Eνας πανεμορφος Πανθηρας:
http://www.track-link.net/gallery/7604 (μην το ξαναλλάξεις
)
Προσεξτε την αποδοση του προχειρα περασμενου και "σπασμενου" zimmerit...
Γενικά θα έλεγα ότι από πλευράς βαψίματος φαίνεται αρκετά ωραίο και φυσικά καθένας κρίνει ανάλογα με το γούστο του. Επειδή όμως ο τίτλος παραπάνω περιέχει τη λέξη "Εκπληκτικά ", τα θέματα θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον άρτια από όλες τις απόψεις. Εμένα το μάτι μου έπεσε αμέσως στα παρακάτω σημεία :

-a) φαίνεται αστοκάριστη η ένωση των δύο κομματιών που αποτελούν την θυρίδα (και δεν νομίζω να ήταν έτσι στο πραγματικό). Στην αριστερή πλευρά της θυρίδας φαίνεται ακόμη πιο έντονα.
-b) παρομοίως στην ακμή του πύργου φαίνεται η ένωση του μπροστινού με το πλαϊνό κομμάτι όπως δίνονται στο κιτ.
( τα παραπάνω a) και b) έχουν επιπλέον τονιστεί με το wash, έτσι ...για να φαίνονται καλύτερα

)
-c) ωραίες οι σκόνες και η τεχνητή παλαίωση σα μέθοδοι αλλά πρέπει να εφαρμόζονται με λογική. Έτσι όπως έχει κάτσει η σκόνη στην ένωση του πύργου με το πήγμα θα έπρεπε ο πύργος να είναι μόνιμα ακίνητος για να συμβαίνει αυτό. Γενικά ο πύργος δεν έχει το χαρακτηριστικό μικρό κενό που υπήρχε με το πήγμα.... δείχνει σα να είναι κολλημένος με το πήγμα.
για το chiping, μπορεί οπτικά να είναι ελκυστικό αλλά εγώ δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να δω κάποια κοντινή φωτό από επιφάνεια άρματος (μάχιμου) που να δείχνει αντίστοιχη εικόνα
τέλος τα πέλματα των ερπυστριών στις φωτό του πραγματικού που παραθέτει ο ίδιος ο μοντελιστής φαίνονται χαρακτηριστικά "ασημί", στο μοντέλο του όμως έχει βάλει ένα μουντό μεταλλικό χρώμα (στην τρίτη από τις μικρές φωτό)