0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλά μπογιατίσματα Γιάννη, το όχημα είναι όντως μανάρι Αν και έχεις δείξει την προτίμηση σου στα βαψίματα εκ... Γερμανίας, μήπως το συγκεκριμένο να το έκανες παρδαλόχρωμο αγγλικό που είναι και πιο... πιασάδικο : ΜΦΧ
Γιάννη και γω έχω στο πρόγραμμα ένα DAK truck με flak, αλλά με καθυστερεί η Mirror Models , καλά βαψίματα.
Πολυ ωραια εποιλογη!Καλα βαψιματα και αναμενουμε τη συνεχεια!
Να γιατι δεν εχει μεινει dark yellow στην αγορα!!Γεια σου Γιαννη
Αμαν βρε αδερφε,εχεις πιασει ολα τα παλια tamiya!Φτιαξε και κανενα dragon! ::glossa::Μαναρι θα βγει!Καλη συνεχεια.
VASILAKIS MODELBAU FABRIK! :mrgreen:Ταχυτης και ποιοτητα ειναι το εμβλημα μας!
Αψογος φιλε μου!! Ασε τους να λενε για Dragon και λοιπους μπελαδες....Tamiya-κι και Αγιος ο Θεος!Καλη συνεχεια φιλτατε!Εχεις καποιο διοραματο-θεμα κατα νου?
Μπορει να σε ενδιαφερει και η παρακατω φωτο για ιδεες περι σημαιας,sand channels κλπ for discussion purposes only
Γιαννο, δεν ειμαι και ο πλεον αρμοδιος, αλλα οπτικα μου φαινεται υπερβολικο το chipping με το grey στο πυροβολο.. Μηπως το μειωνες καπως? Καλη συνεχεια φιλε..
Τελικο αποτελεσμα=Αριστο.Πραγματικα εμπνευσμενη κατασκευη.Συγχαρητηρια
Εκ του αποτελέσματος, το μειωμένο τσιπινγκ δείχνει πολύ καλύτερο.Συνολικά, μια εξαίρετη κατασκευή!
Εξαιρετικό αποτέλεσμα και σε αγαπημένο θέμα DAK..Μου άρεσαν πάντα πάρα πολύ οι κατασκευές σου και τα διοράματά σου πάντα τράβαγαν το μάτι σε εκθέσεις ή φωτογραφίες εκθέσεων σε περιοδικά..Κάνεις ένα παλιό αλλά καλό κιτ να δείξει άψογο&σε μικρό χρόνο..Συγχαρητήρια και πάλι..
Γιαννη εξαιρετικο το συνολο οπως και εξισου πετυχημενη η μειωση του εφφε του τσιπινγκ!Θα προτεινα να το πλαισιωσεις και απο μερικες φιγουρες στο αναλογο σκηνικο.