Αποστολέας Θέμα: Συνάντηση Αττικής - Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012  (Αναγνώστηκε 4196 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ALEX_SSGTi

• Αλέξανδρος Βούρβαχης IPMS 1134/MC 341
  • Moderator
  • Scale 1/32
  • Τόπος: Πειραιάς
  • Μοdelling is just fun!
    • ModelClub.GR
Συνάντηση Αττικής - Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012
« στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 07:02:50 μμ »
Ολοι φαντάζομαι πως ξέρετε που να έρθετε και τι ώρα. Δεν χρειάζεται να τα γράφω πάλι ξανά, ε?
Ωχ ναι,  ξέχασα και τους νέους που θα έρθουν με τα γλυκά για το κέρασμα. Λοιπόν, αγαπητά μου παιδιά, θα μας βρείτε όλους στο Cafe Lure στην οδό Ιπποκράτους στον αριθμό 44. (Επιτέλους βρήκα ποιος αριθμός είναι και έτσι δεν χρειάζεται να γράψω ότι το Cafe Lure βρίσκεται απένταντι από το μεγάλο Πάρκινγκ που είναι δίπλα από το Loca Harry's Cafe, που είναι παραδίπλα από την Μοντελοτενχική και λίγο πιο δίπλα από τον Λαρόζα που είναι απένταντι από τον Καλφάκη και λοξά απέναντι από το Fasma. Ουφ!)

::talking_smilie:: ::gathering:: ::talking_smilie:: ::gathering:: ::talking_smilie:: ::gathering:: ::talking_smilie:: ::gathering:: ::talking_smilie:: ::gathering::

Υ.Γ. Α, ναι από τις 12:00 και μετά θα μας βρείτε εκεί!

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
Απ: Συνάντηση Αττικής - Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 07:09:38 μμ »
(Επιτέλους βρήκα ποιος αρθιμός είναι και έτσι δεν χρειάζεται να γράψω ότι το Cafe Lure βρίσκεται απένταντι από το μεγάλο Πάρκινγκ που είναι δίπλα από το Loca Harry's Cafe, που είναι παραδίπλα από την Μοντελοτενχική και λίγο πιο δίπλα από τον Λαρόζα που είναι απένταντι από τον Καλφάκη και λοξά απέναντι από το Fasma. Ουφ!)
Μάθε να γράφεις ρεεεεεεεε :!: :!: :!:

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 07:16:00 μμ »
Μάθε να γράφεις ρεεεεεεεε :!: :!: :!:
Αμέσως εσύ, να τον ξεφωνίσεις... τσ τσ τσ τσ...
Ποιητική αδεία, μπορεί να γράφει ότι θέλει ο... Ρίτσος του MC ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :twisted:

ʼαα... και πού 'σαι Παπάκια... πάρε καμιά ολιγόωρη να έρθεις να σε δούμε ::glossa:: :wink: :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 08:36:24 μμ »
Παπάκια, δεν το αλλάζεις σε παντοφλάκιας για να είναι ακόμα πιο αντιπροσωπευτικό; Ή πρέπει και γι' αυτό να ρωτήσεις την κα Συνταγματάρχη...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αλέξη βλέπω το γυμναστήριο σου έκανε καλό... Μπας και δεν πας γυμναστήριο αλλά σε κάνα φροντιστήριο ή ψυχολόγο βρε;  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αυτό το Σάββατο γλυκά θα φέρω ΕΓΩ!!!

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Α.Β.

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Μαρούσι
« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 09:27:08 μμ »

Αυτό είναι ενα ισχυρό κίνητρο για να κατεύω και αυτό το Σάββατο.........

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
  • Βελετάς Δημήτριος - Γεννημένος λάθος εποχή
« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 09:47:18 μμ »
αλλη κληρωση δεν θα εχει..... είναι η σειρα του LMan τωρα.... :mrgreen: ::glossa::

I WALK THE PATH OF THE DARK SIDE

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 10:08:55 μμ »
Με όλα αυτά με το Lure και τη διεύθυνση με διαολίζεται. Καλά να πάθετε...

