Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια καθώς και για τις παρατηρήσεις σας!
Τα εύσημα για την φωτογράφηση πάνε στον jogiav!
Φυσικά ο οπλισμός είναι ολίγον τι
για τον λάκκο όπως λέει ένα πολύ καλό φιλαράκι.

Μ'επιασε το διαμόνιο να το τελειώσω πριν την έκθεση. Ίσως τελικά να ήταν καλύτερα να το άφηνα γυμνό. Δεν πειράζει, πάμε γι' άλλα! Για τα υπόλοιπα:
Σκέφτηκες να το φωτο σε μαύρο φόντο;Θα του αναδύκνειε πιότερο τα λευκά του.
Δηλώνω άσχετος με την φωτογράφηση! Ίσως να έχεις δίκιο, προσωπικά το μαύρο φόντο με κουράζει (πχ σε sites) δεν ξέρω όμως αν ταιριάζει σε μια φωτογράφηση μοντέλου..
Εισαι σιγουρος οτι τα χειλη προσβολης της πτερυγας ηταν λευκα? Παντου αλουμινιο τα βλεπω. 
Οι οδηγίες λευκό λένε..!

Η αλήθεια είναι ότι το θεωρούσα σίγουρο το αλουμίνιο. Κάπου όμως διάβασα αυτό που λέει παραπάνω ο Νίκος για corroguard τουλάχιστον για όσα δρούσαν από αεροπλανοφόρα και το έψαξα λίγο παραπάνω. Βρήκα την παρακάτω photo του πραγματικού η οποία (αν είναι αυθεντική και όχι επεξεργασμένη) μου κάνει περισσότερο για λευκό

Για το παπατζιλίκι με τα εθνόσημα, ευθύνες θα ζητησω απο τους έτερους Ακαμάτηδες που δεν σου έριξαν μερικές φάπες όταν το είδαν! 
Ελέω PIG δεν δικαιούσαι να μιλάς για παπατζιλίκια!!

Στο επόμενο θα προσπαθήσω να βάψω τα σήματα χρησιμοποιώντας μάσκες. Δεν γουστάρω καθόλου τις χαλκομανίες.. Ίδωμεν!
Στις ακροπτερύγιες δεξαμενές βλέπω κάποιες
γραμμώσεις σαν ενώσεις.Είναι πράγματι ενώσεις η κάνω λάθος?
Πες μου σε ποια photo φαίνεται κάτι τέτοιο γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω γραμμή από ένωση. Ελπίζω δηλαδή, γιατί ικανό μ' έχω να την έχω κάνει την πατατιά μου!