Φάνη,
γιατί έχεις ξυρίσει τις δέστρες και τις λοιπές λεπτομέρειες στο κατάστρωμα?
γιατί δεν βλέπω "αυστραλέζικα" σήματα όπως Βιετνάμ?
γιατί το χρώμα, όσο και αν θέλω να πιστεύω ότι φταίει ο (κακός) φωτισμός, δεν μου "κάθεται" για "αυστραλέζικο πράσινο μπρονζέ (Bronze Green) με κοκκινόχωμα ΝΑ Ασίας"?
γιατί δεν μας λες ποιο πύργο χρησιμοποίησες επι του παρωχημένου πια Μ-113 της Tamiya?
γιατι δεν μας λες που βρίσκεις χρόνο και ανάμεσα σε γάμους, οικοδομές, δουλειά, καύσωνες, καταφέρνεις και "ξεπετάς" σχεδόν ένα μοντελάκι τη βδομάδα?
Αίσχος!
(το "αίσχος", μόνο για το τελευταίο ...)
Σ.Σ.
Σταύρο,
-οι δέστρες "ξυρίστηκαν" γιατί το είδα σε μία φώτο αυστραλιανού Μ113. Επίσης "ξυρισμένα" είναι και τα ελληνικά Μ-901Α2ITV.
-η έκδοση που αποφάσισα να αναπαραστήσω αφορά όχημα "μετά Βιετνάμ". Οι αυστραλιανοί χρησιμοποιούν για τα μετά Βιετνάμ Μ113 ένα χρώμα που το λένε olive drab lustreless αλλά μοιάζει περισσότερο με το XF-49 της TAMIYA. Επίσης άλλα οχήματα φέρουν πλήρη διακριτικά και άλλα μόνο πινακίδες. Μετά το 1990, αν δεν κάνω λάθος τα οχήματα βάφτηκαν με τρίχρωμη παραλλαγή όμοια με αυτή που έχει το Μ113Α1 FSV της AFV CLUB.
-ο πύργος προέρχεται από το Μ113Α1 A.P.C. VIETNAM της ACADEMY.
-ο χρόνος για την ολοκλήρωση του μοντέλου βρέθηκε διότι η μέλλουσα σύζυγος απουσίασε για μία εβδομάδα σε επαγγελματικό ταξίδι και επιστρέφει σήμερα. Παράλληλα όμως οι εργασίες οι σχετικές με την οικοδομή συνεχίζονται με αυξανόμενους ρυθμούς........
Αίσχος επίσης γιατί έχω ακόμη 5 Μ113 που αναμένουν βάψιμο

Και βέβαια άλλα 5 μοντέλα που και αυτά περιμένουν να μπουν στο βαφείο το συντομότερο δυνατό