Ακούμπησε κάτω το όπλο του και κάθισε ατενίζοντας την ατέλειωτη επίπεδη θάλασσα των ερειπίων που κάποτε ήταν η Αθήνα. Ο ήλιος κατηφόριζε προς τη δύση και έπρεπε να βρει καταφύγιο για τη νύχτα αλλά οι δυνάμεις του δεν τον βάσταγαν και ο θάνατος τώρα πια δε φαινόταν τόσο αποκρουστικός. Είχε δει τον κόσμο του να χάνεται, είχε δει το ανθρώπινο γένος να σβήνει, είχε πολεμήσει για να επιβιώσει από τα τέρατα που είχε γεννήσει η ραδιενέργεια, αλλά κάποια στιγμή η θέληση στέρευε. Ηταν το απλό, βασικό ένστικτο που τον έκανε να αντιδράσει όταν μία γιγαντιαία αράχνη πετάχτηκε μπροστά του. Λίγες σφαίρες από το FN και το τέρας έπεσε νεκρό. Με το μαχαίρι του άνοιξε τη μεγάλη σα μπάλα του μπάσκετ κοιλιά, η μυρωδιά θα έδιωχνε άλλους επίδοξους επισκέπτες για αρκετή ώρα, και ξανακάθησε βουτώντας στη σκοτεινή λίμνη των αναμνήσεων.

Τελικά όλα έγιναν για τα λεφτά. Στην χρεοκοπημένη Ελλάδα του 2014 κάποιος επιστήμονας είχε κατασκευάσει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα σύντηξης ο οποίος απαιτούσε ελάχιστα για να φιαχτεί. Εν μία νυκτί το άπιαστο όνειρο της άπειρης καθαρής ενεργείας για όλους είχε γίνει πραγματικότητα και η Ελλάδα από πάμπτωχη, ζάπλουτη. Οι φήμες έλεγαν πως τα σχέδια φυλάχτηκαν στο υπόγειο κάποιας καφετέριας στο κέντρο της Αθήνας, σε ένα ειδικό και φυσικά μυστικό εργαστήριο που φιάχτηκε εκεί και που ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή του. Ο ίδιος ο εφευρέτης είπε την τοποθεσία σε έναν πολύ κλειστό κύκλο φίλων του που ο θρύλος θα τους ονόμαζε Μ. Ενα απλό γράμμα, ομάδα Μ. Και μετά ανέλαβε η απληστία, ΟΛΟΙ ήθελαν τα σχέδια για τον εαυτό τους, οι μισοί έγιναν προστάτες και οι άλλοι μισοί εχθροί. Οι προστάτες αποφάσισαν και εγκατέστησαν πυρηνικά όπλα στο ελληνικό έδαφος, για άμυνα έλεγαν, έδωσαν και τη διοίκηση στον Ελληνικό στρατό, αλλά όταν παίζεις με το διάβολο γλυκοκοιτάζεις την κόλαση... ο θρύλος επιμένει πως ένα βράδυ μία σειρά λάθος χειρισμών από έναν αξιωματικό με το όνομα Σωτήρης, κατέληξαν σε εκτόξευση. Με τις διεθνείς σχέσεις ήδη τεταμένες, αμέσως όλοι έριξαν σε όλους και σε μόλις δύο ώρες η γη είχε πάρει το γκρίζο χρώμα της στάχτης. Παλιοτερα τον μισούσε αυτόν τον Σωτήρη αλλά μετά είχε καταλάβει πως το κακό θα γινόταν ούτως ή άλλως, το ποιος δεν είχε πλέον κανένα νόημα.

Οσοι επέζησαν ανακάλυψαν δύο πράγματα. Οι τεράστιες ποσότητες ελευθέρων νετρονίων είχαν διαλύσει όλα τα ραδιενεργά απόβλητα και έτσι η γη ήταν και πάλι κατοικήσημη σε μόλις 2 μήνες αντί για μερικές χιλιάδες χρόνια. Επίσης οι τεράστιες δόσεις ακτινοβολίας είχαν μεταλλάξει τα πάντα και τα πάντα πλέον ήθελαν να τραφούν με το πιο αδύναμο ζώο που ήταν ο άνθρωπος. Η ανθρωπότητα κυλούσε στη λίθινη εποχή με όπλα από τη λίθινη εποχή και αρπακτικά από το μέλλον. Για να επιζήσει χρειαζόταν ενέργεια αλλά και η τελευταία σταγόνα καυσίμων είχε χαθεί τη μοιραία εκείνη ημέρα, οπότε με τα πυρομαχικά να τελειώνουν και την αδυναμία να φιαχτούν καινούργια, σιγά σιγά οι ομάδες των επιζώντων έπεφταν θύματα της αδυσώπητης νέας φύσης.

