0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλη αρχη . Πολυ ωραιο θεμα . Θα γινει οπως φαινεται στην απεικονιση του κουτιου?
Γειά σου ρε Γιώργαρε με τα ωραία σου Μουν@ρ@ το θέμα, μαναρομάναρο το κίτ, κουκλί θα βγεί Spoiler (hover to show)Μόνο μη το σφάξεις πολύ, γιατί θα χαλάσει το καταπληκτικό του σχήμα.ʼντε προχώρα το να γουστάρω, γιατί το δικό μου έχει σφηνώσει για τα καλά στο ράφι του, στο στόκ και δε βλέπω να το ξεκινάω σύντομα ΜΦΧ
Απο τα πιο ομορφα αεροσκαφη! Δεν ηταν ομως το μοναδικο δελταπτερυγο του ναυτικου. Υπηρχε και το Skyhawk. To κιτ ειναι αστερι αλλα κανε μια χαρη στον εαυτο σου και παραγγειλε καμια aftermarket καρτελα χαλκομανιων. Αυτες που εχει το κιτ εχουν θεμα.
...Ξέρουμε αν κυκλοφορεί απο κάποια εταιρία και στην 1/72;
Φοβερά ενδιαφέρον θέμα, καλή αρχή! Ξέρουμε αν κυκλοφορεί απο κάποια εταιρία και στην 1/72;
φοβερο αεροπλανο...φοβερο κιτ, θα γινει μπομπα!!Καλη αρχη!!
σπάνιο θέμα κ θα το παρακολουθώ μια κ δεν έχω ξαναδει σε μοντέλο το Skyray
Αυτά είναι!!!Πανέμορφο αεροσκάφος,και απ τα χεράκια σου θα δούμε θαύματα!
Καλή αρχή!!! ʼλλα κανε μας την χάρη να μην ξεκινήσεις τα πιρτσινια γιατί δεν σε βλέπω να τελειώνεις!!!!
Καλητερα μην το πριτσινωσεις. Και τιποτα δεν θε προσφερεις στο μοντελο (δεν ειναι διακριτα ουτε σε κοντινες φωτο του πραγματικου) και μαλλον off scale θα δειχνουν λογο της λεπτης γραμμωσης του κιτ.
Καλή αρχή και από εμένα.
George καλη αρχη με αυτο το ενδιαφερον και σπανιο κατασκευαστικα αεροσκαφος...αναμενουμε τις πρωτες φωτος να θαυμασουμε την δουλεια..Επιτελους ξαναρχισες τις κατασκευες μετα απο καιρο.Βεβαια αν πω πως το συγκεκριμενο αεροσκαφος εμενα δεν μου κανει κλικ ως ομορφια θα με βαρεσετε? :mrgreen:Πολυ χοντροκομενο μου φαινεταιΑναμενουμε update.
Καλη αρχη Γιωργο. Πανεμορφο αεροσκαφος, εξαιρετικο κιτ. Θα βγει μαναρι!!! Ανυπομονω να πιασω κι το 72αρι που περιμενει στο στοκ. Spoiler (hover to show)Τι ωραιες εποχες τοτε με τα φανταχτερα USN αεροσκαφη!!!
Καλησπέρα συνάδελφε,Καλή αρχή σου εύχομαι.Αν καί δεν το έχω ακόμα στην συλλογή μου, είναι ένα από τα αγαπημένα μου αεροσκάφη.Ανυπομονώ να δώ την συνέχεια.Sernak