Να διευκρινήσω.
Έχω λεπτό σωλήνα σπιράλ πλαστικό που μέχρι στιγμής δούλευε απροβλημάτιστα ο harder & steenbeck.
Από την βαλβίδα προς τα δεξιά (με την φορά του ρολογιού) ανεβάζει την πίεση ενώ αριστερά την μειώνει.
Όσο και να πειράξω την βαλβίδα ενώ κακονικά μπορούσε να φτάσει το μανόμετρο μέχρι και 4 psi (υπάρχουν φορές που μου έχει φτάσει ως και 6psi), τώρα κάποιες φορές φτάνει 3 ενώ κάποιες άλλες μπορεί και 2 psi χωρίς να πειράξω την βαλβίδα.
Τώρα που το δοκίμασα ξανά ενώ έφτασα την βαλβίδα προς το + στο τέρμα, η πίεση δεν ξεπέρασε το 1.5 psi.
Ξανακοίταξα την βαλβίδα ανακούφισης καθώς και την βίδα του αφυγραντήρα αλλά όλα είναι κλειστά. Επίσης έλεγξα και τα λαστιχάκια στο σωληνάκι τροφοδοσίας της φυάλης με αέρα αλλά δεν παρατήρησα καμία διαρροή.
Η βαλβίδα τερματίζει τόσο στο (+) όσο και στο (-) και το κλείδωμα της (κάτω κλειδώνει, άνω ξεκλειδώνει) δουλεύει επίσης κανονικά.
Υπάρχει περίπτωση να χάλασε η βαλβίδα (+,-) στα καλά καθούμενα χωρίς να έχει μεσολαβήσει κακομεταχείρηση;
@ Dimmu Borgir (Χρήστο) Η βαλβίδα του αερογράφου που λες είναι αυτή που συνδέεται το καλώδιο αέρα; Ο αερογράφος όπως ανέφερα και παραπάνω μου ψεκάζει χρώμα μόνο για μία στιγμή όταν πατάω την σκανδάλη προς τα κάτω, οπότε για να ψεκάσω χρώμα συνεχώς θα πρέπει να πατάω και να αφήνω συνεχώς την σκανδάλη και αυτό γίνεται ανεξάρτητα εάν το χρώμα είναι αραιωμένο 2:6 ή 2:12.