Αποστολέας Θέμα: Dragon Nashorn 6001 και Dragon Hummel 6004  (Αναγνώστηκε 728 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
Dragon Nashorn 6001 και Dragon Hummel 6004
« στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 05:40:25 μμ »
Βρέθηκα προ ημερών στο Hannants στο Λονδίνο και είδα στα second hand ένα hummel και ένα nashorn σε πολύ καλή τιμή και τα αγόρασα.

Ψάχνοντας να βρώ αν τα έχει φτιάξει κάποιος και να πάρω ιδέες, διαπίστωσα ότι ήταν από τα πρώτα κιτ της dragon και, ειδικά το Nashorn, έχουν κάποια θέματα εφαρμογής, αλλά και κάποιες ανακρίβειες.
Από τη μια, αισθάνθηκα ότι την πάτησα, από την άλλη, αν τα έβλεπα στο ebay ή σε κάποιο site σε αυτή την τιμή, πάλι θα τα αγόραζα, οπότε no regrets.

Η ερώτηση μου είναι αν τα έχει φτιάξει κάποιος να μου πει μια γνώμη. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να επενδύσω σε ΡΕ και να αντικαταστήσω τα πλαστικά μέρη που είναι ανακριβή/δεν ταιριάζουν.

Είμαι σχεδόν αποφασισμένος να τα φτιάξω και να αντιμετωπίσω όποιες δυσκολίες προκύψουν  :mrgreen:

Χρήστος

Αποσυνδεδεμένος Ernst Barkman

• Scale 1/35
  • *
Απ: Dragon Nashorn 6001 και Dragon Hummel 6004
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 05:48:13 μμ »
Επειδή η DML έχει πολύ μεγάλη γκάμα,θα ήθελες να ανεβάσεις φώτο των κιτ για να καταλάβουμε σε ποιά αναφέρεσαι;  :wink:
΄
ʼκυρο το ανωτέρω,είδα τους κωδικούς.Όντως είναι από τα παλιά της αλλά με δουλίτσα,στέκονται μιά χαρά.Τώρα για το άν ήταν συμφέρουσα η αγορά,εξαρτάται απο το ποσό που δαπάνησες...Θεωρώ πως περί τα 20 ευρώ έκαστο,θα ήταν μία καλή τιμή  :wink:

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 05:49:50 μμ »
Χρήστο αν αγοράσεις ένα κιτ φθηνά, σημαίνει ότι εξοικονόμησες χρήματα για τα βελτιωτικά...  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Υπομονή κι επιμονή, απλά μην παραγγείλεις, ένα βουνό φωτοέτσια και ρητίνες, ψάξε τι ταιριάζει καλά και προχώρα... Διάβασε πριν παραγγείλεις...

Αποσυνδεδεμένος zb00p

• Ready To Race
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Ρόδος
  • Four Stroke Force
    • zb00p
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 06:48:56 μμ »
Κοντά έπεσες στην τιμή, 23ε το κομμάτι τα πήρα.

Έχω ρίξει πολύ ψάξιμο εδώ και δύο ημέρες και επειδή όσο περνάει ο καιρός σκέφτομαι και πιο λογικά, μάλλον θα δοκιμάσω να τα φτιάξω με κόψε-ράψε γιατί εδώ που τα λέμε, μέχρι στιγμής, μόνο για κανά ΡΕ ασπίδιο είμαι και τίποτα παραπάνω! ʼσε που δεν συμφέρει να δώσω 65ε για ΡΕ και μεταλλικά πυροβόλα, με τόσα λεφτά αγοράσω 2-3 κιτ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, όταν έρθει ο καιρός να φτιάξω, θα ενημερώσω. Θα αργήσει λίγο πάντως γιατί έχω άλλα κιτ πιο ψηλά στην λίστα κατασκευής

Χρήστος

Tags: Nashorn hummel