Κάποιοι είχα προσπαθήσει να βρουν το υπόγειο εκείνης της καφετέριας και να σώσουν τα σχέδια που θα έδιναν ελπίδα, αλλά μη ξέροντας ούτε στο περίπου που βρισκόταν οι προσπάθειές τους, ήδη πολύ δύσκολες μέσα στη θάλασσα των ερειπίων, κατέληγαν στο στομάχι κάποιου τέρατος. Ο ίδιος δεν πίστευε τίποτα από όλα αυτά, ομάδες Μ και μυστικά υπόγεια, αηδίες τρομοκρατημένων ανθρώπων που έψαχναν να πιαστούν από κάτι για να μην αποτρελλαθούν. Ηταν από τους τελευταίους που μπορούσε να προσανατολιστεί μέσα στα ερείπια και αν του έδιναν στοιχεία για την καφετέρια σίγουρα θα τους οδηγούσε εκεί, αλλά πέρα από φήμες κανείς δεν είχε μία χειροποιαστή πληροφορία. Παραμύθια! Το μόνο σίγουρο να ποντάρεις ήταν ο θάνατος, απλά θα ήταν κανείς τυχερός αν είχε την επιλογή να επιβάλει τους δικούς του όρους, οι άτυχοι συνήθως πέθαιναν με εξαιρετικά δυσάρεστους τρόπους.

Από τις σκέψεις του τον έβγαλε ένα μακρόσυρτό ουρλιαχτό. Μεταλαγμένα χάμστερ! Τα ζωάκια που κάποτε ήταν συμπαθητικές χνουδωτές μπαλίτσες, τώρα ζύγιζαν 200 κιλά το ένα και έτρωγαν κρέας. Καλύφθηκε πίσω από μία πεσμένη τσιμεντοκολώνα και κρυφοκοιτάζοντας πάγωσε, τουλάχιστον 30 από δαύτα κατέβαιναν προς το μέρος του. Απλά δεν είχε καμμία ελπίδα... έβγαλε από την τσέπη του ένα Glock, όπλισε και ετοιμάστηκε να δώσει τέλος στην περιπέτεια της ζωής όταν ένα βαρύ πολυβόλο άνοιξε πυρ από κάπου δεξιά του. Και άλλα όπλα προσθέθηκαν στην κακοφωνία και μόλις τόλμησε να σηκώσει το κεφάλι του είδε τα χάμστερ να ξεσκίζονται από τα πυρά. Οποιοι και να ήταν οι σωτήρες του σίγουρα δεν έκαναν οικονομία στις πολύτιμες σφαίρες.

Κάποια στιγμή όλα τα ζώα έπεσαν νεκρά και τα πυρά σταμάτησαν. Μέσα από τα χαλάσματα ξεπρόβαλαν 30 περίπου άντρες, οπλισμένοι σαν αστακοί, και σύντομα οργάνωσαν μία αμυντική περίμετρο. Ηταν σίγουρα καλά εκπαιδευμένοι, μιλούσαν ελάχιστα μεταξύ τους και ο καθένας έδειχνε να ξέρει ακριβώς τι να κάνει. Ενας από την ομάδα, κάποιος εύσωμος άντρας με ψαρά μαλλιά τον πλησίασε και του έδειξε μία ΑΘΙΚΤΗ σοκολάτα!!! Ηταν απλά απίστευτο, όσοι γνώριζε φυτοζωούσαν και ο άντρας αυτός είχε ΑΘΙΚΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, αν εμφανιζόταν μπροστά του ο Θεός ο ίδιος λιγότερη έκπληξη θα ένοιωθε. Ο άντρας άνοιξε τη σοκολάτα, του προσέφερε τη μισή και μετά του είπε:

- Θα έχεις όση σοκολάτα μπορείς να φας φίλε μου για το υπόλοιπο της ζωής σου, αρκεί να μου δείξεις που ήταν η καφετέρια Lure, Ιπποκράτους 44.

