Αποστολέας Θέμα: Καλώς σας βρήκα  (Αναγνώστηκε 562 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Daedalus

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
Καλώς σας βρήκα
« στις: Νοεμβρίου 23, 2012, 11:41:53 μμ »
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα.

Το όνομά μου είναι ʼννα είμαι  μητέρα ενός γιου ο οποίος ασχολείται με τον μοντελισμό όπου τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στις εκθέσεις που διοργανώνει ο "Πήγασος".
Στην παρούσα κοινότητα είμαι 2 χρόνια περίπου και σήμερα με αφορμή μια απορία μου είπα να σας πως ένα "γεια" και να θέσω την απορία μου.

Αν είμαι σε λάθος τομέα παρακαλώ συγχωρήστε με μιας και τόσο καιρό λειτουργώ ως αναγνώστρια, αλλά κι αν έχει ξαναειπωθεί η υπάρχει κάπου σχετική ενημέρωση την οποία δεν είδα, οπότε και πάλι ζητώ συγγνώμη.

Η απορία μου λοιπόν είναι εάν αύριο Σάββατο 24 Νοεμβρίου θα γίνει η έκθεση μοντελιστών στην οδό Αγγελάκη (Θεσσαλονίκη) κανονικά, μιας και περνώντας από εκεί είδα ανακοίνωση για κατάληψη.

Όποια απάντηση θα ήταν χρήσιμη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

"The human heart feels things the eyes cannot see, and knows what the mind cannot understand."

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
Απ: Καλώς σας βρήκα
« Απάντηση #1 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 12:26:04 πμ »
Καλησπέρα,η πληροφορηση ειναι οτι η εκθεση θα γινει κανονικά,σημερα εγιναν και οι ετοιμασίες του χώρου.....Αν αλλαξει κατι αυτο θα ανακοινωθει νωρις το πρωί στο αντίστοιχο τόπικ.  ::salut::

http://www.modelclub.gr/forums/index.php/topic,24033.msg504451/boardseen.html#new

Αποσυνδεδεμένος Daedalus

• Scale 1/144
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #2 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 12:32:26 πμ »
Kαλησπέρα Νίκο

Είδα το θέμα νωρίτερα , απλά με μπέρδεψε η ανακοίνωση περί κατάληψης.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην διοργάνωση αλλά και στις/στους συμμετέχοντες  ::thumbleft::
"The human heart feels things the eyes cannot see, and knows what the mind cannot understand."

Αποσυνδεδεμένος Nicolas_mk2

• Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: ΦΡΑΠΕΔΟΥΠΟΛΗ (Θεσ/νίκη)
« Απάντηση #3 στις: Νοεμβρίου 24, 2012, 12:34:58 πμ »
Παρακαλώ,καλό βραδυ.  ::thumbleft::

Tags: