Ενα θεμα υγειας και κατι αλλα με εκαναν να το παρατησω και μιας και δεν θα καβαλω για τις επομενες 139+Σ ειπα να το ξαναπιασω , αντε μπας και καταφερω να τελειωσω ενα αρματακι μετα απο 11 χρονια αδρανειας..!
Νομιζω ειμαι αρκετα κοντα για το ασταρωμα και το βαψιμο , τα πυροβολα για τις θυριδες που δινει η Legend ειναι απλα αθλια.. epic fail.. μικρο το κακο ομως γιατι θα μπει μουσαμας πανω τους μιας και εχω στο μυαλο μου μια φωτογραφια με ενα τετοιο αρμα στα χιονια και καπως ετσι λεω να το κανω !
Θα πρεπει να ξαναθυμηθω τις τεχνικες του χιονιου , εχω να ριξω πολυ μελετη παλι αλλα και να πειραματιστω με καινουρια υλικα που εχω στη δουλεια οσον αφορα το fake snow .
Μερικες φωτογραφιες απο την προοδο των τελευταιων ημερων :

Μετα απο χρονια αγνοιας ανακαλυψα οτι οι λασπωτηρες(

που ειναι πισω δε τελιωνουν στα φωτα και πιο μεσα οπως ειναι σε ολα τα κιτ των Μ60 αλλα βγαινουν λιγο πιο εξω κι ετσι τους εκανα αλλα στην επιθυμητη διασταση επαιζε μονο διαφανο φυλο πλαστικου που δεν εχει και πολυ πλακα να βγαλεις πατρον και να το κοψεις , μπερδευει το ματι αρκετα αλλα αυτο βρηκα απ'αυτο τα εφτιαξα(πρωτη φωτογραφια δεξια κατω) .
Εφτιαξα και 4 χειρολαβες πανω στο ντεκ του κινητηρα γιατι καναν κρα οι μαμισιες , τις υπολιπες τις αφησα ως ειχαν αφου το παω για χιονι , θα τα καλυψει ολα μιαααα χαρα !
Το ιδιο ισχυει και για κατι κολες που βλεπω στα προστατευτικα των μπροστινων φωτων , χιονι !
Καποιους υμαντες πρεπει να φτιαξω στα δυο μπροστινα φτερα στο πυγμα , μερικα κανιστρα στον πυργο και νομιζω παει βαφειο το Magachάκι