Και ναι, έναν γιατρό τον χρειάζομαι. Ισως και επειγόντως...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 10:18:28 μμ »
μας έστειλες.. :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 10:40:58 μμ »
::proskino::  ::proskino::  ::proskino::  ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino:: ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος μιχαλης τζομπανακης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 10:56:57 μμ »
καταπληκτικο! ::101::
su-27/30/33/34/35/37/47/50 rulezzzz

Αποσυνδεδεμένος leopard

• Scale 1/24
  • Τόπος: ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
  • GREEK POWER FOR EVER
« Απάντηση #10 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 11:00:33 μμ »
Παπάκια, δεν το αλλάζεις σε παντοφλάκιας για να είναι ακόμα πιο αντιπροσωπευτικό; Ή πρέπει και γι' αυτό να ρωτήσεις την κα Συνταγματάρχη...  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αλέξη βλέπω το γυμναστήριο σου έκανε καλό... Μπας και δεν πας γυμναστήριο αλλά σε κάνα φροντιστήριο ή ψυχολόγο βρε;  ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen: :mrgreen:

Αφού θα φέρεις εσύ γλυκά τότε θα προσπαθήσω να έρθω...
 ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #11 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 11:02:59 μμ »
 :lol: ::thumbleft:: ::lol18:: ::cofee_proi:: ::trinken_002:: ::kerasma:: ::handshake:: ::moshi44x42:: ::danseuse::

::avgreekflag5pn::
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος Voroshilov

• MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Ν.Φιλαδέλφεια
« Απάντηση #12 στις: Δεκεμβρίου 03, 2012, 11:05:35 μμ »
Ω ναι!!!!
He's back!!!!!!!
::proskino::  ::proskino::  ::proskino::

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
  • Τόπος: Χανιά 90% - Χαλάνδρι 10%
« Απάντηση #13 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 09:31:15 πμ »
... " Όση σοκολάτα θέλω, για το υπόλοιπο της ζωής μου...." σκέφτηκε. Το μυαλό του πήρε χιλιάδες στροφές, θα μπορούσε να τους πάει κάπου εκεί που ήταν η καφετέρια. Είχε πάει πριν χρόνια εκεί κοντά και είχε αγοράσει μοντέλα. Θυμήθηκε την Ιπποκράτους, κάπου μετά το μέσον της είχε πολλά μαγαζιά γεμάτα με δαύτα. Αεροπλάνα, πλοία, άρματα, αυτοκίνητα... 

"Μπορώ να σας πάω" είπε. Το πολύ - πολύ να τους έκανε μερικές άσκοπες βόλτες. Μέχρι να το καταλάβουν, θα είχε φάει 5 - 6 σοκολάτες και αν αποφάσιζαν να τον σκοτώσουν θα πήγαινε χορτάτος και δεν θα είχε πια να σκέφτεται την επιβίωσή του μέσα στην σύγχρονη αυτή ζούγκλα. Και δεν ήταν και το πιο πιθανό σενάριο... Σε αυτήν την κατάσταση, πάντα ένα ζευγάρι χέρια που μπορούν να κρατήσουν ένα όπλο είναι πάντα χρήσιμα.

Ο εύσωμος άνδρας του έσφιξε το χέρι. Σχεδόν πόνεσε. Πρέπει να ήταν απελπισμένοι.
"Θα πάμε μαζί, αν την βρούμε, θα σώσουμε ότι έχει απομείνει από το ανθρώπινο γένος. "

ʼφησε τον άγνωστο σωτήρα να προχωράει μπροστά ενώ αυτός και οι άντρες του είχαν διατηρήσει την περίμετρο και τον ακολουθούσαν. Σίγουρα δεν θα άφηναν να πάθει το παραμικρό. Και αυτό ήταν που τον καθησύχαζε.

Έβαλε πλάτη τον ήλιο και ξεκίνησε την πορεία προς την ανατολή. Έστυβε το μυαλό του να θυμηθεί την κάθε πέτρα που συναντούσε, το κάθε χάλασμα, μήπως του θυμίσει τίποτα. Οι άντρες γύρω του, διακριτικά τον ακολουθούσαν με το δάχτυλο στην σκανδάλη.

Είχε σουρουπώσει πια για τα καλά. Ο ψαρομάλλης άνδρας, τον πλησίασε και του είπε:
"Περπατάμε περίπου μια ώρα και πλέον το φώς είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Θα είναι πολύ επικίνδυνο να συνεχίσουμε, σε λίγο θα βγουν βόλτα οι αρουραίοι. Τους έχεις δεί ποτέ σου; " - " Όχι" του απάντησε. -"Τα χάμστερ μπροστά τους είναι σαν ποδήλατο μπροστά σε νταλίκα. Θα κατασκηνώσουμε σε εκείνο το χάλασμα, έχουν οι άντρες μου ήδη ξεκινήσει την ασφάλισή του. Θα υπάρχουν σκοποί και ελεύθεροι σκοπευτές. Και θα σκοτώνουν ότι κινηθεί. Γι αυτό αν θέλεις να κάνεις την ανάγκη σου τώρα είναι η ώρα. Με το πρώτο φώς ξεκινάμε και πάλι, προσπάθησε να ξεκουραστείς. "

Τον υπάκουσε. Ξάπλωσε εκεί που του υπέδειξαν οι άντρες της "φρουράς" του. Αυτό σκέφτηκε και γέλασε σιγανά. Είχε και αυτός "φρουρά" όπως ονειρεύονταν κάποτε...

