Αποστολέας Θέμα: Pz.Kpfw T70 743(r) (Miniart 1/35)  (Αναγνώστηκε 4576 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
Απ: Pz.Kpfw T70 743(r) (Miniart 1/35)
« Απάντηση #50 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 11:00:22 μμ »
Ωραίο βγαίνει Γιώργο...
Μου αρέσουν πολύ τα καζανάκια στην εξάτμιση... Για δώσε καμιά πληροφορία... Τι χρώματα και κυρίως πως τις έβαψες, πινέλο, σφουγγαράκι...  ::salut::
Δεν πιστεύω να σοβαρολογείς; :?: :o ::glossa::  ʼμα δεις τα 5-6 τελευταία θέματα πως έχουν κάνει τις εξατμίσεις, αυτές εδώ είναι απλά τρίχες...
Αλλά αφού ρωτάς...  :mrgreen:
Απλά περασμένα με πινέλο με το Rust της Humbrol σε 2 χέρια αραιωμένο και μετά πριν στεγνώσει καλά καλά το 2ο χέρι (δεν το ήξερα, νόμιζα ότι είχε στεγνώσει) πάλι με πινελάκι πέρασα ελάχιστα pigments από Old Rust του Mig.
Μετά απλά κύλησαν και τα λαδάκια από το φίλτρο και το pin wash. (Raw amber και burned amber αντίστοιχα).
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Αποσυνδεδεμένος μιχαλης τζομπανακης

• Scale 1/72
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ
  • modelclub.gr
« Απάντηση #51 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 11:01:45 μμ »
πανεμορφο!οντως,οι ερπυστριες δενεχουν κατσειπολυκαλα,αλλα και παλι μπραβο!
su-27/30/33/34/35/37/47/50 rulezzzz

Αποσυνδεδεμένος giwrgosd

• Δορκοφίκης Γιώργος IPMS 1271
  • Scale 1/35
  • *
  • Τόπος: Γλυφάδα, Αθήνα
  • Κατά φαντασίαν πιλότος...
    • IPMS Hellas Facebook Official page
« Απάντηση #52 στις: Ιανουαρίου 17, 2013, 10:23:38 μμ »
Και πλησιάζοντας προς το τέλος.  Λίγα στεγνά με μεταλλικό και θα είναι έτοιμο.  Μου αρέσει... Δεν το πειράζω άλλο γιατί θα το χαλάσω... Το ξέρω το έργο, το έχω δει.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Click to see the original size. Click to see the original size. Click to see the original size.
Οποιοδήποτε σχόλιο, τοποθέτηση, δήλωση στο παραπάνω μήνυμα αποτελεί προσωπική άποψη και μόνο και ως τέτοια πρέπει να εκλαμβάνεται.

Tags: