0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
...καθώς η ζέστη με έχει κτυπήσει κατακέφαλα και με έχει πιάσει και το «βινιεττικό» μου...έφτιαξα και μία για το Chevrolet Gun Tractor...Ελπίζω να μη σας κούρασα ιδιαίτερα
Αυτό είναι παίδες, απλό και γρήγορο στην κατασκευή...
Ελπίζω να μη σας κούρασα ιδιαίτερα
Παράθεση από: philio στις Ιουλίου 22, 2008, 10:20:10 μμμπαααα ................... η ζέστη φταίει για όλα όχι εσύ απλά ......
μπαααα ................... η ζέστη φταίει για όλα όχι εσύ απλά ......
Δηλαδή εάν δεν σε χτύπαγε κατακέφαλα η ζέστη τη θα μας έφτιαχνες βρε Φίλιππα :
Φίλιππε για γρασίδι τι υλικό χρησιμοποίησες?
Φιλλιπε εκτος απο Φοβερο διοραματακι εχεις βγαλει και καταπληκτικες φωτο Παντα οι κατασκευες σου ειναι χαρμα οφθαλμου
μπραβο φιλιπ οι φθορες στο φορτηγο ολα τα λεφτα
Μπράβο σου Φίλιππε! Εξαιρετικό το διοραματάκι!!
Θα τον βαρέσω ρε παιδιά και είναι κρίμα! Ασε που θα μπλέξω και με την Εφορία Αρχαιοτήτων Δηλαδή το σύνθετο πως το φαντάζεσαι :
Απίθανο Έχω μείνει και το χαζεύω.
Φίλιππε συγχαρητήρια για τη δουλειά σου . Ιδιαίτερα στα οχήματα και στις βάσεις σου είσαι φοβερός. Μόνο αν μου επιτρέπεις δυο παρατηρήσεις. Το δέντρο θα έπρεπε να έχει φύλλα λόγο εποχής μιας και το τοπίο σου είναι υγρό οπότε πιστεύω ότι θα πρέπει να τα προσθέσεις , και δεύτερον στη φιγούρα πρέπει να κάνεις κάποιες διορθώσεις .Νομίζω οτι πρέπει να διαχωρίσεις με πιο σκούρα χρώματα το κάθε ένα ένδυμα ,να τονίσεις τις πτυχώσεις , και να βάλεις μάτια (χρησιμοποίησε λάδια ζωγραφικής δουλεύονται εύκολα και δεν στεγνώνει η μύτη του πινέλου όπως τα ακρυλικά ) .
και δεύτερον στη φιγούρα πρέπει να κάνεις κάποιες διορθώσεις .Νομίζω οτι πρέπει να διαχωρίσεις με πιο σκούρα χρώματα το κάθε ένα ένδυμα ,να τονίσεις τις πτυχώσεις , και να ΒΓΑΛΕΙΣ μάτια (χρησιμοποίησε λάδια ζωγραφικής δουλεύονται εύκολα και δεν στεγνώνει η μύτη του πινέλου όπως τα ακρυλικά ) .