Επειδή με αυτά που διαβάζω δεν έχει μείνει γωνία στο σπίτι, τις έσπασα όλες με την κεφάλα μου, και πρωτού μεταβώ σε άλλους χώρους για να συνεχίσω να βαράω το (άδειο) κεφάλι μου θα ήθελα μία διευκρίνηση παρακαλώ πολύ. Οι απωλεσθείσες φωτογραφίες αφορούσαν μοντέλα συμμετέχοντα στον εν λόγω διαγωνισμό ή πρόσωπα μοντελιστών συμμετεχόντων ή μη στο διαγωνισμό;
Γιατί σκέφτομαι, όσο έχω ακόμα σώας τα φρένας (τακάκια μπροστά, ταμπούρα πίσω), πως υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
1. Λείπουν φωτογραφίες συμμετεχόντων μοντέλων. Ανθρώπινο είναι, μπορεί όμως και πρέπει να διορθωθεί. Εχοντας βοηθήσει σε 4 εκθέσεις μπορώ να σας πω πως τελικά δεν είναι εύκολο να βγουν φωτογραφία ΟΛΑ τα συμμετέχοντα μοντέλα, θέλει οργάνωση, κόσμο, προσοχή και ΠΑΝΤΑ κάτι ξεφεύγει και το ψάχνουμε στη συνέχεια. Αλλά διορθώνεται, δεν είναι τίποτα.
2. Λείπουν φωτογραφίες μοντελιστών. Αντίδραση θα περίμενα από την Jennifer Lopez, αλλά από μοντελιστή; Και εντάξει υπάρχουν όμορφοι ανάμεσά μας, πχ εγώ, ακόμα και με διαχρονική (ανά τους αιώνας) ομορφιά (philio), αλλά να έχουμε πείσματα γιατί δεν αναρτήθηκε μία φωτογραφία μας από κάποια εκδήλωση, τι να πω, αγγίζει τα όρια του ναρκισισμού. Ας στειλει λοιπόν ο ενοχλημένος συνάδελφος κάποιες φωτογραφίες του να αναρτηθούν, άλλωστε για να προσέχει τόσο πολύ την προβολή του σίγουρα θα είναι εύκολο να βρεθούν φωτογραφίες του πχ δικές μου υπάρχουν πολλές στο Breeding Asian Water Buffaloes Monthly.
Δεν πιάνουμε κανένα κοπίδι να ετοιμάσουμε τίποτα για την επόμενη έκθεση; Αντε γιατί μένω με την εντύπωση πως φασαρίες ΠΡΕΠΕΙ να φιάχνουμε, ζούμε για αυτό