Ένα σκούντημα στο πόδι τον ξύπνησε. Είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται το πρώτο φώς του ήλιου. Κάποιος του έδωσε μισή ακόμα σοκολάτα. Ο ψαρομάλλης άνδρας έπινε κάτι που έμοιαζε με καφέ και καθάριζε την πέτρα ακονίσματος και το μαχαίρι του. Όταν τελείωσε το καθάρισμα, τον πλησίασε και του είπε :

" Όταν τελειώσεις την σοκολάτα σου θα ξεκινήσουμε. Σε παρακαλώ για το καλό σου όμως να την βρούμε την καφετέρια. "

Συνέχισε να τρώει την σοκολάτα του ταραγμένος, όμως προσπάθησε να μην το δείχνει. Ευχόταν να γινόταν τεράστια η σοκολάτα και να κρατήσει χρόνια μέχρι να την φάει. Μέχρι το προηγούμενο απόγευμα δεν είχε πρόβλημα να αυτοκτονήσει. Τώρα όμως... δεν ήταν πια μόνος ανάμεσα στα θηρία, είχε βρεί ανθρώπους, άνηκε σε μία ομάδα, είχε φαγητό -έστω σοκολάτα, δεν θα ήθελε να πεθάνει από μια σφαίρα τους. Η σκέψη του διακόπηκε καθώς είδε τους υπόλοιπους άνδρες να παίρνουν τα όπλα τους και να ακροβολίζονται παίρνοντας θέση μάχης.
Ο ψαρομάλλης άνδρας τον έριξε κάτω. " Φάνηκε κίνηση στα 400 μέτρα" του είπε. " Κάτσε κάτω και ετοίμασε το όπλο σου και τον εαυτό σου"

Ο ελεύθερος σκοπευτής που ήταν επάνω στον αριστερό λόφο από μπάζα τους έκανε νόημα. Ήταν άλλος ένας άνθρωπος. Μια ομάδα 3 ανδρών οπλισμένοι σαν αστακοί πήγαν πιο κοντά και τον "συνέλαβαν". Τον έφεραν πίσω. Φορούσε στολή αξιωματικού, υπίλαρχος με ένα πράσινο σιρίτι γύρω από τα 2 αστέρια. Πρώην δόκιμος λοιπόν... Ήταν εύσωμος κι αυτός.
" Πώς σε λένε; " τον ρώτησαν
" Σωτήρη" απάντησε. Και τότε έπιασε το πρόσωπό του με τα δυο του χέρια και ψέλλισε:
" Εγώ φταίω, σκοτώστε με. Σας παρακαλώ σκοτώστε με. "
Ήταν ο αξιωματικός που ξεκίνησε τα πάντα...
" Πώς έγινε; " τον ρώτησαν.
Αφού σκούπισε τα δάκρυά του, πήρε μια ανάσα και ξεκίνησε να τους αφηγείται.

" Είχα υπηρεσία και είχαμε παραγγείλει σουβλάκια. Πήγα βιαστικά για την έφοδό μου και γύρισα γρήγορα πίσω για να φάω. Είχα να φάω τρείς ώρες και σχεδόν δεν έβλεπα μπροστά μου από την πείνα. Όταν μπήκα στον θάλαμο επιχειρήσεων είδα τα σουβλάκια μου να με περιμένουν. Τα είχε παραλάβει ο λοχίας και τα άφησε στην κονσόλα δίπλα στην θέση μου. Ξεκίνησα να τρώω την πρώτη μου σκεπαστή. Είχα ανοίξει και την κόλα μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο. Σχεδόν κατάπια αμάσητη την μπουκιά μου και απλώνοντας το χέρι μου για να σηκώσω το ακουστικό, έχυσα το αναψυκτικό επάνω στην κονσόλα. Στην προσπάθειά μου να σκουπίσω τα πολλά με το μανίκι μου, πάτησα μερικά κουμπιά και έτσι άρχισαν όλα..."

