Αποστολέας Θέμα: TRAFALGAR CLASS SUBMARINE 1/350 AIRFIX  (Αναγνώστηκε 3695 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Blackbeard

• Scale 1/48
  • *
    • modeldisplaycases
Απ: TRAFALGAR CLASS SUBMARINE 1/350 AIRFIX
« Απάντηση #25 στις: Νοεμβρίου 19, 2012, 10:25:15 μμ »
Από όσο μπορώ να δω... το συρραπτικό σου είναι εξαιρετικό  ::glossa:: ::glossa:: ::glossa::
Σοβαρά τώρα μην ακούς ένα γεροπαράξενο (εμένα) και προχώρα...
Πάντως όπως βλέπω το γραφείο σου μιά καλή λύση θα ήταν να πάρεις ένα χαρτόνι από χαρτοπωλείο (αυτό μετην άσπρη γυαλιστερή επιφάνεια από την μία και την γκρι ματ από την άλλη... και να το απλώσεις  με τρόπο ώστε να πιάνει και την κάθετη σαν πλάτη και την οριζόντια επιφάνεια από την γκρι πλευρά ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΕΙ... είναι μιά απλή κίνηση που ενώ δεν κοστίζει τίποτα, δίνει καλά αποτελέσματα...

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #26 στις: Νοεμβρίου 20, 2012, 12:04:40 πμ »
Νάσο, δείχνει να σου έστρωσε ωραία το χρώμα :!:

Τσέκαρε μόνο λίγο ψηλά στον πύργο αριστερά, δείχνει σα να φεγγίζει λιγάκι το αστάρι κάτω από το χρώμα. Πιθανόν βέβαια να έχει μόνο απλά γυαλίσει εκεί το χρώμα από το πιάσιμο και δείχνει σαν φέγγισμα, κάτι το οποίο στα επόμενα στάδια (βερνίκια) θα εξαφανιστεί :wink:

Ωραίο γίνεται... Για προχώρα, για προχώρα... :mrgreen:

::salut:: ::salut:: ::salut::
ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #27 στις: Νοεμβρίου 20, 2012, 07:43:03 πμ »
Ωραίος Νάσο ,άντε να τα ποστάρουμε μαζί να δούμε τι θα δούμε τι κάναμε τελικά.Κοινώς να μας κράξουνε παρέα. :mrgreen:

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 08:32:32 μμ »
Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Υστερα από λίγες μέρες αναμονής το project μου σιγά σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία. Η βάση του θέλει κάποια μαζέματα και θέλω να πιστεύω ότι είναι έτοιμο για το ράφι. Να δω βέβαια και την δική σας άποψη. Παραθέτω εδώ κάποιες φώτο και αναμένω τις απόψεις σας ώστε αν μπορώ να μαζέψω κάτι να το φτιάξω άμεσα. Σας ευχαριστώ και πάλι.

Αποσυνδεδεμένος jim-eta

• Scale 1/35
  • *
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 08:44:32 μμ »
Νάσο αν και πινελάτο ωραίο το έβγαλες(πάρε αερογράφο κάποια στιγμή),μόνο ευθυγράμισε τα περισκόπια γιατί σου βγήκαν λίγο στραβά.Κατά τα άλλα οι καπεταναίοι του φόρουμ θα πούνε τα περισσότερα.

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 09:08:53 μμ »
Ευχαριστώ μήτσο.Ελήφθη με τα δυο περισκόπια.Νομίζω ότι μπορώ να τα ευθυγραμίσω και τώρα.

Αποσυνδεδεμένος Blitz-X

• ΜΑΝΟΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ
  • Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
  • ΤΟ ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 10:18:35 μμ »
Νάσο, αστέρι το Υ/Β σου :!:

Ρίχτου ένα ματ βερνίκι σε σπρέυ και θα είναι διαμαντάκι :wink:

Για τη βάση τώρα, μπορώ ευθαρσώς να σου πώ... ΠΕΤΑ ΤΗ στον μπλέ κάδο κάτω από το σπίτι σου, παράγγειλε μια ξύλινη από τον Nickemi (ελαχιστότατο κόστος), να σου δώσω μπρούτζινο σωληνάκι (που μου έχει περισσέψει από τη δικιά μου), να φτιάξεις μια βάση που πραγματικά θα αναδείξει το μοντέλο :wink:
Αν τώρα φοβάσαι ότι δε θα την καταφέρεις, μου φέρνεις την ξύλινη βάση το ένα Σάββατο στο καφέ, τοποθετώ εγώ μεσοβδόμαδα τα posts από το σωληνάκι και το επόμενο Σάββατο, στο καφέ, "καρφώνουμε" το Υ/Β πάνω :twisted:

ΜΦΧ

Αποσυνδεδεμένος gtdeath13

• Scale 1/32
  • *
  • Τόπος: Boavista
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 26, 2012, 10:40:57 μμ »
Νάσο, αστέρι το Υ/Β σου :!:

Ρίχτου ένα ματ βερνίκι σε σπρέυ και θα είναι διαμαντάκι :wink:

Για τη βάση τώρα, μπορώ ευθαρσώς να σου πώ... ΠΕΤΑ ΤΗ στον μπλέ κάδο κάτω από το σπίτι σου, παράγγειλε μια ξύλινη από τον Nickemi (ελαχιστότατο κόστος), να σου δώσω μπρούτζινο σωληνάκι (που μου έχει περισσέψει από τη δικιά μου), να φτιάξεις μια βάση που πραγματικά θα αναδείξει το μοντέλο :wink:
Αν τώρα φοβάσαι ότι δε θα την καταφέρεις, μου φέρνεις την ξύλινη βάση το ένα Σάββατο στο καφέ, τοποθετώ εγώ μεσοβδόμαδα τα posts από το σωληνάκι και το επόμενο Σάββατο, στο καφέ, "καρφώνουμε" το Υ/Β πάνω :twisted:

ΜΦΧ
+1

και πάρε αερογράφο...  ::salut::

Αποσυνδεδεμένος alex83

• IPMS HELLAS 1315
  • MC crew
  • Scale 1/35
  • Τόπος: Aθηνα
  • Fail to prepare is prepare to fail...
« Απάντηση #33 στις: Δεκεμβρίου 10, 2012, 12:15:40 πμ »
Νάσο για πρώτο σου προτζεκτ με το θαλάσσιο αντικείμενο μια χαρά τα καταφέρες (για πινέλο)...αλλά όπως είπαν κ οι προλαλήσαντες πάρε εναν αερογράφο με την πρώτη ευκαιρία κ θα βρεις την υγειά σου! ::salut::
Aλέξανδρος Μαρίνος
FB: AlexSMT
Instagram:alexscalemodeltherapy

Αποσυνδεδεμένος Νασος

• Scale 1/35
  • *
  • modelclub.gr
« Απάντηση #34 στις: Δεκεμβρίου 10, 2012, 06:57:57 μμ »
Alex καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ.Ειναι αλήθεια ότι χρησιμοποίησα για πρώτη φορα vallejo με το πινέλο μου και νομίζω ότι πήγε καλούτσικα.Συνυπολογίζοντας και το μεγάλο της επιφάνειας για πινέλο.... γι αυτό λέω οκ καλούτσικο είναι.Το ξέρω ρε φίλε ότι ιδανική είναι η λύση του αερογράφου.Θα μπει στο πρόγραμμα να είσαι σίγουρος.Πιστέυω να μην αργήσει και τόσο πολύ.Βέβαια μέχρι τότε δεν θα σταματήσω εννοείται αλλά θα συνεχίσω το πινέλο μου!!!! :wink: :wink: :wink:

Tags: