Καλή δουλειά... Και πολύ υπομονή.
Γιατί εγώ που έφαγα πολύ στοκάρισμα και τρίψιμο το έχω αφήσει το μοντέλο για όταν θα πάρω και δύναμη...
Μόνο εδώ και 1,5 χρόνο δηλαδή... 
Να σε ρωτήσω κάτι που εγώ το είχα σκεφτεί: πως θα βάλεις το κεφάλι μέσα στην περικεφαλαία;
Πριν το βάψω έκανα δοκιμή και έμπαινε. Μιλάμε πάντα χωρίς να βάλεις τα μαλλιά, τα οποία δίνονται προαιρετικά(για όσους θέλουν να τον κάνουν χωρίς να φοράει περικεφαλαία, γιαυτό και στο φυλλάδιο σου λέει Χ στα κομμάτια της κόμης. Θα δοκιμάσω να το κάνω μια πρόβα με λίγο blu-tack και να το δείξω

Η γραμμή που δείχνει dive, πρέπει να υπάρχει.
Οι περικνημίδες δεν ήταν φορετές... ʼρα πρέπει να υπάρχει η γραμμή...
Στο πέδιλο όμως θέλει επαναχάραξη....
Νομίζω ότι αυτό είπε και ο dive για τις περικνημίδες, να υπάρχει, γιαυτό πρότεινε και την επεναχάραξη περιμετρικά της ένωσης. Εδώ ας πούμε δείχνει το κενό πίσω, αλλά αυτή η περικνημίδα δεν έχει αυτό το σχέδιο ακριβώς. Εγώ θα προσπαθήσω να την χαράξω...

Βέβαια, εμένα με είχε προβληματίσει αυτό, καθότι δεν φορούσαν πέδιλα στη μάχη: ήταν ξυπόλητοι...
Είχα σκεφτεί να τα βγάλω, αλλά ήθελε πολύ δουλειά....
Καλά το χείς ένα δίκιο, αλλά τώρα δεν σκέφτομαι να τον ξεπαπουτσόσω

Ούτως ή άλλως είμαστε στα όρια του fantasy, με την έννοια ότι δεν έχουμε πραγματική εικόνα για όλα αυτά πέρα από πηγές(κείμενα, πλάκες, τοιχογραφίες, αγγεία κ.α.)

Όσον αναφορά ένα κομμάτι που λέιπει και δεν έχει σχολιαστεί, είναι το λουρί του ξίφους. Υπάρχουν φωτογραφίες που το δίνουν κόκκινο ωραίο πλεξουδωτό και άλλες που το δίνουν απλό δερμάτινο. Δεν υπόσχομαι τίποτα πάνω σε αυτό για το αν θα μπει το ένα ή το άλλο, θα κριθεί στην παράταση