ΝΑ! κι άλλες φώτο απο την ψωφιακή μου ( πολύ σωστά διαβάσατε ). Τις υπόλοιπες τις έχω σε φίλμιον το οποίον εχει χρείαν εμφάνησης εντώς ολίγων ημερόνιων.
είχα και μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον υπεύθυνο εκεί πέρα και μου είπε πως άν μιλήσω με κάποιον ονόματι τάδε , θα μπορέσει σίγουρα να κανονήσει ( όχι με κανόνια ρε παιδιά ) μία λάηβ επείδειξη στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ ( πάη αυτό πήδηξι ) του ΛΕΟ ΧΕΛ , άν μαζευτούμε ένα γκρούπ των 10 ή 20 ατόμων. ( Πολύ σιωπή έπεσε ξαφνικά ).

Τον ρωτάω τότε: Δέ μι λές ισύ ου απέυθυνος! Θα μπρέσμι να μπούμι κι μιέσα να τ' δούμι?
Μι απαντά τότες: Τι λιές ωρε ζαγάρ? Γινουντι τέτοια πράματας? Απαγουρεύεται παντελώς και βρωμαλέους.
Ιγώ τότες ου καημένους , δεν ικαταλαβα τι ινουούσι βρωμαλέους κι τόπεξ' αδιάφθουρους και σαν να μήν συμβαίνει τίπτις.
Και τί μι λέει τότινις ε?: Ιγω διν ιέχου μπί μιέσα ποτέτινις απ' τότε που το σραμλον.....συνραμαλο...συρμαλον...φτού..συναρμολογίσαμι αυτούνι τουν τενεκέ με τσι ρόδς. Θα μπώ - μι λέει - και να του οδηγήσου'. Ινδέχιτι - μι λέει - να σ' αφήκουν να μπουκάρς μέσ', δεν στου υποσχουμι αλλα ινδέχιτι. Τι μι'θιλις ιμένα? Αυτούνο το Ινδεχιτι μι μπέρδεψι ουολοσχερώς. Αφού για μιά στιγμή νουόμισα πως μι ρωτούσ' άν έχουμε Ινδούς, καταλάβατε Ινδ-έχιτι? Ε όχι ρε σύ! Δέν εχουμι. Μπρρρρρ κίτς-κιτς-κιτς.

Απου δώ τ'όφερα απου κεί του πήγα παρακάτ' του πάρκαρα : Ιπίδιξι μι λέει. Σι λίγου θα ιπιδίξου κι'γω απ'τη χαρα μου.

Μόλις εμφανιστούν κι άλλες θα τις ποστάρω.
Μεχρι τότενες