Απάντηση στο υστερόγραφο 1: ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ... ΜΗ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Η ΓΚΛΑΒΑ ΜΑΣ... ΑΛΛΟ ΟΙ ΚΑΤΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣ...

Απάντηση στο υστερογραφο 2: Οι συναντησεις στην Ιπποκράτους γίνονται εκεί που μαζέυονται και τα παιδιά από την IPMS για το καφεδάκι τους, πριν έρθουν να σου κάνουν παρέα. Ρώτα τους την επόμενη φορά ή ψάξε λίγο στα δεκάδες θέματα του forum, που έχουν αντικείμενο τις συναντήσεις...
Απάντηση στο υστερόγραφο 3: Ισχύει το ίδιο με το 1. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΟΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΕΛΕΙ. ʼσε που του Viper, είναι παντού μέσα στο site και τελικά φαίνεται να παρέλαβε...
Απάντηση στο υστερόγραφο 4: Και τώρα υπάρχει ένα κουμπάκι που λέει παράθεση, το οποίο είναι πάνω δεξια στο post που διαβάζει το μέλος.
Θα αφήσω το Σταύρο να απαντήσει, σε όσα του καταλογίζεις, αλλά έχω να σε ενημερώσω το εξής αγαπητέ μου:
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ...
ΑΦΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ SITE, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΜΕΛΟΣ?????????
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΑ, ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΛΚΗΣ?????
Η ΑΝΙΑΡΗ ΜΑΣ ΠΑΡΕΑ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ??????
ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ 372 ΑΤΟΜΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ, ΑΝΙΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ?????
ΑΠΑΞΙΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ POST...
ΣΤΕΛΝΕΙΣ EMAIL, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ...
ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ...
ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΟΝΩΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ...
ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΣΥ ΔΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 100 ΦΟΡΕΣ...
ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙΣ ΠΑΛΙ ΓΡΑΠΤΟ Η ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΛΟΓΟ...
Ι REST MY CASE...
ΥΓ. Προφανώς και δε θα μπώ στη διαδικασία να σε ενημερώσω με mail ότι υπάρχουν απαντήσεις στο forum, όπως εχθές... Μάλλον θα πρέπει να μπεις και να το δεις...