Ξεφυλλίζοντας πριν από λίγο το τελευταίο τεύχος των ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ έπεσα πάνω στην παρακάτω φώτο από ένα Ελληνικό Μ113.
Οκ θα μου πείτε και τί μας το λες

:
Το λέω και ποστάρω τη φώτο διότι για μία ακόμη φορά έχουμε μπροστά μας το λαμπρό παράδειγμα του ελληνικού δαιμονίου ή ελληνικής πατέντας


Τί μας δείχνει όμως η φώτο

:
Ένα πρώην γερμανικό Μ113G στο οποίο όμως έχουν αλλαχθεί κάποια πράγματα από τους νέους του ιδιοκτήτες

Και για γίνω πιο συγκεκριμένος:
-Στη θέση των γερμανικών φώτων (από leopard) έχουν τοποθετηθεί φώτα αμερικάνικου τύπου διατηρώντας όμως τα γερμανικά προστατευτικά των φώτων.
-Ο έστορας για το MG3 έχει αντικατασταθεί με άλλον που φέρει το κλασσικό 50άρι (προφανώς στα νησιά χρειάζονται μεγαλύτερο όγκο πυρός).
Πέρα από αυτές τις "επεμβάσεις" το ΤΟΜΠ διατηρεί όλα τα υπόλοιπα γερμανικά στοιχεία του, όπως ερπύστριες, καθρέπτες και εκτοξευτές γερμανικού τύπου.
Όπως λοιπόν καταλάβατε μία ακόμη έκδοση προστέθηκε στις μελλοντικές μου κατασκευές Μ113