Τον διέκοψε ο ψαρομάλλης άνδρας.

" Εμένα με λένε Γιώργο" του είπε.  "Κανονικά θα έπρεπε να σε στήσω στα τρία μέτρα για όλα αυτά που έκανες στην ανθρωπότητα αλλά θα το αποφασίσουν άλλοι αυτό. Ετοιμάσου, θα έρθεις μαζί μας. Πηγαίνουμε ανατολικά, ο φίλος από εδώ ξέρει την καφετέρια λέει. Αν υπάρχει ακόμα το καταφύγιο και τα σχέδια μπορούμε να τα καταφέρουμε και να αναστρέψουμε τις ισορροπίες υπέρ μας."

- " Σωστά σας πηγαίνει ο φίλος, ανατολικά είναι η καφετέρια. Όχι πολύ μακριά από εδώ. " είπε ο Σωτήρης και ξαφνικά οι σφυγμοί μου ηρέμησαν. Γύρισα και κοίταξα τον Γιώργο, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: " Είχα αμφιβολίες για εσένα αλλά τώρα πια όχι. Δώστε τους από μια σοκολάτα και ξεκινάμε" είπε στους άντρες τους.

Ξεκινήσαμε ανατολικά. Εγώ με τον Σωτήρη μαζί και οι υπόλοιποι σαν ένας κλοιός προστασίας γύρω μας. Περπατήσαμε περίπου 3 ώρες, ο ρυθμός ήταν πολύ αργός καθώς οι άντρες πολύ συχνά μας ανέκοπταν την πορεία για να σκοτώσουν τέρατα που εμφανιζόταν από το πουθενά. Σε κάποιο σημείο, ο Σωτήρης μου λέει " Πρέπει να φτάνουμε" και εκείνη ακριβώς την στιγμή, βλέπω κάτω και ανάμεσα από τα μπάζα κάτι μπλε....

Σήκωσα το χέρι μου για να σταματήσουν όλοι. Σηκώνω μερικά χαλάσματα με την βοήθεια του Σωτήρη. Ανατρίχιασα όταν είδα ότι ήταν κομμάτι από επιγραφή. Θυμόμουν ότι απέναντι από την εν λόγω καφετέρια υπήρχε ένα παρκινγκ με μια τεράστια μπλε επιγραφή. Έσκαψα κι άλλο, μανιασμένα, μάτωσα τα δάχτυλα μου αλλά συνέχιζα. Και όταν έβαλα τα κομμάτια στην σειρά, ηλεκτρισμός πέρασε όλο μου το κορμί. "Park ...g". Γύρισα δεξιά μου και προχώρησα 6 βήματα. " ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ" φώναξα με σιγουριά.... 

Edit : Μετά απο παρατήρηση που δέχτηκα απο μέλος του φόρουμ, πρέπει να σημιώσω πως η σκεπαστή που έτρωγε ο Υπίλαρχος Σωτήρης, ήταν πιτόγυρο...
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #14 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 09:58:17 πμ »
Να δω ποιός θα το συνεχίσει... Μου φτιάξατε τη μέρα και οι δύο..

Αποσυνδεδεμένος Pz-Panos

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα
  • Homo Modelistus
« Απάντηση #15 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 10:49:16 πμ »
Η επιστροφή!!  :D ::salut::
Και μάλιστα με νέα εμφάνιση και απολαυστική συνέχεια!

Νομίζω ότι πλέον μετά την αποκάλυψη (και για εμένα) ότι το Lure βρίσκεται στον αριθμό 44, δεν θα το ξεχάασουμε ποτέ πια! Και ας μην φαίνεται κάπου!

Αποσυνδεδεμένος gkontog

• Scale 1/24
  • Τόπος: Αθήνα
  • Τόσα πολλά μοντέλα, τόσος λίγος χώρος...
« Απάντηση #16 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 10:57:54 πμ »
Τους πήρε μέχρι την επομένη να βρουν την είσοδο. Η βαριά μεταλλική πόρτα έδειχνε απίστευτα γερή για να την παραβιάσουν αλλά ο εύσωμος άνδρας έδειχνε να ξέρει πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει. Αγγιξε ένα φαινομενικά ίδιο με τα υπόλοιπα σημείο της πόρτας και ένα μικρό πληκτρολόγιο εμφανίστηκε στο οποίο πέρασε κάποιον κωδικό. Η πόρτα κινήθηκε και άνοιξε αθόρυβα παρά το οτι πιθανότατα ζύγιζε αρκετούς τόνους. Μπήκαν σε έναν μακρύ κατηφορικό διάδρομο και συνάντησαν άλλες τέσσερεις πόρτες οι οποίες άνοιξαν και αυτές με τον ανάλογο κωδικό. Μετά την τελευταία πόρτα οι άνδρες έγιναν νευρικοί. Ο εύσωμος τους συγκέντρωσε όλους και τους είπε:

