστροφή του κόσμου της ερχόμενης Παρασκευής...)
Έχω παρακολουθήσει κάποια video στον σωλήνα και έχω διαβάσει κατασκευές και reviews και το κιτ είναι γενικά στρωτό εκτός από 1-2 σημεία που θέλει προσοχή. Αν κάποιος το έχει φτιάξει και θέλει να δώσει καμιά κατασκευαστική συμβουλή η προειδοποίηση, θα το εκτιμούσα.
Αυτά προς το παρόν...