- Κύριοι φτάσαμε. Μοιάζει απίστευτο αλλά φτάσαμε. Οπως ήδη ξέρετε ο χώρος όταν εγκαταλήφθηκε παγιδεύτηκε, οπότε συμβουλευτήτε τα σχέδια που έχουμε πρωτού κάνετε το οτιδήποτε. Από ότι βλέπω ο χώρος ακόμα ηλεκτροδοτείται, κάτι που είναι καλό σημάδι γιατί δείχνει πως ο αντιδραστήρας δουλεύει ακόμα. Εσείς οι δύο οι καινούργιοι, ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, μείνετε στο μέσο των διαδρόμων ή των δωματίων και μη μιλάτε μέχρι να ασφαλίσουμε το χώρο. Ανδρες, δεν ήρθαμε εδώ για διασκέδαση, προχωράμε! Φίλιππε, μπροστά!

Ενας αδύνατος, απροσδιορίστου ηλικίας και με σκοτεινό βλέμα άνδρας από την ομάδα πήρε μία θήκη με εργαλεία και προχώρησε μπροστά. Σε αρκετά σημεία σταματούσε, συμβουλευόταν κάποιο σχέδιο και κάνοντας χρήση των εργαλείων που μετέφερε έβγαζε από διάφορα σημεία τεράστιες ποσότητες πλαστικών εκρηκτικών και πυροκροτητές. Του έκανε τρομερή εντύπωση που ο άνδρας αυτός δεν εδειχνε το παραμικρό ίχνος άγχους παρά το οτι τα εκρηκτικά που εξουδετέρωνε έφταναν για να ισοπεδώσουν μία μικρή πόλη. Ωρες μετά έφθασαν μπροστά σε ακόμα μία πόρτα. Ο εύσωμος τους ξαναμάζεψε και έδωσε οδηγίες.

- Λοιπόν, την προσοχή σας! Πίσω από την πόρτα αυτή είναι το δωμάτιο της φρουράς. Μόλις μπούμε η πόρτα θα κλείσει αυτόματα πίσω μας και θα είμαστε στο σκοτάδι. Παραμείνετε ακίνητοι μέχρι να ελεγθεί ο διακόπτης φωτισμού. Παρακαλώ πειθαρχία! πρόσθεσε κοιτώντας έντονα τα δύο νέα μέλη της ομάδας.

Η πόρτα άνοιξε και πέρασαν με προσοχή στο σκοτεινό δωμάτιο. Πίσω τους η πόρτα έκλεισε το ίδιο αθόρυβα όσο άνοιξε και βρέθηκαν με το φως των φακών. Υστερα από λίγο ο Φίλιππος ανακοίνωσε «Διακόπτης ελεύθερος» και τα φώτα της οροφής άναψαν αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο δωμάτιο με χακί μεταλλικά γραφεία και κάποια δίπατα κρεββάτια στο βάθος. Αφίσες ημίγυμων γυναικών στόλιζαν του τοίχους ενώ όπλα ήταν τακτικά τοποθετημένα και κλειδωμένα στον προβλεπόμενο χώρο. Τότε ήταν που ο Σωτήρης αναφώνησε:

- Πω πω ρε μάγκες, τι MILFάρα είναι αυτή!

και πρωτού προφτάσει κάποιος να αντιδράσει, ο Σωτήρης πήγε στον τοίχο και ξεκόλλησε μία αφίσσα κοιτώντας τη με θαυμασμό. Πίσω από την αφίσα, ένας μικρός διακόπτης πίεσης έκλεισε στέλνοντας μερικά μιλιαμπέρ ρεύμα σε ένα ρελέ το οποίο με έναν μεταλικό ήχο άλλαξε κατάσταση κλείνοντας ένα κύκλωμα πυροδότησης. Κλάσμα του δευτερολέπτου μετά ένα λεπτό χάλκινο σύρμα μέσα σε έναν πυροκροτητή εξαερώθηκε αναγκάζοντας μερικά γραμμάρια PETN να εκραγούν και να κάνουν 3 κιλά RDX να εκραγούν και αυτά με τη σειρά τους σπρώχνοντας μία σφαίρα μισού κιλού ουρανίου πάνω σε μία μπάλα 4 κιλών ουρανίου. Τα νετρόνια χόρεψαν το χορό τους και 10 μιλισεκόντ μετά 15 κιλοτόνοι ενεργείας γέμισαν ένα χώρο δίπλα στον αντιδραστήρα σύντηξης οδηγώντας τον σε αστάθεια και κατάρρευση, απελευθερώνοντας εκατοντάδες μεγατόνους.

Από τους άνδρες στο δωμάτιο, σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε τίποτα μιας και η θερμοκρασία στο χώρο εκτινάχθηκε ακαριαία στα 2 εκατομύρια βαθμούς καθώς μερικές δεκάδες μέτρα μακρυά τους ο αντιδραστήρας κατέρεε. Μόνο από το μυαλό του εύσωμου άνδρα πέρασε η τελευταία σκέψη πως τελικά το Σωτήρη έπρεπε να τον έχει σκοτώσει πολύ καιρό τώρα...
Τα πιο διάσημα τελευταία λόγια στο σύμπαν: Σβήστα, έχω πάρει backup!

Αποσυνδεδεμένος melpas1013

• Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/24
  • Τόπος: Όπου αργεί να ξημερώσει NOT! Όπου δεν θα ξημερώσει ποτέ...
  • Στούμπανος Κώστας
    • Image
« Απάντηση #17 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 11:02:24 πμ »
Αχαχαχαχαχαχαχα.... Έχω σπάσει στα γέλια...

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
« Απάντηση #18 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 11:07:26 πμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Είμαι μέσα σε ένα ταμείο, καθισμένος και γελάω ασταμάτητα. Και οι κτηνοτρόφοι που έρχονται για να δώσουν παραγγελία με κοιτάζουν με απορία. Δεν αντέχω άλλο...

"MILfάρα..."

::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος arcadios

• Ignorantia juris non excusat.
  • Äéá÷åéñéóôçò
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Athens-Downtown
    • MC Hellenic Modelling Community
« Απάντηση #19 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 11:12:01 πμ »
έλεος .. θα με πνιξετε ....  :lol: :lol:

με το " προχωράμε! Φίλιππε, μπροστά!"  μου βγήκε ο καφές από την μύτη ...

εγω το θελω σε comics ολο αυτο...  :mrgreen: :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος μιχαλης τζομπανακης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #20 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 11:14:51 πμ »
 ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18::
su-27/30/33/34/35/37/47/50 rulezzzz

Αποσυνδεδεμένος nikosmeta

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #21 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 11:16:24 πμ »
 ::lovemodel:: ::lovemodel:: ::lovemodel:: ::bioliicon:: ::bioliicon:: ::bioliicon:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::lol18:: ::thumbleft:: ::thumbleft::

Αποσυνδεδεμένος pgpelect

• Scale 1/48
  • *
Παναγιώτης

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #23 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 11:29:18 πμ »
Τελικά, μας "φάγανε" τα πιτόγυρα και τα milf του υπίλαρχου.
Ευτυχώς δε, που δεν είχε σνίτσελ η ιστορία... Θα είχε καταστραφεί όλος ο γαλαξίας ::glossa:: ::glossa:: ::glossa:: :mrgreen:

Κάποιος πρέπει να το κάνει κόμικ αυτό... απλά δεν υπάρχει :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος dive

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #24 στις: Δεκεμβρίου 04, 2012, 11:34:32 πμ »
- Πω πω ρε μάγκες, τι MILFάρα είναι αυτή!

Από τους άνδρες στο δωμάτιο, σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε τίποτα μιας και η θερμοκρασία στο χώρο εκτινάχθηκε ακαριαία στα 2 εκατομύρια βαθμούς καθώς μερικές δεκάδες μέτρα μακρυά τους ο αντιδραστήρας κατέρεε. Μόνο από το μυαλό του εύσωμου άνδρα πέρασε η τελευταία σκέψη πως τελικά το Σωτήρη έπρεπε να τον έχει σκοτώσει πολύ καιρό τώρα...[/i]
::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::
και πολύ αργησες..::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::

εχω λιωσει..........::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::::lol18::

Tags: